Pasty do zębów

Himalaya Herbals Total White Herbal Toothpaste Ziołowa pasta do zębów

5 na 51 opinię

• 18 kwietnia 2023 o 22:51
    Warta zakupu!
    Pastę Herbal Total White kupiłam nie czytając żadnych opinii. Spodobało mi się, że jest w 100 % vegańska, ziołowa z ekstraktem z ananasa i papaji. Ma za zadanie m.in wybielać, oczyszczać i odświeżać...mi na wybielaniu zależy najmniej bo mam białe zęby (taka natura), za to bardzo wrażliwe. Do niedawna było to moje przekleństwo bo ciężko mi było dobrać pastę, która nie będzie działać drażniąco. Z zalecenia powinnam używać pasty bez fluoru lub z małą zawartością,a ta pasta nie zawiera fluoru w ogóle. Pasta jest koloru białego, w tubce o pojemności 75 ml w charakterystycznych dla marki Himalaya kolorach zieleni i bieli. Jest też grafika ananasa z papają. Na tubce zawarte są wszystkie informacje dotyczace wlaściwości, dzialania pasty oraz jaki zawiera skład.Tubka odkręcana, miękka więc łatwo się wyciska pastę. Pasta jest dosyć gęsta więc nie trzeba jej dużo aplikować na szczoteczkę aby skutecznie umyć zeby przez co jest naprawdę wydajna. Zapach ziołowy. Używając tej pasty wyczuwam zioła ale też delikatnie czuć ananasa. Po umyciu świeżość utrzymuje się dlugo. Dzięki tej paście moje dziąsła przestały krwawić i nie cierpię na nadwrażliwość. Czy zęby są po niej bielsze ciężko mi ocenić bo tak jak wspomniałam wcześniej zęby mam białe i tutaj nie doszukuje się jakiś szczególnych oznak wybielania :) na pewno dobrze wpływa na poprawę kondycji dziąseł i ogólnie jamy ustnej. Myślę, że obietnice producenta można uznać za spełnione.
    Zalety:
    • 100 % wegańska,
    • nie zawiera fluoru,
    • wiele właściwości m.in odświeża, oczyszcza, pomaga przy nadwrażliwości i krwawieniu dziąseł,
    • długie uczucie świeżości,
    • wydajna
    Wady: