Żele do brwi

Revers Cosmetics Brow Artist 8 in 1 Eyebrow Corrector Żel do brwi z kolorem

• 16 maja 2024 o 17:32
    Brwi wyglądają jak salonu - Żel 04 light brown
    Żel do brwi stylizuje brwi nadając im wygląd i piękny kształt. Brwi wyglądają naturalnie. Jest to świetna aplikacja która możemy w kilka sekund zrobić w domu. Brwi wydają się zdrowsze, lśniące i bardziej elastyczne. Produkt świetnie przyciemnia, pogrubia i optycznie zagęszcza brwi, zapewniając długotrwały efekt pełnych i wyrazistych brwi. Żel nie skleja brwi. Brwi wyglądają jak salonu
    cola201
    22 lutego 2023 o 16:28
    Ideał !
    Żel Brow Artist działa silnie regenerująco. Kupiłam z ciekawości, ponieważ lubię produkty do brwi z grzebykiem. To mój ulubieniec - dlaczego poznałam go dopiero teraz! Doskonale przyciemnia, pogrubia i optycznie zagęszcza moje brwi! Efekt pomalowanych brwi przed i po to jak po wyjściu z salonu kosmetycznego. Idealna szczoteczka pozwalająca na perfekcyjną aplikację, to sztos. Moje brwi w minutę wyglądają jak po nałożeniu henny. Produkt przewyższył moje oczekiwania. Nie sądziłam, że jakiś kosmetyk do brwi aż tak bardzo pozytywnie mnie zaskoczy. Szybka w aplikacji i bardzo łatwy w użyciu. Zgrabne opakowanie, duży wybór kolorów, odpowiednia cena. Nawet laik poradzi sobie z aplikacją. Zdecydowanie będzie to mój stały bywalec.
  • 5 lutego 2023 o 16:45
    Świetny kosmetyk!
    Żel do brwi miło mnie zaskoczył, aplikacja szybka i łatwa nie trzeba za dużo poprawiać, ma mocny kolor, Jest też bardzo trwały jak pomalowałam nim rano brwi to do wieczora było ok. Do wyboru dużo kolorów za co plus ja wybrałam Light brown jestem blondynką i ten kolor jest dla mnie idealny :) Żel oszczędza sporo czasu na stylizacji brwi. Nawet osoby które dopiero się uczą dają radę się nim pomalować :)
    Zalety:
    • Efekt
    • Kolor
    • Szybka aplikacja
  • 29 stycznia 2023 o 22:39
    Naturalny kolor
    Żel do brwi z kolorem to produkt z którym bardzo się polubiłam. Pięknie stylizuje brwi, nadaje im naturalny kolor oraz pozostaje na brwiach do kilku godzin. Odpowiednio dobrany kolor sprawia, że nasze brwi jej wyglądają sztucznie, są pięknie wypełnione kolorem, wystylizowane i bardzo ładnie się prezentują.
  • 26 stycznia 2023 o 14:40
    Fajny korektor
    Zacznę od tego, że bardzo lubię tego typu produkty do stylizacji brwi ponieważ umożliwiają zrobienie szybkiego dość precyzyjnego makijażu, ten korektor mam w odcieniu 03 taupe. Korektor jest w poręcznym opakowaniu z małą szczoteczką dość wygodną w użytkowaniu i precyzyjną dodam że kolor to taki troszeczkę ciemniejszy brąz na początku bałam się, że będzie dla mnie za ciemny ponieważ jestem blondynką ale okazał być się okej. Korektor pozwala na szybką stylizację brwi ,a przy okazji mamy kolor utrzymuje się dość długo, nie bardzo się rozmazuje brwi są nadal naturalne ale mimo wszystko podkreślone. Jego pojemność to 7 ml wydawałoby się ,że jest to mało ale ja używam go już od miesiąca i końca nie widać czyli jest wydajny. Po miesiącu czasu jak już go używam mogę stwierdzić że faktycznie dba o brwi brwi są jakby mocniejsze i grubsze bardziej błyszczące. Akurat moje brwi zawsze reagują na produkty z olejkiem arganowym i to pewnie dlatego pozytywny efekt. Mi ten produkt odpowiada a wy jeżeli jesteście go ciekawi po prostu przekonajcie się sami.

Zobacz także inne Żele do brwi