Balsamy do ciała

The Sanctuary Spa Essentials, Body Lotion Balsam do ciała

• 4 sierpnia 2022 o 6:11
    Ekstra zapach
    Uwielbiam zapach. Konsystencja też jest super , mam całą serię łącznie z żelem i scrubem który jest cudowny. Ale przyznam , że kupuje te kosmetyki dla zapachu.
    Zalety:
    • Delikatny, szybko się wchłania , zapach super.
  • 24 kwietnia 2022 o 13:46
    Cudownie pachnie
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Zapach piękny, perfumeryjny, ale niezbyt długo utrzymuje się na skórze. Skóra nawilżona, bez lepkiego filmu, szybko się wchłania, miła w dotyku. Nie zauważyłam oszałamiacego efektu pielęgnacyjnego, ale samo używanie przyjemne. Opakowanie przyjemne dla oka, wygodne z pompką.
    • Nawilżenie
  • 29 grudnia 2021 o 8:25
    Ładnie nawilża
    Już od dawna zastanawiałam się nad zakupem tego balsamu i przy ostatniej wizycie w rossmanie wylądował w moim koszyku. Z plusów mogę wymienić to, że bardzo ładnie nawilża, jest wydajny i ma rewelacyjne opakowanie, ponieważ widać ile balsamu pozostało. Ponad to buteleczka sama w sobie sprawia wrażenie produktu "luksusowego" więc powoduje to podwójną radość z korzystania. Jeżeli chodzi o minusy to jest tylko jeden- zapach. Kojarzy mi się z dojrzałą kobietą, nie utrzymuje się on specjalnie długo więc da się to przeżyć aczkolwiek w moim przypadku traci on całą swoją wyjątkowość.
    • nawilżenie
    Wady:
  • 11 października 2021 o 19:53
    Intensywny zapach
    Balsam bardzo dobrze nawilża jednak zapach jest dla mnie zbyt mocny, kojarzy mi się ze starszą babcią. Na szczęście po paru minutach ulatnia się jego ostra woń i czuć go troszke lżej. Na skórze zapach utrzymuje się dobre pare godzin. Wole świeże zapachy także ja go już nie kupie.
  • 1 lutego 2021 o 7:46
    Zapach i nawilżenie
    Zapach balsamu jest tak intensywny, że próbowałam znaleźć jego odpowiednik w perfumach. Bo przecież znam tę nutę! Dopiero po 2 dniach skojarzyłam, że jest to zapach, który unosi się w powietrzu, gdy robimy zakupy w CCC. Jest mocny, ale nie przytłaczający. Pozostaje na skórze od rana do wieczora. W konsystencji dość gesty, nie spływa. Szybko się wchłania, a jego efekty widać od pierwszego użycia. Skóra jest widocznie gładka i nawilżona. Moja wersja nie ma pompki, jest wyciskana. Niestety butelka jest dość sztywna i nie jest to najłatwiejsze. Proporcja jakości do ceny to z całą pewnością sztos! Prawdziwe domowe spa, za niewielką kwotę. Polecam, jednak szukajcie wersji z pompką.