Peelingi do twarzy

Neogen Dermalogy, Bio-Peel Gauze Peeling Wine Płatki peelingujące `Wino`

notino.pl
Bio Tech Neogen Neogen Oczyszczanie Neogen Dermatology Peel Gauze Peeling Wine Pianka oczyszczająca

Tynka81
    22 września 2022 o 14:01
    Mała rzecz a ułatwia życie
    Bardzo fajny produkt, usprawnia pielęgnację. Wersja Wine jak dla mnie jest dużo lepsza niż wersja Lemon. Po użyciu płatka skóra jest wygładzona i rozświetlona lekko "zmiękczona". Staram się używać peelingu regularnie 2 razy w tygodniu. Połączenie łatwego w użyciu płatka z dwoma stopniami ścieralności nasączonego esencją peelingujaca która faktycznie daje efekty naprawdę ułatwia życie w tym zabieganym życiu.
  • 1 sierpnia 2021 o 12:42
    Ciekawy produkt
    Neogen to ciekawa, innowacyjna marka. Kupiłam płatki peelingujące Neogen z ciekawości. Chciałam przekonać się na własnej skórze o skuteczności ich działania. Płatki peelingujące znajdują się w dużym pudełku, które nasączone są esencją. Płatek posiada kieszonkę, dzięki której łatwiej jest zastosować produkt. Jedna strona płatka jest gładka, druga peelingująca. To zaskakujący produkt. Pierwszy raz moja skóra była tak idealnie wygładzona po zastosowaniu tego płatka peelinujlcego. Regularne stosowanie płatków sprawiło, że moja skóra nabrała jednolitego kolorytu, pory zostały zminimalizowane a skóra stała się miękka w dotyku. W opakowaniu jest 30 płatków, co przy regularnym stosowaniu 2 razy w tygodniu wystarcza na ok. 3 miesiące Produkt kosztuje ok. 105zł
    Zalety:
    • wygładza skórę
    • ujednolica koloryt
    • minimalizuje pory
    Wady:
    • wysoka cena
  • 9 czerwca 2020 o 18:04
    Cudooo
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Zakupiłam je w większej ilości do przetestowania na stronie sklepu @skin_garden_pl Byłam bardzo ich ciekawa. Po zastosowaniu okazało się, że są naprawdę świetne i ich zakup to strzał w dziesiątkę! Płatki bardzo mocno nasączone płynem. Mają bardzo ładny przyjemny zapach. Są bardzo wygodne w użyciu, posiadają kieszonkę gdzie możemy włożyć palce, by precyzyjnie i dokładnie oczyścić twarz. Posiadają dwie strony. Pierwsza z delikatną siateczką, która służy do peelingowania a druga do oczyszczenia wszelkich pozostałości. Skóra po użyciu jest miękka, gładka i widocznie odświeżona. Bardzo dokładnie oczyszczona. Miękka w dotyku, rozjaśniona i promienna! Szczerze to jeszcze żaden peeling nie robił aż takich efektów jak to cudo! Polecam Wam serdecznie wypróbować!
  • 25 maja 2020 o 17:04
    Mega płatki!
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Jestem zachwycona tymi płatkami. Dostałam kilka płatków pakowanych pojedyńczo. Pięknie pachną i są bardzo wygodne. Kieszonka w którą wkłada się palce pozwala na precyzyjny peeling twarzy. Jedna strona jest peelingująca a druga gładsza. Po wykonaniu peelingu skóra jest gładka i rozjaśniona. Szkoda tylko że cena jest taka wysoka :(
    Sayutka
    24 maja 2020 o 13:58
    Nie działa
    Wg mnie produkt wgl nie spełnia swoich funkcji. Dodatkowo twarz się po nim lepi a płynu jest dużo więcej niż wacików. Same waciki są przyjemne w użyciu.
    Wady:
    • brak efektów