Pasty do zębów

SEYSSO Refreshing Blackcurrant Toothpaste Pasta do zębów

Seysso Refreshing Blackcurrant
stomatologicznysklep.pl
SEYSSO Color Refreshing Blackcurrant Odświeżająca pasta do zębów miętowo-porzeczkowa 75 ml
SEYSSO Pasta do Zębów Porzeczkowo Miętowa 75ml
Seysso Color Refreshing Blackcurrant, pasta do zębów o smaku czarnej porzeczki 75 ml

• 21 kwietnia 2024 o 16:59
    Średnia
    Dla mnie ta pasta ma tylko fajny i ciekawy smak, coś nowego - nic więcej. Dla mnie pasta nie sprawia uczucia, że zęby są dobrze umyte. Mam wrażenie, że napiłam się jakiegoś koktajlu. Nie polecam tej pasty, przy pielęgnacji jamy ustnej. Ma leistą konsystencję, trzeba uważać przy aplikowaniu. Dla mnie średnia, nie polecam.
  • 19 kwietnia 2024 o 11:32
    Świetna w smaku i działaniu
    Na początku jak przeczytałam,że pasta jest "Sonic friendly" to pomyślałam,że to kolejny chwyt marketingowy od firmy produkującej szczoteczki soniczne. Ale faktycznie jest tak,że każda inna zwykła pasta lubi mi się rozbryzgiwać na boki a Seysso twardo trzyma się swojego miejsca. Największym jednak plusem tej pasty jest jej niesamowity smak, przypominający mi moją ulubioną gumę do żucia Airwaves. Naprawdę po umyciu zębów tą pastą czuję turbo odświeżenie. Jako osoba, która w tej chwili spędza sporo czasu na czyszczeniu jamy ustnej jestem bardzo zadowolona i zdecydowanie sięgnę po nią ponownie.
    Violsaa
    12 marca 2024 o 14:12
    Świetny aromat
    Pasta cechuje się bardzo dobrym składem! Jestem bardzo zadowolona odkąd jej używam. Brakowało na rynku świetnej pasty z tak wyrazistym aromatem. Jeśli ktoś nie jest fanem mentolowych past- na pewno znajdzie coś dla siebie. Przystępna cena!
    Zalety:
    • Przystępna cena, dobry skład
    Wady:
    marves
    23 stycznia 2024 o 21:46
    Jedna z najlepszych!
    POLECAM! Korzystam od około miesiąca i polecam każdemu! Smaczna, skuteczna i jeszcze raz smaczna. Jeżeli Tobie też zależy na zdrowym uzębieniu, to nie ma co się zastanawiać ;)
    Zalety:
    • smak pasty
    • jakość czyszczenia
    • Wydajność pasty
    Wady:
  • 23 stycznia 2024 o 12:51
    Świetna orzeźwiająca pasta do zębów
    Bardzo smaczna porzeczkowo miętowa pasta, dobrze oczyszcza zęby oraz pozostawia świeży oddech na bardzo długo, z pewnością kupię ją ponownie. Muszę przyznać, że jest to jedna z lepszych past do zębów, jakich do tej pory używałam. Jest dedykowana do użycia ze szczoteczką soniczną i tak też polecam ją stosować, bo wyczułam znaczną różnicę po umyciu.
    Zalety:
    • smak
    • długotrwałe uczucie świeżości
    • ładne opakowanie
    • idealnie myje

Zobacz także inne Pasty do zębów