Peelingi do twarzy

Aesop Tea Tree Leaf, Facial Exfoliant Złuszczający puder ze zmielonych liści drzewa herbacianego

• 7 stycznia 2021 o 19:11
    Cudo
    Jest to pierwszy tego rodzaju peeling w mojej kosmetyczce i jestem ogromnie zadowolona i zaskoczona. Sprawdza się wyśmienicie przy mojej mieszanej cerze, skóra po nim promienieje i jędrnieje :) gorąco polecam. Plus baaaardzo wydajny.
  • 23 marca 2015 o 19:42
    Bardzo dobry
    Mam cere mieszaną ale przesuszoną zabiegami dermatologicznymi i retinolem. Peelingu Aesop używam regularnie 1-2 razy w tygodniu na zmianę z peelingiem Dermalogica lub Bielenda gruboziarnisty w saszetkach. Po użyciu moja skóra jest miękka, wygładzona, rozświetlona, a zaskórniki wolniej się pojawiają. Bardzo dobrze złuszcza, a przy tym jest delikatny, nie podrażnia i nie wysusza. \\nLubię zapach kosmetyków Aesop... \\n
  • 14 października 2010 o 15:55
    Australijskie odkrycie
    Nietypowa formuła tego peelingu być może nie bedzie pasowała każdemu, jednak dla mnie nie ma już alternatywy - moja skóra jeszcze nigdy nie była tak dokładnie oczyszczona. Po użyciu naturalnego specyfiku Aesopa jest gładka, promienna, a do tego nawilżona. Aloes działa kojąco, więc nie podrażnimy skóry, złuszczając ją. Dla wszystkich wielbicieli eko i naturalnych kosmetyków to strzał w dziesiątkę! Po pierwszym zastosowaniu miałam wrazenie, jakbym po raz pierwszy zrobiła w życiu porządny peeling! Używam tego produktu od: 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego