Ruby Rose Beauty Eyeshadow Kit HB 318 Paleta do makijażu

• 28 października 2020 o 20:31
    Wspomnień czar
    Ogromny sentyment. To była moja pierwsza paletka. Dużym atutem było ładne opakowanie z lusterkiem. Jakość ceni przeciętna. Duże zróżnicowanie kolorystyczne. Przewaga cieni perłowych o niewielkiej intensywności. Produkt wydajny, w niskiej cenie.
    Zalety:
    Wady:
    • jakość
  • 3 sierpnia 2020 o 17:14
    Miałam je.
    Te cienie to już do muzeum powinny trafić. Już nie pamiętam ile lat temu ja je miałam. Bardzo dawno. Nawet nie ja a moja mama. Cienie i jej kolory w opakowaniu różnią się niż na skórze. Kolory są perłowe i mega tandetne. Starsze panie takie kolory na powiekach noszą. Jeszcze kiedyś to były jedne z pierwszych paletek i kupowało się co było. Były tanie, ale bardzo rozczarowujące. Same cienie do nieskończenia. Paletka jest nawet solidna. Posiada lusterko i aplikator. Zawiera 18 cieni . Cienie są miękkie i podatne na rozkruszenie. Pylą się i sypią. Przyklejają się łatwo do górnej i dolnej powieki, ale kolor jaki uzyskuje się jest cholernie tandetny. :D Brokat, ale taki wiejski lub perłę. Efekt bazarowy. Niby cieni jest 18 a po roztarciu i na powiece sa praktycznie identycznie i w sumie jest ich 6 kolor a nie 18. Drobinki z cieni osypywały się na nos, policzki i byly na całej twarzy. Brudziły twarz i były do usunięcia podczas zmywania makijażu. Cienie płowieją i blakną w trakcie noszenia, aż znikają całkowicie. Dobrze, że teraz juz mamy dobre cienie.
  • 24 maja 2020 o 22:31
    Są świetnę
    Ta paleta pokazuje że tanie rzeczy też są dobre. Fajna kolorystyka odcieni, które można łączyć ze sobą. Kolory są odpowiednio napigmentowane, nie kruszą się, nie utleniają, nie ścierają się i są trwałe. Ja jestem z nich osobiście zadowolona. Szczególnie kolory ziemi lubię używać z tej serii.
    Zalety:
    • Kolorystyka
    • Pigmentacja
  • 25 sierpnia 2019 o 22:25
    Dla osób początkujących ...
    Paletka dobra dla osób które nie mają za dużych wymagań . Dla mnie bardzo mała pigmentacja , cienie bardzo źle rozprowadzić czym kolwiek na powiece :( Wygląd nawet ok . Jeśli nie chce się wydawać dużo kasy na cienie i sa potrzebne na raz no może w tedy warto kupić ale za taką cenę są dużo lepsze i są przede wszystkim trwałe . Ja malując oko miałam cała buzię w tych cieniach haha tak śmieszne ale tak jak pisałam wyżej paletka dla osób które nie są wymagające albo dopiero zaczynają przygodę z makijażem .
    Zalety:
    • wizualnie okey
    Wady:
    • pigmentacja cieni
    • nie utrzymują się na powiece
    • ciężko się nakładają
    • bardzo się sypią po buzi przy nakładaniu
    • nie trzymają się powieki schodzą wraz z ruchem podczas malowania
    malwi73
    15 maja 2019 o 9:48
    Dobra i tania
    Paletka świetna dla osób które zaczynają przygodę z makijażem, lub są mało wymagające . Ogólnie to cienie są dość napigmentowane, zwłaszcza te ciemne odcienie. Jedyny minus to taki że się sypią. Trwałość średnia, ale jak nałoży się na bazę to wytrzymają spokojnie kilka godzin, Bez bazy szybko się rolują w załamaniach powieki. W palecie szeroki wybór cieni. Jasne bazowe, ciemniejsze i odcienie niebieskiego. Cienie niby małe gramaturowo, ale wydajne. Dołączona pacynka dla kogoś kto lubi taką formę aplikacji. Opakowanie wizualnie tanie, ale po kilku latach użytkowania poza starciem napisu z wierzchu to nic się z nim nie stało. Niska cena to ogromna zaleta tej palety.