Ziaja Med, Kuracja Lipidowa, Fizjoderm, Krem naprawczy na dzień / na noc (stara wersja)

Stara wersja produktu

Ziaja Med kuracja lipidowa Fizjoderm Krem naprawczy 80ml

• 30 kwietnia 2020 o 14:03
    doskonały ratunek
    Moja skóra ma skłonność do przesuszeń, zmian atopowych, alergicznych, niedoskonałości. Ten krem stosuję na noc jako ratunek w takich sytuacjach. Doskonale koi cerę, wygładza skórki, redukuje zaczerwienienie.
    Zalety:
    • konsystencja- pomimo zapewneinia głębokiego nawilżenia jest bardzo lekka
    • brak zapachu
    • działanie
    • opakowanie- wygodne, nie "zbiera" bakterii
    • cena niska w stosunku do jakości
  • 6 stycznia 2014 o 8:01
    absolutnie celujący
    Mam skórę nadwrażliwą w kierunku atopowej raczej suchą niż normalną ,z ogromnymi płatami zaczerwień, łuszczącymi się skórkami, z którą nie wszystkie kosmetyki z apteki sobie radzą. \\n \\nTen krem moją skórę uspokaja, nawilża, wyrównuje jej koloryt (po użyciu wieczorem, poranek witam bez czerwonych plam na policzkach). Podczas mroźnych dni dodaję jeszcze warstwę tłustego kremu z serii. \\n \\nZalety: \\n+ niweluje zaczerwienienia, łuszczące się skórki, uczucie ściągnięcia skóry \\n+ nie piecze (a to u mnie rzadkość) \\n+ pięknie nawilża \\n+ bardzo niska cena \\n \\nWady: \\n- brak możliwości wykorzystania kremu do końca, wyciśnięcia z tubki, zawsze zostaje go na dnie trochę \\n
  • 23 listopada 2013 o 23:43
    Ukojenie na ŁZS
    Krem ma konsystencję białej, lekkiej i bezzapachowej substancji. Zalety: * nawilża, * nie zapycha, * można używać go na noc i w dzień, * opakowanie jest wygodne w korzystaniu oraz do rozcięcia i wygrzebania kremu do samego końca * cena - w promocji kosztuje 16 zł za 80 ml. Wady: * brak filtra, ale pewnie jakby miał to jednocześnie byłby gęstszy i mógł zapychać, * skóra piecze gdy posmaruje się zakatarzony nos, ale to jedyna sytuacja. Mimo tych wad krem jest balsamem dla mojej czerwonej i bolącej skóry przy ŁZS. Jego kilka mililitrów mam wyciśnięte do małego słoiczka, przez co towarzyszy mi cały czas. Używam tego produktu od: ok. 3 lata Ilość zużytych opakowań: ok. 4 na rok
    lilinek
    3 października 2013 o 18:41
    Prawie jak brat...
    Używałam z tej seri brata tego kremu (w osobnej recenzji) i z braku tamtego skusilam się na ten jest troszkę mniej nawilżający... ale ogolnie bardzo dobry -nawilża -nie zapycha -dobrze sie smaruje i wchłania -nie uczula Wolę jednak tą drugą wersję...ale ostatnio oba kremy są ciężko dostępne :( Używam tego produktu od: 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: 2 szt
  • 3 maja 2013 o 22:41
    niestety nie
    Mam skórę suchą, wrażliwą itd. Chciałam sobie na okres zimowy zakupić krem lipidowy za niewielką kwotę i wybór padła na ten. Po nałożeniu wieczorem skóra wydawała się być nawilżona ale rano już była dziwnie wysuszona, policzki czerwone. I to się powtarzało. Nałożyłam inny krem nawilżający i problem znikał. Zresztą po nocy z tym kremem lipidowym skóra w dzień potrzebowała większego nawilżenia niż zwykle. U mnie się nie sprawdził a szkoda Używam tego produktu od: grudnia 2012 Ilość zużytych opakowań: jedno 80ml