Wody perfumowane damskie

Thierry Mugler Innocent EDP

Nasi użytkownicy zostawili 140 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 14 kwietnia 2024 o 11:07
    Najpiękniejsze zapachy nie przynoszą zysków.
    Do wniosku jak w tytule dochodzę, spryskując się Innocentem, którego zdobyłam na facebookowej grupie. Tego zapachu po prostu nie da się skopiować ani podrobić. Jest wodnisty, jest słodki, jest owocowo kwaśny. Jest w nim mleczna czekolada, jest puchata wanilia, jest porzeczkowy dżemik. Kojarzy się z latem, słońcem, plażą. Będę polować na flakony które jeszcze zostały na świecie, żeby pachnieć jak niewinne dziewczątko, zapraszające do zabawy w promieniach letniego słońca.
    syl74
    19 października 2021 o 12:12
    Dyskretny umilacz dnia
    Niewinny...to anioł dla tych którzy nie mogą udźwignąć klasycznej wersji Angela. Otwarcie jest iście cytrusowe, potem zapach robi się pralinkowo-migdałowy, przełamany kwaskowatą porzeczką, a na koniec ocieka zniewalającym, słodkim aromatem miodu. Czuć w nim słynne DNA klasyka, jednak zamiast ziemistej paczuli odnajdziemy tu miękkie i kremowe piżmo. Przy klasycznym szokującym wręcz Angelu, Innocent jest przyjemnym i dyskretnym umilaczem dnia. To delikatny gourmand, idealny na okres wiosenno-letni, choć nie wątpię, że i zimą ten chłodny błękit ukaże swoje prawdziwe piękno. Trwałość całkiem zadowalająca (choć to nie to co Angel), jednak zapach trzyma się bardzo blisko skóry.
  • 10 grudnia 2018 o 15:47
    Zapach krainy lodu
    Używa od:próbka
    Tak jak Angel EDP doceniam, ale nie przepadam, tak Angel Innocent EDP intryguje mnie przeogromnie i mogłabym wąchać nadgarstek non stop, rozmyślając, fantazjując i wyłapując kolejne nuty. Jest to zapach powszechnie odbierany jako owocowy, słodki, cytrusowy, orzechowy, migdałowy (tak podaje Fragrantica). Mnie, pierwsze co staje przed oczami po zanurzeniu nosa w nadgarstku, to kraina lodu ze złą, ale piękną królową. Nie wiem, czy tylko ja to tak odczuwam?? Jest to dziwne, no ale tu na wizazu zawsze piszę szczerze tak jak czuję, więc postanowiłam podzielić się z Wami tymi fantazjami :D Wyczuwam jakieś morskie nuty do tego. Jak się dłużej wwącham, to oczywiście wyczuwam owoce- przede wszystkim czarną porzeczkę. Perfum ten ma śliczną butelkę, odzwierciedlającą to, jak czuję ten zapach. Trwałość i projekcja na bardzo wysokim poziomie. Podsumowując, zapach ten potrafi być odczuwany inaczej przez różne osoby (moja znajoma twierdzi, że to przede wszystkim wanilia, orient). Jest moim zdaniem fascynujący, to pierwszy zapach, którego nie używam tak po prostu, żeby nim pachnieć, tylko nakładam na nadgarstek i wącham i wącham i wącham... Polecam!
    a88k
    15 sierpnia 2018 o 10:33
    Sympatyczny banał
    No dobrze, może nie taki zupełny banał, ale perfumy zdecydowanie odbiegają od tego, co z reguły proponuje nam ta marka, której zapachów generalnie nie lubię. Jedynym (przynajmniej z tych, które miałam okazję poznać), o którym mogłabym powiedzieć coś pozytywnego, był Angel, ale tylko do powąchania, jednak nie chciałabym go używać. Zauważam zresztą spore podobieństwo do Angela, jednak tutaj mamy zupełnie inny kaliber. Angel jest zapachem ekstremalnym pod każdym względem, a Innocent to taki lekki, słodki kompot. Wyraźnie wyczuwam słodkie nuty, takie jak czekolada i wanilia, a także owoce, przede wszystkim czarną porzeczkę. Dość ciekawie łączy się to wszystko z cytrusami i - uwaga - jakimiś bardzo męskimi akcentami. A jednak całość jest bardzo dziewczęca i lekka. Z jednej strony jest to słodki zapach jakich cała masa na rynku, z drugiej strony ma w sobie coś, co go wyróżnia, jak chyba wszystkie perfumy Muglera. Natomiast trwałość zupełnie nie do końca muglerowska, powiedziałabym, że średnia, ale jest w porządku. Flakon całkiem ładny.
  • 11 października 2017 o 16:21
    jESTEM NA TAK
    Jako perfumoholiczka musiałam kupić ten zapach Muglera.Kocham jego twórczość.Za ekscentryczność,oryginalność i wyczucie.Innocent to dla mnie wersja letnia Angela.Bardzo łagodny,ale wciąż słodki.W tym zapachu jest magia skojarzeń,emocji.Dla mnie są one bardzo pozytywne i optymistyczne.
    Zalety:
    • flakon
    • reklama
    Wady:
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie