Skóra, włosy, paznokcie

Noyo Pharm Hair, Suplement diety

Sephora
Noyo Pharm - Noyo Hair - Suplement Diety /30 Kaps - Beauty Noyo Hair - Dla Kobiet

Skuteczność:
  • 30 maja 2024 o 9:27
    Tajemnica Moich Pięknych i Lśniących Włosów ????????
    Dzięki wyjątkowej formule, w tym wykorzystaniu NaturSYN™ Beaulixir oraz oleju lnianego, moje włosy nie tylko odzyskały zdrowy blask, ale także nabrały siły i witalności. To dla mnie absolutny szczyt jakości i skuteczności w pielęgnacji włosów. Ale to dopiero początek! Moja głowa teraz pełna jest młodych, zdrowych włosków, a wszystko to za sprawą magicznej mocy Noyo Hair! Jestem niezwykle podekscytowana efektami.
    Zalety:
    • jakość
    • działanie
    • skład
  • 23 kwietnia 2024 o 8:16
    polecam!!
    Jestem bardzo zachwycone . Używam produktu od 3 miesięcy i widzę super efekty. Jest to naturalny produkt. Zalety: * lśniące włosy * dużo baby hair * bardzo szybko rosną * zmniejsza wypadanie włosów * lepiej odżywione włosy wady: brak
    Zalety:
    • efekty
    • baby hair
    • ładne opakowanie
    • zbieranie punktów, które później można wymienić na kolejne opakowanie
    Wady:
  • 3 marca 2024 o 16:14
    Szkoda kasy
    Skończyłam dziś 5 opakowanie. Naiwnie wierzyłam, że kupując splement za tyle pieniędzy, będzie działał. Wydałam naprawdę kupę kasy, a efektu nie ma ŻADNEGO. Mam dużo włosów, ale są cienkie. Wypadają w granicach normy. Przez te 5 miesięcy nie zauważyłam najmniejszej zmiany. Za to co chwile dostałam wiadomości z promocją, że jak napiszę recenzje (jaki to ma sens po miesiącu stosowania?) to dostanę kod rabatowy i tak biznes się kręci. Wracam do 300 razy tańszej biotyny, nie dajcie się nabrać
    Zalety:
    Wady:
    • Nie dziala
  • 14 stycznia 2024 o 7:34
    Działa ????
    Nie zgodzę się z poprzednią opinia, że produkt nie działa, na razie kończę 3 opakowanie i musiałam wybrać się do mojego fryzjera, bo nie potrafiłam ocenić czy mogę włosy są połamane od góry czy mają tyle baby hair????okazało, się że to baby hair???? włosy raczej dalej wypadają, ale ruszyły od góry do bardzo mnie cieszy,na pewno kupię kolejne opakowanie
    Zalety:
    • Pełno baby hair
    Drogeria Super-Pharm
    Kat0786
    8 stycznia 2024 o 15:05
    Najlepszy suplement na wlosy
    Zakupilam produkt na stronie sephora.pl .Polecila mi go pani wlasnie z Sephory i tak zachwalala,ze musialam jej zaufac,a ze sama mam wlosy rzadkie i b mi wypadaly,wiec nie mialam nic do stracenia. Uzywam produktu od 3 miesiecy i u mnie rewelacyjnie sie sprawdza. Zalety- -produkt naturalny w 100% -jeden skladnik I nareszcie nie kolejna biotyna,ktora nie dziala.. -wlosy lsniace -duzo bardziej geste -b szybko rosna -myje wlosy co 4 dni,a nie tak jak wczesniej codziennie -wysyp baby hair -nawilzona skora glowy Wady -zadnych Jestem zachwycona i nie wyobrazam sobie juz mojej suplementacji bez tego produktu.Nie mowie juz o tym,ze dostaje tyle komplementow na temat mojej fryzury,ze az milo;)
    • Skuteczność

Zobacz także inne Skóra, włosy, paznokcie