Peelingi do twarzy

Kire Skin Crystal Face Scrub Herbal and Apple Kryształowy peeling do twarzy `Zioła & jabłko`

• 29 listopada 2021 o 14:18
    jestem na nie
    U mnie kompletnie się nie sprawdził. Peeling zostawia na mojej twarzy tłustą powłokę, taką jak w przypadku peelingów do ciała. Ponadto trzeba go bardzo dokładnie zmyć żeby nie czuć soli w okolicach ust. Jeżeli chodzi o same właściwości peelingujące to też mocny średniak. Miałam nadzieję na coś więcej po produktach tej marki. Niestety po wypróbowaniu peelingu, serum i toniku tylko tonik wydaje się być znośny.
  • 1 marca 2021 o 16:52
    Subtelny zapach.
    Scrub wygrałam w jednym z konkurów, tak naprawdę dopóki paczka do mnie nie dotarła nie wiedziałam co jest w środku, a gdy już dotarła okazał być się nim między innymi peeling. Nie lubię peelingów mechanicznych ze względu na to, że mam skórę problematyczną i nie chce roznosić sobie zmian, więc peeling posłużył mi jako peeling do ciała. Scrub zamknięty jest w zakręcanym pudełku. Uwielbiam proste, minimalistyczne szaty graficzne, więc od razu byłam zakochana, gdy tylko zobaczyłam produkty Kire Skin. Co do zapachu jest delikatny i subtelny, kolor peelingu jest brązowy. Tak jak wspomniałam wcześniej mechanicznych peelingów nie używam na twarz, więc zużyłam go na ciało, szczególnie na ramiona i dekolt. Moja skóra jest bardzo delikatna i w moim odczuciu drobiny produktu są mocne i ostre. Scrub bardzo dobrze mi się sprawdził, dobrze złuszczał, a do tego pozostawiał skórę nawilżoną.
    Zalety:
    • szata graficzna
    • subtelny zapach
    • nawilża
    • złuszcza
  • 11 października 2020 o 15:34
    Moja skora go pokochała.
    Peeling zamknięty jest w plastikowym białym pojemniczu. Ładna szata graficzna. Piękny delikatny zapach jabłek. Działanie peelingu oceniam fenomenalnie skora jest mięciutka, nawilzona i oczyszczona! Napewno zostanie ze mną na dłużej.
  • 22 września 2020 o 10:54
    fajny peeling
    nie jestem fanką peelingów enzymatycznych, wolę takie mechaniczne wlaśnie. Drobinki soli w peelingu są małe i delikatne. Po peelingu skóra jest gładka i miękka. Zwykle peelinguje sobie pod prysznicem i zanim go spłucze zostawiam peeling na twarzy na chwilę, żeby sobie te olejki i ekstrakty podziałały, a ja w tym czasie gole nogi albo robie peeling ciała. Duży plus za ekstrakt z jabłka <3 Po spłukaniu peeling, jesli sie go nie spłucze dokładnie, zostaje bardzo delikatny filtr. zapach deliktany, przyjemny, nie umiem powiedziec czym pachnie ;) + ładny design, wydajny
    Nat_Nap
    30 lipca 2020 o 23:40
    do twarzy, ale używam też do dłoni :)
    jestem psychofanką peelingów i ten zdecydowanie będzie jednym z moich ulubionych ;) ma delikatne drobinki soli, które dają przyjemne uczucie w trakcie nakłądania na buzie. Pomimo że jest mechaniczny to jest na serio delikatny. Fajny, subtelny zapach, całkiem apetyczny. Jest też bardzo wydajny. Gdybym miała sie do czegoś przyczepić to kolor. Taki... brązowy, może sie śmiesznie skojarzyć ;) czasem uzywam go do peelingu dłoni, zdarzyło mi się też użyc do reszty ciała (chociaż do reszty ciała moze troche za delikatny) :D polecam :)