Olejki do ciała

Kneipp Good Night, Regenerating Body Oil Olejek do ciała `Szwajcarska pinia i amyris`

4 na 51 opinię

• 7 kwietnia 2023 o 8:06
    Produkt z kategorii suchego olejku - recenzja po zastosowaniu próbki
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Olejek jest z tych suchych, tzn nie czuję się tłustości typowego olejku. Produkt szybko się wchłania, ale zostawia taką powłokę, która mi osobiscie nie przeszkadza, a ja jestem z tych osób, które nie lubią tłustości. Ma przyjemny, lekko słodki zapach. Na pewno pierwsze co mi wpada w myśl to poprawienie wyglądu skóry. Skóra jest nawilżona, zmiękczona, odżywiona. Wygładzenie również jest obecne, delikatne, bo delikatne, ale było. Te wszystkie pielęgnacyjne efekty są, ale nie są one turbo intensywne. Olejek fajny, jak na to, że nie pałam miłością do tej kategorii. Miło mi się go używało, był przyjemny i dawał dużo od siebie.
    Zalety:
    • przyjemny zapach
    • ciekawa konsystencja
    • dosyć dobrze się wchłania
    • poprawia wygląd wizualny skóry
    • wygładza, nawilża, odżywia