Wody perfumowane damskie

Thierry Mugler Angel Nova 30ml woda perfumowana
Thierry Mugler Angel Nova
E-Glamour.pl
Thierry Mugler Angel Nova woda perfumowana 100ml

Nasi użytkownicy zostawili 34 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 2 stycznia 2025 o 22:28
    Thierry Mugler Angel Nova EDP
    Thierry Mugler Angel Nova EDP Kocham ten cudowny zapach i elegancję różowej gwiazdy. Bardzo ciekawy skład drzewny, kwiatowy, owocowy Nuty głowy: Liczi, Malina Nuty serca: Róża damasceńska Nuty podstawy: Akigalawood, Benzoes Idealny dla romantycznej kobiety do mnie pasuje idealnie. Zapach jest bardzo przyjemny i trwały idealny na codzień jak i wieczorne wyjście.
    Zalety:
    • Piękny zapach
    • Długotrwały
    • Elegancki flakon
    InkaIQ
    28 grudnia 2024 o 17:07
    Uwielbiam
    Jeden z moich ulubionych, oryginalnych zapachów. Kwiatowy, malinowy, piękny. Na mojej skórze pozostaje dlugo wyczuwalny. Jest trwały, ale nie duszący. Flakon wytarcza na długo.
    Zalety:
    • Trwałość, kompozycja zapachowa
  • 3 lipca 2024 o 10:13
    Must have na lato
    Dostałam ten zapach jako próbkę do zakupu i przepadłam! Cudowny owocowy zapach na lato dla każdego. Kupiłam flakon 50ml i podejrzewam że ten zapach zostanie ze mną na dłużej .
    • Intensywność
    • Owocowe nuty
  • 28 maja 2024 o 21:34
    "CUKIER, SŁODKOŚCI I RÓŻNE ŚLICZNOŚCI" - oto składniki, które wybrano do stworzenia (tych) idealnych perfumów
    ....ale Thierry Mugler zaordynował dodanie do tej mieszkanki jeszcze jednego składnika- NUTY BAZOWEJ KLASYCZNEGO ANGELA!!! I tak oto narodziły się te wspaniałe perfumy, które są wypadkową wszystkich moich najpiękniejszych wspomnień i chwil z.... dzieciństwa ;) Ten, kto jak ja swoje dzieciństwo przeżywał w latach '90 i został wychowany na kreskówkach cartoon network pewnie wie, że cytat, od którego rozpoczęłam swoją recenzję pochodzi z bajki "atomówki"; bajki o prześlicznie wyglądających, rozkosznych dziewczynkach, które cechowała niepozorna aparycja, a jednocześnie.... nadprzyrodzona moc i ogromna siła... Piszę o tym dlatego, że opis postaci tej bajki w mojej ocenie bardzo pasuje również i do tych perfumów. Po rozpyleniu zapachu, w powietrzu i w nozdrzach natychmiast zaczyna świdrować zadziorna malinka, truskawka i liczi- czyli typowe dla wszystkich angeli nuty gourmand. Gdy zamknę oczy, oczami wyobraźni widzę ciepłe, gorące lato, imprezę urodzinową z dziecięcych lat, z dziesiątkami kolorowych balonów, baniek mydlanych, słodkim różowym torcikiem i watą cukrową na patyku. Ten zapach naprawdę wprowadza w doskonały i pozytywny nastrój powodując, że człowiekowi robi się po prostu.... dobrze, a nawet błogo ;) O tym, że nie jesteśmy małymi dziewczynkami na kinderbalu przypomina nam jednak zaczepna i dobitnie dochodząca do głosu baza klasycznej niebieskiej gwiazdki angel, która nadaje tym perfumom pięknej, mocnej projekcji. Oczywiście gdzieś w oddali daje się zauważyć tę charakterystyczną "cmentarną" nutkę, ale w tym wydaniu- w odróżnienie od klasyka- nie gra pierwszych skrzypiec, lecz tylko puszcza do nas oko ;)
    Zalety:
    • fantastyczna trwałość zapachu- dwa psiki na rozpuszczone włosy wystarczają na cały dzień i są wyczuwane przez otoczenie,
    • piękny flakon, który w odróżnieniu od 50ml klasyka "stoi" i może tym samym stanowić piękną ozdobę toaletki,
    • naprawdę fenomenalne zestawienie nut zapachowych- dobrze nam znanych i lubianych przez większość malinek i liczi, które wzbogaca magiczna i oszałamiająca nuta przewodnia charakterystyczna dla perfumów "angel",
    • idealne dla wielbicielek muglera lub /i słodkich nut- dla mnie są to perfumy "letnie", na codzień, do pracy- lecz osobom o bardziej subtelnych niż mój noskach, sprawdzą się również w porze jesiennej i zimowej.
    Wady:
    • nieustająco- cena ;)
    • Uważam, że te perfumy są po prostu fenomenalne- i chociaż moim zdaniem nic nie jest w stanie dorównać klasykowi z 1992 roku, to jednak ta NOVA ich odsłona jest z całą pewnością najbardziej udaną ze wszystkich tych, które powstały na przestrzeni lat.
  • 14 maja 2024 o 14:56
    prawdziwa gwiazda
    Jeden z moich ulubionych zapachów! Zaczynając od samego opakowania to muszę przyznać, że Mugler potrafi je robić. Są oryginalne, nie wydziwione i stoją stabilnie. Co do zapachu, jest mocny i słodki, ale nie drażni. Utrzymuje się długo na skórze oraz ubraniach. Otoczenie wyczuwa ten zapach nawet po całym dniu. Cena bez promocji jest wysoka, na szczęście często drogerie oferują akcje promocyjne więc wtedy warto polować.
    • intensywność
    • wygląd
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie