Pomady do brwi

Stars from the stars So Brow ! Eyebrow Pomade Pomada do brwi

• 6 kwietnia 2025 o 11:47
    Najlepsza pomada na świecie!
    Stars from the stars So Brow! Eyebrow Pomade to absolutne cudo, które totalnie skradło moje serce! Mam ją w najciemniejszym kolorze i muszę przyznać, że jest idealnie chłodny – nie ma w nim żadnych ciepłych tonów, co dla mnie jest ogromnym plusem. Pomada wygląda pięknie na brwiach, nawet jeśli kolor jest ciemny, makijaż i tak prezentuje się perfekcyjnie. Co więcej, nie zmienia koloru w ciągu dnia, co naprawdę doceniam, a także nie wybija na dziwne rude czy zielonkawe tony. Utrzymuje się cały dzień – nawet w wilgoci czy podczas pracy w gastronomii, nie rozpuszcza się i trzyma się niezmiennie przez długie godziny. Aplikacja jest łatwa i przyjemna, a formuła pomady idealnie współpracuje z nakładanym później żelem do brwi. To naprawdę must-have w mojej kosmetyczce!
    Zalety:
    • Formuła
    • Bezzapachowa
    • Idealnie się nakłada
    • Kompatybilna z innymi produktami
    • Wygodne opakowanie
    Wady:
    • Niestety nie jest już dostępna
  • 25 października 2023 o 8:45
    Rewelacyjna pomada do brwi!!
    Super super! Świetnie się nią cieniuje, robi kontur brwi, dobra konsystencja, utrzymuje się cały dzień bez poprawek, łatwo się ją nakłada pędzelkiem. Kolor dość ciemny, ale dla mnie w sam raz. Polecam !!! Jedna z najlepszych. I mega wydajna
    Zalety:
    • Konsystencja
    • Kolor
    • Nie rozmazuje się
    • Dobrze się nią cieniuje
    • Łatwa aplikacja
    Wady:
  • 1 listopada 2022 o 20:32
    Pomada ma bardzo fajną, masełkową konsystencję dzięki czemu świetnie się nią pracuje. Jest trwała, świetnie trzyma się przez cały dzień. Bardzo przypomina mi tę z Wibo.
    Pomadę do brwi od Stars from the Stars kupiłam pod wpływem chwili. Marka jest rekomendowana przez OnlyBio, które kocham. Nie będę ukrywać, że mój wzrok przyciągnął stand z nową kolorówką tej marki, do koszyka od razu wrzuciłam kilka rzeczy ( tak... wiem, nałóg kosmetykowy trwa ! ). Jeśli chodzi o kosmetyki do brwi to najczęściej sięgam właśnie po masełka. Świetnie mi się nimi pracuje, są trwałe, a ja potrafię błyskawicznie podkreślić brwi. Zdarza mi się zacierać oczy, a pomady zwykle to wytrzymują. Od jakiś 8 lat używam tylko tej z Wibo, jest dla mnie idealna pod każdym względem. Pomyślałam, że ta może być też całkiem niezła ! Opakowanie zewnętrzne to uroczy, wrzosowy kartonik z motywami gwiazdek. Opakowanie bezpośrednie to plastikowy, odkręcany pojemniczek. Na czarnym denku znajdziemy logo marki w ładnym, błyszczącym srebrnym kolorze z motywami błyszczących gwiazdeczek. Na spodzie mamy odcień, gramaturę i czas w którym powinniśmy zużyć kosmetyk po otwarciu. W porównaniu z Wibo, ta pomada nie ma aż tak masywnego opakowania, co dla jednych będzie plusem dla innych minusem. U mnie było już bliskie spotkanie z płytkami i nic złego się nie wydarzyło. Zaznaczę, że dla siebie wybrałam chłodny odcień brązu 01 Blonde i w mojej opinii jest to praktycznie taki sam 'Blonde jak u Wibo. Kosmetyk ma bardzo dobrą, masełkową konsystencję, świetnie nanosi się ją na brwi za pomocą skośnego pędzla. Kosmetyk jest trwały, nie migruje w ciągu dnia, nie osypuje się. Brwi są pięknie podkreślone i zmobilizowane. Za 5 gramów pomady zapłaciłam jakieś 15 złotych i uważam, że to uczciwa cena. Na pewno nie zdążę jej zużyć w ciągu zalecanych 6 miesięcy. W mojej ocenie kosmetyk jest warty przetestowania, myślę że jeszcze do niego wrócę.
    Zalety:
    • masełkowa konsystencja, bardzo dobrze się nią pracuje
    • kilka dostępnych odcieni
    • jest trwała
    • nie zmienia koloru w ciągu dnia
    • nie kruszy się i nie rozmazuje
    • bezzapachowa formuła
    • bardzo wydajna
    • opakowanie jest całkiem wygodne
    • tania

Zobacz także inne Pomady do brwi