Wody toaletowe damskie

Shilpa Shetty S2 EDT

SgirlS
    22 maja 2011 o 10:11
    Ssquared = zez rozbieżny...
    Kupiłam go przez allegro jak zwykle przy okazji masowych zakupów, więc jeśli chodzi o kwestie finansowe to było warto. Natomiast sam zapach, hmmm... Po prostu wzbudza mieszane uczucia i to nie tylko u mnie. Mama twierdzi, że pachnie jak chemikalia. Brat, że tego zapachu mógłby używać facet. Tata uważa, że zapach jest elegancki. A ja mam tylko jedno skojarzenie, które narzuca mi się tuż po spryskaniu nadgarstka : kompot agrestowo-porzeczkowy, robiony przez moją babcię X lat temu. W ogóle kojarzy mi się z tymi krzakami agrestu - ogródek, trawka, kolce i nawet pachnące liście. Trzeba dodać, że zapach jest faktycznie odrobinę męski, na początku bardzo intensywny, ale potem łagodnieje. Niestety nie rozwija się na skórze. Używam tego produktu od: Pół roku Ilość zużytych opakowań: 1/6 ze 100ml
    megi.3
    2 marca 2011 o 11:49
    Miałam, ale sprzedałam ;)
    Dla mnie zapach z kategorii : "miałam, ale sprzedałam". Do tej kategorii należą zapachy które: - wzbudziły mój początkowy zachwyt, po czym mi się znudziły - po dłuższym czasie używania stwierdzam w nich obecność jakichś nut które mi przeszkadzają No i tak też było z tym. Także, miałam, lubiłam, ale poleciał do kogoś innego. Cena przystępna (nawet bardzo), flakon i trwałość jak za tę cenę OK. Używam tego produktu od: z pół roku Ilość zużytych opakowań: 30 ml
    zoila
    10 grudnia 2010 o 19:01
    Lżejsza wersja Mademoiselle
    Szukałam jakiegoś niedrogiego zapachu i zdecydowałam się na kupno w ciemno Shilpy. Po pierwszym "niuchnięciu" czułam syntetyczną truskawkę, która jednak dość szybko ulatuje zostawiając taką cytrusowo-męsko-waniliową nutę. Po pewnym czasie zaczyna przypominać lżejszą wersję Coco Mademoiselle. Dość silnie czuć bergamotkę z kwiatowymi akcentami. Shilpa nie stworzyła oryginalnego zapachu, dostajemy to, co już znamy tylko trochę lżejsze, bardziej rozwodnione i nie tak intensywne. Jest to zapach, który dość przyjemnie się nosi i nie zabija wszystkich dookoła. Największym minusem jest jednak trwałość- zapach ulatnia się po 3 godzinach. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 30/100 ml
    kd88kd
    9 grudnia 2010 o 19:23
    Dziwne pachnidło
    Jak dla mnie to odpada. Zakupiłam z czystej ciekawości w ciemno. I to był mój wielki błąd skusiłam się ponieważ miała być tam wanilia,brzoskwinia,melon,mandarynka ani JEDNEGO TAM nie mogę wyczuć... Zapach mnie odrzuca... bardziej przypomina mi męski niż damski...
    LillyS
    1 listopada 2010 o 21:06
    Warto
    Miło mi recenzować ten zapach jako pierwszej, gdyż jest wart kupna za te małe pieniądze, jakie kosztuje. Zapach jest bardzo trwały! Świeży, drzewny, zimny, mocny z początku, potem nieco słodszy, na końcu czuć piżmo i wanilię. Zapach ewoluuje i to jego duża zaleta. Kojarzy mi się nieco z Coco Mademoiselle. 4 pkt za zapach, 3 za buteleczkę. Zapach tak przejrzysty jak flaszka :) Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: jakieś 4 ml