Wody toaletowe damskie

Fragonard Belle de Nuit EDT

• 8 grudnia 2021 o 13:31
    Fragonard, Belle de Nuit EDT
    Baardzo, ale to bardzo intensywny zapach a jego trwałość - no cóż, na 6 z plusem i to tylko jedno psiknięcie. Najbardziej trwały zapach z jakim miałam kiedykolwiek do czynienia. Buteleczka zgrabna, poręczna, prosty design. Wystarczy na naprawdę bardzo długo, jest bardzo wydajny. Niestety po pewnym czasie zapach mi się już znudził, stał się "ciężki" dla mojego 'nosa', dlatego uzywam go już teraz sporadycznie.
    Zalety:
    • trwałość
    W perfumerii
  • 5 listopada 2019 o 17:55
    Moje ulubione
    Dostalam w prezencie od mężs i wiem że nigdy już nie kupie inych parfum. Są warte swojej ceny i zspach trzyma się nawet po praniu. Polecam każdemu. Idealne na .prezent .
  • 22 kwietnia 2016 o 17:05
    Przepiękny zapach
    Mój 'signature scent', najpiękniejsze perfumy, jakich kiedykolwiek używałam. Trwałe i o bogatej kompozycji zapachowej, mimo niewielu składników. Niestety 50 ml tego cuda jest drogie i trudno dostępne... Ale oczywiście polecam kupić najpierw miniaturki Fragonarda - jest ich 5 w zestawie. EDIT: najwyraźniej pachnie łudząco podobnie do J'adore Diora (Fragrantica uczy, Fragrantica bawi).
    W perfumerii
  • 8 marca 2014 o 11:38
    Fiołek w rozkwicie
    Zakochana we Fragonardzie zakupiłam najpierw próbki tych perfum .Tych próbek było bardzo dużo ,ale ja wybrałam swoje trzy ulubione własnie Belle de nuit .Niewątpliwie jest to zapach świeży nie duszący .Wyczuwam nutę fiołku jest on tak przebogaty ,że nie mogę się oprzeć by nie powąchać nadgarstka. Są bardzo trwałe i tutaj chyba nie ma nikt wątpliwości ,że jest to perełka .Kocham je:) .Zakupiłam w sklepie w Warszawie perfumę i jestem zachwycona . Używam tego produktu od: 1 miesiąc Ilość zużytych opakowań: Jestem w trakcie pierwszego opakowania
  • 23 listopada 2013 o 11:30
    perfumy nr1
    jesli macie okazje byc we francji albo macie kogos kto moze wam je sprowadzic nie zastanawijacie sie najlepiej kupic 5miniaturek roznych(mialam etoile du sud ,mirande,diamant,) , bo 100 ml tego cudu starczy na 4 lata i moze sie znudzic , zapach ten mimo ze kwiatowo-orietlany nie jest ciezki aczkolwiek ja wyczuwam kadzilany lekko dymny aromat (fiolek chyba ze sliwka) przywoluje plaze , orchidee , wakacje i slonce jesli bede miec gotowke na pewno sobie pozwole , to prawdziwe perfumy i super trwalosc Używam tego produktu od: 5lat Ilość zużytych opakowań: 3male