Konturówki do ust

Kobo Professional Nude Goddess by Daniel Sobieśniewski, Lipliner Konturówka do ust

• 27 grudnia 2024 o 1:26
    Bardzo niewydajna
    Z tymi kredkami miałam problem bo o ile kolory wybrałam sobie idealne i piękne, tak sama jakość produktu nie była dla mnie satysfakcjonująca. Ostatnio z uporem maniaka usiłowałam temperować kredkę i zorientowałam się, że zawartość, czyli gryf całkowicie mi zasechl mimo zamkniętej góry. Dbałam o to żeby zaraz te kredki zasłaniać, ale formula nie sprzyja temu, by produkt długo użytkować. Wyrzuciłam spooora ilość kosmetyku do kosza bo łamała się i nic nie dało się z tym zrobić. Według mnie lepsza opcja w przypadku tej formuły byłoby stworzenie kredek wysuwanych. Bardzo mi szkoda wyrzucac 3/4 kredki, gryf zasycha, łamie się i kredka nadaje się do kosza.
    Zalety:
    • Kolory
    • Trwałość na ustach
    Wady:
    • Błyskawicznie zasychaja w opakowaniu.
    • Dostępność
  • 14 sierpnia 2023 o 19:33
    Nie do końca...
    Mam w swojej kolekcji dużo konturówek i wciąż szukam tej idealnej. Konturówki z Kobo zbierały dużo pozytywnych recenzji, więc postanowiłam sama wypróbować jakiś odcień. Zdecydowałam się na 01 - beżowy nude. Konturówka ma przyjemną, kremową konsystencję, z łatwością sunie po ustach, chociaż chcąc uzyskać precyzję trzeba często ją temperować. Niestety u mnie nie sprawdziła się solo na całych ustach, bo odcinała się od środka ust i wysuszała je, dlatego łączyłam ją z pomadką nawilżającą lub błyszczykiem. Do obrysowywania ust jest w porządku. Na plus też dobra trwałość. ZALETY Konsystencja Odcień Trwałość Pigmentacja WADY Wysusza usta Wydajność
  • 16 lipca 2022 o 9:17
    Biegnij do natury
    Konturówkę kupiłam na promocji w naturze za 13 zł. Jestem w szoku, że z taką cenę można nabyć tak dobry produkt. Konturówka jest mięciutka bardzo dobrze napigmentowana można ją rozetrzeć. Uwaga zastyga jest niesamowicie trwała wytrzymała cały dzień. Znalazłam jednak jedno ale ???? kolory na opakowaniach słabo pokazują odcień produktu. Oznaczenia są tak do siebie podobne że trzeba otwierać każdy tester i sprawdzać na skórze jaki kolor nas interesuje. Uważam że warto ją kupić.
  • 15 lipca 2022 o 12:14
    Drogeryjne cudo - prima sort
    Miękka, masełkowata konsystencja zastygającej konturówki, która po chwili jest nie do zdarcia. Piękna kolorystyka nude. Jedyny minus temperowanie - wolę automatyczne, ale to kwestia indywidualna. Dzięki wspolpracy marki z makijażystą Danielem Sobieśniewskim, te produkty są przemyślane, naprawdę na profesjonalnym poziomie. Można używać solo, bez pomadki, obrysowując i wypełniając kształt ust, można także używać zgodnie z przeznaczeniem do wytyczenia konturu i wypełnić dedykowanymi do serii pomadkami. Kolejnym zastosowaniem jest użycie po prostu jako ultra trwałej kredki do oczu, też świetnie się sprawdza. Dostępne 6 kolorów.
    Zalety:
    • kolorystyka
    • miękkość
    Wady:
    • temperowanie