Serum do twarzy

Byoma Hydrating Serum Nawilżające serum do twarzy

Sephora
Byoma - Hydrating Serum - Serum Nawilżające Do Twarzy - Hydrating Serum 30ml - Dla Kobiet

• 4 lutego 2025 o 18:49
    Fajne serum w niefajnym opakowaniu
    Porządne serum nawilżające. Dobrze sprawdza się zimą: pod krem, na krem, pod retinol, na retinol, pod oczy itp. Dobrze się wchłania, choć nie całkowicie. Niczym nie pachnie i nie uczula. Jedyne, co mnie w nim drażni to nieprzemyślane opakowanie, wielkie i kanciaste. Pipetka jest totalnie do d**y. Nabiera produkt, jak jej się podoba. Resztkę produktu trzeba dosłownie wytrząsać.
  • 10 marca 2024 o 18:55
    może być
    Zakupiłam cały zestaw do pielęgnacji twarzy z BYOMA. Moją uwagę przykuły kolorowe i jednocześnie minimalistyczne opakowania. Niestety nie będą to kosmetyki, które kupię ponownie. Wady: -klei się -bardzo mocno się świeci na buzi -brak przyjemnego zapachu Zalety: -nawilża -wydajne -wygodne opakowanie z pipętką
  • 30 maja 2023 o 14:48
    Cudo! Ratunek na podrażnienia
    Ten produkt zostaje już ze mną na zawsze! W mojej codziennej pielęgnacji, korzystam z wielu aktywnych składników. Czasem z czymś "przeholuję", albo po prostu czuję, że moja skóra wymaga dodatkowego nawilżenia i odbudowy bariery hydrolipidowej. Mam cerę suchą, zaczerwienioną. Ten kosmetyk jest idealny - bardzo prosty skład, 3 rodzaje ceramidów, zero zapachów (dla mnie to akurat zaleta, bo minimalizuję ryzyko podrażniania) i co najważniejsze działa i przynosi efekty, które obiecuje nam producent. Uwielbiam "uczciwe" kosmetyki - to jest serum nawilżające, tak też się nazywa i takie też przynosi efekty. To jest też spoko produkt, dla osób, które zaczynają swoją podróż z retinoidami, czy kwasami ale potrzebują od czasu do czasu produktu, który ukoi i odbuduje BHL, bez ryzyka podrażnienia. Można go bezproblemowo włączyć do swojej pielęgnacji porannej, jak i wieczornej.
    Zalety:
    • wydajność (nie korzystałam codziennie, tak średnio 2x w tygodniu - starczył na 5 miesięcy)
    • prosty i mega efektywny skład, który nawilża, łagodzi (ceramidy, skwalan, gliceryna)
    • brak zapachów, perfum
    Wady:
    • mało praktyczna pipeta (produkt, jest dosyć gęsty, myślę, że pojemnik z pompką lepiej by się sprawdził)
    • lekko zawyżona cena (jestem skłonna zapłacić, bo jeszcze nie znalazłam odpowiedniego zamiennika z podobnym składem)
  • 10 kwietnia 2023 o 14:49
    Super!
    Serum jest bezzapachowe, niesamowicie leciutkie, nałożona odpowiednia ilość (3/4 krople) odrazu się wchłania i nie pozostawia żadnego uczucia lepkości czy przesadzonego błysku, cera jest odrazu super mięciutka i idealnie przygotowana na dalsze kroki - w moim przypadku spf + makijaż. Produkt nadaje się i na dzień i na noc. Opakowanie bardzo ciekawe + pipeta działa bez zarzutu. Posiadam cerę tłusta, skłonna do niedoskonałości - nie wystąpiło żadne ‚zapchanie’. Spełnia obietnice producenta, zauważyłam, ze podkład o wiele lepiej wygląda na takiej nawilżonej twarzy :)