Wody perfumowane damskie

Thierry Mugler Angel Liqueur de Parfum (2009) EDP

Thierry Mugler Angel Liqueur de Parfum Woman Woda perfumowana 35ml

• 12 października 2017 o 12:48
    Maleństwo
    Jako wierna fanka perfum Muglera musiałam mieć.Moje opakowanie różni sie od tego na zdjeciu tym,ze jest powlekane srebrem,ale pod nim widac niebieski płyn.Zapach słodki,dużo słodszy od klasyka.Wyrazisty,trwaly,rozwijajacy sie na skorze.W sam raz na wyjazdy,czy do torebki.
    Zalety:
    • Flakon
    W perfumerii
  • 29 października 2011 o 14:58
    mdlący smrodek
    Testowałam ten zapaszek kilkakrotnie. Za każdym razem wzbudzał we mnie odruch wymiotny. Zupełnie mnie nie przekonywał,jakbym wpadła po uszy do ula. Mdlący ulepek nie w moim typie. Słodki,aż do bólu. Używam tego produktu od: kilka razy testowałam na nadgarstek Ilość zużytych opakowań: testerki
  • 29 października 2011 o 13:41
    Jest cudowny!
    Cudowny Anioł! Przepiekny zapach, o wiele mocniejszy i slodszy niz klasyk . A myslalam ze bardziej słodki juz byc nie moze :D Na mojej skórze slicznie pachnie- najpierw słodziutkim miodem, pozniej czekoladka a na koncu karmel z kadzidelkiem :) niesamowity Aniołek :D Jedynym minusem jest niestety cena, za to odejmuje pol gwiazdki. Pokochalam aniołkowy likier i juz wiem , ze na zawsze zostaje w mojej toaletce :) uzywam go dopiero od 3 dni :D Używam tego produktu od: 3 dni Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego 35ml
    AniaM69
    17 czerwca 2011 o 16:34
    Absolutnie boski Anioł...
    Zapach przepiękny, na tę chwilę w moim prywatnym rankingu bije klasycznego Angela (ktorego od lat uwielbiam) na głowę. Mimo, iż pierwsze nuty brzmią podobnie, wystarczy chwila żeby poczuć boską słodycz podszytą świeżymi nutami rodem z Innocenta. Na szczęście nie czuję żadnych wisienek. Drzewne nuty pobrzmiewają wyraźnie, czyniąc ten zapach jeszcze piękniejszym. Dawno nic mnie tak nie zachwyciło! Aha, trwałość na mojej skórze gorsza niż w klasyku. Wczoraj wieczorem skropiłam nadgarstki żeby wychwycić różnice i dziś rano pachniał tylko ten z klasykiem. Ale wybaczam mu to...
  • 11 stycznia 2011 o 15:23
    Świetny zapach
    Zapach w porównaniu do Angel ma wyraźniejsze pierwsze nuty jest słodszy inny ,mroczny .Bardzo mi się podoba jest mniej chłodny i bardziej uwodzicielski niż Angel ,odejmuję gwiazdkę za niestety trwałośc ma przeciętną. Jednak gdy skończy mi się fiolka kupię następną.

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie