Pasty do zębów

Bio Madent Konopna pasta do zębów z węglem drzewnym z bambusa i tymiankiem

BIOMadent Konopna Pasta do zębów z Węglem Drzewnym z Bambusa Wybielająca 100 ml
Bio Madent

• 12 listopada 2024 o 20:44
    Efekt nieoczywisty, ale przyjemne użytkowanie
    Pasta wybielająca, którą testowałam, nie przyniosła mi obiecanego efektu wybielenia – mimo regularnego stosowania nie zauważyłam różnicy w odcieniu moich zębów. Natomiast ma kilka zalet, które sprawiają, że używa się jej przyjemnie. Przede wszystkim cenię fakt, że nie jest miętowa, co nadaje jej delikatniejszy smak, idealny na co dzień. Choć pasta jest czarna, ku mojemu zaskoczeniu, nie brudzi umywalki, co często bywa problemem przy produktach z aktywnym węglem. Mimo braku efektu wybielającego oceniam ją dobrze – przyjemna w użyciu i estetyczna, ale dla realnego wybielenia sięgnęłabym po coś innego.
  • 20 października 2024 o 13:50
    Czarna pasta
    Pasta w czarnej tubce z motywem konopii, bambusa i czarnego węgla. Bardzo dobry skład. Delikatna dla jamy ustnej. Dobrze się pieni jest lekko miętowa. Oczyszcza zęby, ale nie wybiela. Opakowanie jest bardzo wydajne. Nie jest droga jak na pastę z takim składem.
  • 18 września 2024 o 17:51
    Dobrze smakuje
    Bardzo przyjemna pasta do zębów, na szczególną uwagę zasługuje jej smak, pomimo iż nie jest miętowa, a dość delikatna w smaku myje bardzo dobrze. Użyłam już chyba 3 opakowania tej pasty, szczególnie moja córka ją sobie upodobała. Pasta bardzo dobrze myje zęby, pozostawia uczucie świeżości. Zamknięta w klasycznym opakowaniu, bardzo gęsta, więc na koniec ciężko ją wycisnąć. Na pewno do niej wrócę.
  • 7 czerwca 2024 o 21:57
    Czarny glut niewybielający
    Pastę zakupiłam na promocji w Rossmanie do 15 zł. Opakowaniem raczej wyróżnia się z tłumu i oprócz promocyjnej cenówki to właśnie ono zwróciło moją uwagę spośród innych produktów. Szata jest czytelna i prosta z obrazkami produktów zawartych w składzie. Pasta ma dziwnie śliską, ale gęsto ubitą konsystencję. Trochę przypomina farbę akrylową. Po kontakcie z wodą dobrze szczotkuje się nią zęby. Dobrze się pieni i domywa zbrudzenia. Minimialnie odświeża oddech. Efekt ten utzrymuje się przez jakiś czas. Nie czuć intensywnie miętowego smaku, a ten jest dość przyjemny, jednak nie robi też szału. Oprócz domywania zębów i odświeżania nie robi nic. Nie zauważyłam nawet minimalnego rozjaśnienia szkliwa.
    Zalety:
    • domywa zęby
    • wygląd
    Wady:
    • brak efektu wybielenia
  • 27 marca 2024 o 10:37
    Pasta, która nie zrobiła żadnego pozytywnego wrażenie.
    Lubię pasty węglowe, z reguły super działają na moje wrażliwe uzębienie i dziąsła, ale ten produkt jest po prostu nijaki, jakbym kupiła pastę nieznanego producenta za 3zł. - ciężko wyciska się ją z tubki - aby uzyskać zadowalającą mnie pianę muszę zaaplikować pastę na całą długość główki szczoteczki do zębów, co rzecz jasna przekłada się na niezbyt dużą wydajność - na moje preferencje jest za mało miętowa, przez co nie odświeża za dobrze, a już w ogóle nie na długo - nie czuję dobrego oczyszczania - brak wybielenia/rozjaśnienia zębów, a z reguły każda węglowa działa na moich zębach wybielająco

Zobacz także inne Pasty do zębów