Peelingi do twarzy

Phlov by Anna Lewandowska Skin- Exposed, 10 - minutowa terapia złuszczająca

azileiz
    6 sierpnia 2024 o 5:41
    Jak dotąd... - zdecydowanie Najszybszy Ratunek dla mojej Skóry !!!
    10-minutowa terapia złuszczająca, która przynosi ekspresowe rezultaty, niczym profesjonalny zabieg spa w domowym zaciszu. Ten wyjątkowy produkt jest stworzony dla osób, które pragną natychmiastowej poprawy wyglądu skóry i długotrwałych efektów w jednym. Skin-Exposed to peeling, który łączy moc naturalnych kwasów owocowych z innowacyjną technologią pielęgnacyjną. Jego formuła zawiera kwas glikolowy i kwas mlekowy, które delikatnie, ale skutecznie usuwają martwe komórki naskórka, odsłaniając świeżą, promienną skórę. Już po jednym moim użyciu skóra staje się gładka, miękka i pełna blasku. Proces złuszczania jest niezwykle szybki i wygodny – wystarczy 10 minut, aby zauważyć różnicę. Co mnie zaciekawiło?- Aplikacja jest prosta: wystarczy nałożyć cienką warstwę na oczyszczoną skórę, odczekać, a następnie spłukać letnią wodą. Po zabiegu skóra jest idealnie przygotowana do dalszych etapów pielęgnacji, lepiej chłonie serum i kremy, co potęguje ich działanie. Skin-Exposed jest również wzbogacony o składniki nawilżające i łagodzące, takie jak ekstrakt z aloesu i pantenol, które zapobiegają podrażnieniom i dbają o odpowiednie nawodnienie skóry. Dzięki temu peeling jest odpowiedni nawet dla osób o wrażliwej cerze, które potrzebują delikatnego, ale efektywnego złuszczania. Opakowanie produktu jest eleganckie i praktyczne, idealne do przechowywania w łazience czy zabrania w podróż. Minimalistyczny design i higieniczne dozowanie sprawiają, że korzystanie z tego peelingu jest czystą przyjemnością. To idealne rozwiązanie dla zapracowanych osób - takich jak JA!, które chcą zadbać o swoją skórę w krótkim czasie. Dzięki skutecznej i łagodnej formule, ten peeling stał się niezbędnym elementem każdej rutyny pielęgnacyjnej, gwarantując promienną i zdrową skórę. POLECAM
    Zalety:
    • złuszcza
    • nawilża
    • koi
    • skutecznie usuwa martwe naskórki
    • bez podrażnień
  • 29 grudnia 2022 o 14:05
    Najlepszy peeling jaki miałam
    Peeling kupiłam w promocji na Black Friday na stronie Phlov i zdecydowanie nie żałuję. Peeling jest niezwykle drobny, daje uczucie jakby mrowienia, idealnie oczyszcza skórę twarzy, ale jednocześnie nie podraznia, nie wysusza, po zmyciu peeling pozostawia delikatną nawilżona skórę twarzy. Peeling delikatnie i ładnie pachnie. Minusem jest oczywiście cena peelingu za dość małe opakowanie, jednak jeśli chodzi o jakość uważam że świetnie sprawdza się dla skóry tłustej czy mieszanej.
  • 14 października 2022 o 19:21
    Bardzo dobry
    Na początku roku zdecydowałam się na zakup zestawu kosmetyków marki Phlov. Słoiczek ma zaledwie 30 ml, wydawało by się mało a jednak się pozytywnie zdziwiłam. Produkt jest bardzo wydajny, ma lekką konsystencję, przypomina krem z drobnymi pestkami a zapach jest zmysłowy. Po dziesięciu minutach moja buzia była ładnie oczyszczona, bardzo miękka, wygładzona. Twarz nie jest podrażniona (przy innych kosmetykach się zdarzało). Produkt ma dobry skład, cena dość wysoka ale myślę, że przy jakieś promocji słyszę się na pełnowymiarowe opakowanie.
  • 21 sierpnia 2022 o 19:58
    Mnie nie urzekła ta terapia złuszczająca
    Stosuje terapię zgodnie z zaleceniem producenta dla cery mieszanej. Niestety moja cera jakoś wielce nie poprawiła się po stosowaniu tego produktu. Mam próbkę 15 ml, którą stosuję już miesiąc i szczerze przyznam, że cieszę się, że nie kupiłam pełnowymiarowego produktu, bo byłabym zła na wydanie takich pieniędzy. Produkt ma lekką konsystencję, według mnie dla mojej skóry mało wydajna. Zostawiam na 10 minut, jednak przy regularnym stosowaniu nie widzę, żeby moja skóra była złuszczona. Jest taka sama. Największy plus za naturalny skład, oraz za to, że produkt nie podrażnia cery, jest dla niej bardzo delikatny. No niestety w moim przypadku kompletnie się nie sprawdził. Zero rozświetlenia, odmłodzenia, regeneracji. Lekko gładsza skóra, nic więcej. Czegoś większego się spodziewałam po tym produkcie. Najbardziej w tym peelingu podoba mi się konsystencja i zapach! Taka brzoskwinka z drobinkami, a jestem miłośniczką brzoskwiń. Nie mniej jednak, może na innych cerach sprawdzi się lepiej niż u mnie.
    Zalety:
    • naturalny skład
    Wady:
    • nie działa złuszczająco
    • lekko wygładza skórę, tak 1/5
    • brak jakichkolwiek pozytywnych efektów po stosowaniu
    Mikmal
    9 stycznia 2022 o 9:59
    Jeden z lepszych produktów do złuszczania jakie dotychczas użytkowałam. Godny polecenia. Pani Lewandowska tworzy wspaniałe kosmetyki nic tylko brać przykład
    Po tak pochlebnym tytule wypada opisać dlaczego tak a nie inaczej uważam na temat kosmetyków Pani Lewandowskiej. Dodam jeszcze, że kto śledzi moją aktywność na wizażu doskonale wie, ze moja pielęgnacja to nic innego jak perełki z naturalnymi składami. Jednak do brzegu. Produktom Pani Lewandowskiej przyglądałam się już od dłuższego czasu. Niemniej odstraszała mnie ich cena. Niemniej kiedy na stronie sklepu phlov wyhaczyłam 35% minus nie było dyskusji uzupełniłam koszyk moimi chciej produktami, ogromnie radowałam się z dealu życia jaki upolowałam w promocji i oczekiwałam na dostawę. Terapia złuszczająca dotarła do mnie zapakowana w kartonowe pudełeczko, zaś w środku mamy tubkę z zamknięciem na klik. Na opakowaniu oznaczenie opakowanie pochodzi z recyklingu mega plus. Na opakowaniu, kartoniku wszytko opisane w jasny, klarowny, zrozumiały sposób. Na co szczególnie zwróciłam uwagę na fakt, iż producent wyraźnie podczas użytkowania terapii nawołuje do użytkowania ochrony SPF... jest to produkt z kwasami więc dla mnie świadomej użytkowniczki jest to absolutnie oczywiste, niemniej dla laika uczącego się wszytko zrozumiale opisane. Mega plus. Pielęgnacja SPF w moim przypadku jest niezmienna przez cały rok. Opakowanie do samego końca spełniało idealnie swoją funkcję. Jak na Grażynkę przystało aby sprawdzić czy wszytko wykorzystała rozcięłam tubkę i wydobyłam formuły na dwie aplikacje. Więc polecam ów zabieg :) Formuła. Zbitego, gęstego, treściwego kremu z drobinkami- są to pestki. Uwaga bo mega ostre. Właściwa technika użytkowania i będzie wszystko ok. W kontakcie ze zwilżoną, ciepłą skóra staje się jednolitym, współpracującym produktem. Mój schemat użytkowania terapii - je4dnen raz w tygodniu. Aplikuje na zwilżoną skórę wykonuję maksymalnie kilkusekundowy masaż i grubszą warstwę pozostawiam na skórze przez 10 minut. Mnie zdecydowanie bardziej zależało na działaniu kwasów i regeneracji, odżywieniu skóry- tak terapia właściwie używana wspaniale odżywia skórę, niż na mechanicznym złuszczeniu, Po 10 minutach zmywam formułę i gotowe. Buzia jest miękka, aksamitnie gładka. Jest to idealna porcja odżywiania dla skóry. Zapach lekki, egzotyczny bardzo umilający cały zabieg. Jak wiadome bazuje on na naturalnych kwasach i jak zaznaczyłam to tutaj robi mega robotę.Kwasy AHA z pulp owoców egzotycznych złuszczają komórki martwego naskórka, przyspieszają regenerację skóry. Na opakowaniu mam zaznaczone, że produkt działa w kilku fazach mianowicie -zmiękczenie, -rozpuszczenie, -mechaniczne złuszczenie- które ja akurat często pomijałam dla dobra mojej skóry, -przyspieszenie odnowy komórkowej, -zwiększenie elastyczności skóry, odmłodzenie i wygładzenie, Tak faktycznie jest. Doświadczyłam tego na własnej skórze. Serdecznie z czystym sumieniem polecam terapię złuszczająca. Mnie moja pierwsza tubka wystarczyła na 5mscy systematycznego użytkowania więc moim zdaniem relacja wydajność, cena, jakość jest jak najbardziej na najwyższym poziomie. Polecam polować na promocje. Warto być cierpliwym i poznać mega jakość kosmetyków PHLOV.