WIZAŻ logo
Pasty do zębów

SEYSSO Refreshing Blackcurrant Toothpaste Pasta do zębów

4,8 (133)
7 hitów!

allegro

28 grudnia 2025 o 10:01
    Bardzo fajna pasta smakowa
    Od kiedy używasz produktu2 tygodnie
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Świetnie sprawdza się przy wrażliwych zębach i dziąsłach, ma przyjemny owocowy smak, ale pozostawia na długo uczucie świeżości po szczotkowaniu. W komplecie z płynem do płukania mamy fajne, smakowe połączenie. Pasta spełnia swoją funkcję, a jeśli ktoś nie przepada za stricte miętowym smakiem past to jest to fajna alternatywa.
    23 grudnia 2025 o 15:44
    Orzeźwiająca pasta z zapachem czarnej porzeczki 💜
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Refreshing Blackcurrant Toothpaste to pasta, która naprawdę wyróżnia się w mojej łazience. Już na pierwsze użycie zaskoczył mnie przyjemny aromat czarnej porzeczki — zupełnie inny niż tradycyjne miętowe pasty, ale bardzo orzeźwiający i nie „agresywny”. Konsystencja jest gładka i dobrze się pieni, co ułatwia dokładne mycie zębów bez nieprzyjemnego pieczenia w ustach, co dla mnie — przy wrażliwych dziąsłach — jest sporym plusem. Opakowanie pasty jest estetyczne, z wyraźnym opisem i wygodną końcówką, dzięki której łatwo wydobywa się odpowiednią ilość produktu. Po umyciu zębów mam długotrwałe uczucie świeżości i czystości, a oddech pozostaje świeży na kilka godzin, nawet po kawie czy posiłku. Dla mnie to pasta, która łączy przyjemny smak, delikatność i skuteczne oczyszczanie zębów — idealna do codziennego użytku. Jeżeli lubisz świeży oddech, ale nie przepadasz za ostrym mentolem, ta pasta może być świetną alternatywą.
  • 22 grudnia 2025 o 2:20
    Pasta, która zachwyca!
    Liczba zużytych opakowańjedna próbka
    Od kiedy używasz produktupróbka
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Pasta do zębów Refreshing Blackcurrant od razu skradła moje serce. Kolor jest przepiękny, intensywnie czarna porzeczka wygląda i pachnie naprawdę apetycznie. Zapach jest świeży, przyjemny, nie sztuczny, a sama pasta świetnie się rozprowadza. Najważniejszy efekt - po użyciu zęby są gładkie, a oddech długo świeży. Dodatkowo skład jest dla mnie bardzo ważny – naturalne składniki i brak zbędnych chemikaliów sprawiają, że używanie jej to czysta przyjemność i poczucie dbania o zdrowie jamy ustnej. Naprawdę czuć różnicę i daje to ogromną satysfakcję przy każdym uśmiechu!
  • 20 grudnia 2025 o 18:10
    Delikatna, skuteczna i pięknie pachnie
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Pasta Blackcurrant była dla mnie zaskoczeniem, bo pierwszy raz trafiłam na produkt, który nie jest miętowy, a jednocześnie daje uczucie świeżości. Konsystencja jest kremowa, dobrze się pieni i skutecznie oczyszcza szkliwo. Po umyciu zęby są gładkie, a oddech długo pozostaje świeży. Smak czarnej porzeczki jest lekki i nieprzesadzony. Mam delikatne dziąsła i ta pasta nie powoduje żadnego pieczenia ani podrażnienia. Opakowanie jest solidne i higieniczne, a wydajność bardzo dobra.
    20 grudnia 2025 o 10:01
    Refreshing Blackcurrant Toothpaste
    Od kiedy używasz produktupróbka
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Uwielbiam, jak SEYSSO Refreshing Blackcurrant Toothpaste dzięki połączeniu nanohydroksyapatytu, ksylitolu i mentolu delikatnie wzmacnia szkliwo, usuwa przebarwienia oraz pozostawia świeży, porzeczkowo-miętowy oddech, co sprawia, że codzienne szczotkowanie staje się przyjemniejsze niż zwykła pasta. Czuję, że moje zęby są nie tylko czystsze i gładsze, ale też lepiej chronione przed próchnicą przy regularnym używaniu.
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Zobacz także inne Pasty do zębów

szukaj