Podkłady

Maybelline New York Superstay 24H Hybrid Powder Foundation 05
Maybelline Super Stay 24H Puder w Kompakcie 06
E-Glamour.pl
Maybelline New York Superstay 24H Hybrid Powder Foundation 06

Nasi użytkownicy zostawili 103 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 30 marca 2025 o 13:15
    Bardzo ładnie wygładza, używam go jako puder
    Kupiłam na dużej promocji w rossmanie za około 20 zł. Kosmetyku używam na podkład w płynie, jako puder. Nakładam go dużym pędzlem i sprawdza się świetnie. Doskonale wygładza, matowi, utrwala makijaż. Nie waży się, dobrze się rozprowadza i nie robi plam. Bardzo ładne opakowanie z gąbeczką i lusterkiem. Nie dokładam go w ciągu dnia, więc nie wiem jak się tutaj sprawdza.
    Wady:
    • Wygładza
    • Matowi
    • Utrwala makijaż
    • Dobrze się rozprowadza
    Rossi
    6 stycznia 2025 o 15:34
    Jako dodatkowy korektor
    Cera 40latki, z trądzikiem, mieszana. Solo nie bardzo się u mnie sprawdza, trwałość i krycie za słabe, jako puder również, bo zbytnio obciąża i twarz wygląda sucho. Aleee, używam go na korektor, ładnie dopracowuje to, co przebija przez korektor i podkład i dłużej się utrzymuje to, co ma być zakamuflowane. Utrwalam całość swoim pudrem :)
    Sarrahh
    25 lipca 2024 o 15:47
    Cieszę się, że się na niego skusiłam
    Od razu założyłam, że to nie będzie dobry produkt, ale pozytywne opinie sprawiły, że go kupiłam. Mam kolor 3, jest on jasny i neutralny. Po pierwszym użyciu bardzo miło się zaskoczyłam. Nałożyłam go bezpośrednio na twarz i wygladał naprawdę ładnie. Ładnie wtopił się w cerę, co nieco zakrył, ale krycia nie ma dużego. Suche skórki trochę uwidocznił, ale to normalne. Natomiast zachwycił mnie tym jak ładnie leżał na mojej cerze. Jest bardzo aksamitny i delikatny kiedy się go dotyka i myślę, ze to właśnie dlatego, że jest tak drobniutko zmielony ładnie sie wtapia. Dodatkowo szybko sie go nakłada. Niestety nie jest tak trwały jak obiecuje producent. Potrafi się u mnie pościerać jak standardowy zwykły, lekko zastygający podkład. Wyświeca się też raczej standardowo. Przy tym produkcie również słyszałam, że jest ,,mur beton'' jak rzekomo pomadki vinyl ink, ale nie jest tak. Nie do końca się u mnie sprawdził jako puder. Kiedy nakładam go na zwykły płynny podkład, dodaje trochę obciążenia, zwłaszcza pod oczami, ale jest ok do przykrywania niedoskonałości jeśli podkład i korektor nie daje rady. Niezbyt ładnie też wygląda kiedy chcemy ponownie przypudrować nim twarz. W kompakcie jest lusterko, natomiast używanie go nie jest wygodne, ponieważ trzeba najperw nabrać puder, póniej podnieść lusterko i w momencie kiedy chcemy dołożyć, trzeba opuścić lusterko, nabrać produkt i znowu podnieść. Lusterko powinno być widocze tuż po otwarciu, byłoby wygodniej.
    Zalety:
    • Konsystencja
    • Ładnie leży na mojej cerze kiedy nakładam go bezpośrednino na twarz
    Wady:
    • Nie ma żółtawych tonów w gamie kolorystycznej
    • Trochę obciąża nakładany jako zwykły puder
    • Trwałość raczej średnia
    • Nie trzyma matu zbyt długo
    • Trzeba sie postarać żeby ładnie wydlądał kiedy chcemy go ponownie dołożyć w ciągu dnia
    • Lusterko jest ukryte, co nie ułatwia korzystania z podkładu kiedy nie mamy innego lusterka pod ręką
  • 2 sierpnia 2023 o 14:31
    Hit!
    Podkład jest naprawdę dobry. Dobrze nakłada się go na spf nie podkreśla wtedy suchych skórek Bez kremu uwydatnia je dość mocno. Nie zostawia suchego odczucia na skórze. Dobrze przykrywa niedoskonałości, kamufluje rozszerzone pory nie podkreśla włosków na twarzy , dobrze wtapia się w skórę. Gąbka dołączoną do opakowania jest w porządku, lusterka osobiście nie używam ale fajnie że jest. Cena produktu nie jest zła gdy spojrzymy na trwałość i zużycie. Używam go już dłuższy czas i naprawdę mało się go zużywa. Nie ściera się przy używaniu chusteczek. Aplikowane produkty nie ścierają go, pozostaje na miejscu. Nie osadza się tak bardzo na septum jak to miało miejsce przy używaniu innych podkładów w pudrze.
    Zalety:
    • Szybki w użyciu
    • Długo wystarczalny
    • dobre krycie
    • trwałość
    Wady:
    • Może podkreślać suche skórki
    Drogeria Super-Pharm
  • 23 lipca 2023 o 22:53
    Słaby
    Kupiłam puder skuszona pozytywnymi opiniami i niestety bardzo się zawiodłam. Mam suchą cerę, dlatego głównie oczekiwałam tego, aby mnie nie wysuszył oraz żeby dobrze utrwalał makijaż. Puder nałożyłam w ilości jaką zwykle nakładam na skończony makijaż, wiec nie było to mało, ani jakos bardzo dużo. A już po ok. 4h wyglądało to naprawdę źle… przy suchej cerze nie wyswiecam się prawie wcale, a przy tym pudrze cała strefa T się mocno świeciła, a na brodzie cały puder schodził, wraz z podkładem. Wiec tutaj obietnica producenta na „odporność na ścieranie i pot” nie sprawdziła się wcale. Niestety skończyło się na tym, ze po kilku podejściach do tego produktu, nie kupię go ponownie i nie polecam go nikomu. Ladnie wyglada jedynie zaraz po nałożeniu… Jedyny plus to opakowanie, które jest wygodne i posiada lusterko.