Serum do twarzy

Phlov by Anna Lewandowska Serum z witaminą C

• 9 lutego 2025 o 12:02
    Wygodne w użyciu
    Serum wygrałam w konkursie marki phlov. Mam porównanie z innymi produktami z witaminą C w formie pipety i tutaj fakt - bardzo wygodnie się go używa. Produkt ma konsystencję właściwie kremu ( nie jest lejąca) i spokojnie przy cerze tłustej czy mieszanej może go zastąpić+ na to spf. Zapach wrażenia nie robi,ale też nie przeszkadza. Serum stosowałam w pielęgnacji porannej i wieczornej i starczyło na niecałe 2 m-ce. Kolejna kwestia to stężenie składników aktywnych - producent nie podaje konkretów (gdyby stężenie witaminy C wynosiło np.10% to zapewne producent by o tym wspomniał). Dlatego to serum dla mnie porównywalne jest z serum heyday od resibo ( resibo połowę tańsze). Warto zaznaczyć,że nie podrażnia,nawet skóry pod oczami. Kwestia rozświetlenia: natychmiastowo może ciut ciut czasem zauważyłam ,choć też wtedy byłam na pewno bardziej wypoczęta:) Natomiast rozświetlenie po dłuższym stosowaniu ciężko ocenić - na to wg mnie składa się dieta,równowaga hormonalną, etap w cyklu, czy np.moment w zyciu- czy akurat jest luz czy może więcej stresów. Na pewno jest to bardzo przyjemny kosmetyk i w dobrej promocji ( poniżej 100zl) na pewno kupię,tym bardziej,że już teraz mam kolejne serum z pipetą w formie żelu i widzę,że takie kremowe lubię lepiej:)
    Zalety:
    • Konsystencja
    Wady:
  • 28 stycznia 2025 o 18:53
    Wspaniały kosmetyk!
    Po przetestowaniu serum z witaminą C od PHLOV jestem zachwycona! Produkt ma lekką konsystencję, szybko się wchłania i natychmiast dodaje skórze blasku. Regularne stosowanie sprawiło, że moja cera stała się jaśniejsza, bardziej jednolita i pełna energii. Naturalny skład i skuteczność tego serum to idealne połączenie – zdecydowanie polecam każdemu, kto szuka intensywnego rozświetlenia i pielęgnacji!
  • 20 stycznia 2025 o 19:59
    Bardzo dobra pozycja od Phlov
    Serum Phlov zamknięte jest w buteleczce z dosyć fikuska pompeczka która wysuwa się w specyficzny sposób. Ma przyjemną konsystencję, nie jest ani rzadkie ani gęste- w sam raz. Niewielka ilość pozwala na pokrycie buźki, skóra bardzo szybko "pije" serum i pozostaje przyjemne, lekko matowe wykończenie. Buzia po użyciu serum jest promienna, gładka, ma lepszy koloryt. Widać to już po kilku użyciach. Jedyne do czego mogłabym się doczepić to zapach- jest trochę cytrusowy, ale trochę jakby sztuczny, dosycy dziwny. Po kilku użyciach nie przeszkadza, ale jest na pewno specyficzny. Sam produkt oceniam bardzo dobrze, serum jest wydajne i fajnie działa na skórze.
  • 10 stycznia 2025 o 22:35
    Skuteczna dawka energii dla skóry
    Serum z witaminą C od Phlov to produkt, który naprawdę robi różnicę w pielęgnacji mojej cery. Mam skórę mieszaną, zmęczoną po zimie, z tendencją do drobnych przebarwień. Już po kilku tygodniach stosowania zauważyłam, że moja skóra stała się bardziej rozświetlona, wygładzona, a koloryt wyrównany. Serum ma lekką, niemal wodnistą konsystencję, dzięki czemu łatwo się rozprowadza i szybko wchłania, nie pozostawiając uczucia lepkości. Idealnie nadaje się pod krem na dzień lub na noc. Zapach jest delikatny i bardzo przyjemny, co umila aplikację. Opakowanie z pipetą jest wygodne i pozwala precyzyjnie dozować produkt, dzięki czemu starcza na długo. Uwielbiam naturalny skład i fakt, że witamina C jest stabilna, co daje gwarancję skuteczności. Polecam to serum każdemu, kto chce przywrócić swojej cerze blask i świeżość!
  • 8 stycznia 2025 o 18:52
    Świeżość i blask zamknięte w butelce
    Serum z witaminą C od Phlov to must-have dla tych, którzy pragną rozświetlić swoją cerę i chronić ją przed szkodliwym działaniem wolnych rodników. Zawartość stabilnej formy witaminy C sprawia, że produkt działa skutecznie, a efekty widać już po krótkim czasie stosowania. Konsystencja serum jest lekka, co sprawia, że łatwo się aplikuje i szybko wchłania. Skóra po zastosowaniu jest bardziej napięta i pełna blasku. Zapach produktu jest świeży, delikatnie cytrusowy - mnie to pasuje! Ponadto plus za wygodne opakowanie air-less z pompką! Cena produktu jest dość wysoka, co może być barierą dla osób szukających tańszych opcji. Jednak dla miłośników kosmetyków z witaminą C, którzy oczekują widocznych rezultatów, serum od Phlov będzie strzałem w dziesiątkę.