Lakiery hybrydowe

Claresa CLARESA Lakier hybrydowy Frosty Morning 1 -5g
Bodyland.pl
Claresa CLARESA Lakier hybrydowy Frosty Morning 11 -5g

• 19 lipca 2023 o 22:11
    Samodzielne wykonywanie przeze mnie stylizacji hybrydowych ma się bardzo dobrze i w dalszym ciągu testuję nowe propozycję lakierów od marki Claresa, gdyż jakiś czas temu zaopatrzyłam się w sporo różnych propozycji tego typu na bardzo atrakcyjnej promocji na stronie jednej z drogerii internetowych. Zdecydowanie bardziej wolę jasne, delikatne kolorki na paznokciach, które wpadają w neutralne odcienie nude, jednak tym razem wybrałam dla siebie propozycję z serii Frosty Morning. Owszem, oferuje ona także bardzo neutralne odcienie, jednak ma też kilka ciekawych twistów i mnie standardowych kolorów, które również wzbudziły moją ciekawość i długo zastanawiałam się, jaki odcień wybrać. Ostatecznie wybrałam dla siebie kolorek o numerku 3. Jest to bardzo jasny błękit o chmurkowym odcieniu. Nie wiem czemu myślałam, że będzie miał on w sobie jakieś rozświetlające drobinki czy mieniące się wykończenie, jednak jest on bardziej neutralny i tradycyjny. Mimo to naprawdę mi się podoba. Kosmetyk został zamknięty w opakowaniu standardowym dla pozostałych lakierów hybrydowych od tego producenta. Jest to buteleczka o czarnej barwie o pojemności pięciu gram. Za pomocą białej czcionki umieszczono tutaj wszelkie, najważniejsze informacje na temat produktu, takie jak jego nazwa, logo producenta czy najważniejsze informacje na jego temat. Rączka odpowiada kolorowi lakieru, na który się zdecydowaliśmy. Sam pędzelek jest silikonowy, ale bardzo wygodny w stosowaniu. Cena regularna lakieru wynosi około szesnastu złotych. Pigment tego kosmetyku, mimo jasnego odcienia, jest naprawdę bardzo intensywny, mnie wystarczyła jedna warstwa. Jest ona wystarczająca do dokładnego pokrycia kolorem całej płytki paznokcia, nic pod nim nie przebija i nie prześwituje. Sama trwałość lakieru także jest bardzo dobra, po utrwaleniu topem wytrzymuje z nami nawet i trzy tygodnie, nie ściera się i nie odpada. Kolejna, bardzo dobra propozycja do stylizacji hybrydowych od marki Claresa. Polecam ze względu na mocną pigmentację, ciekawe, dostępne odcienie i bardzo dobrą trwałość. Naprawdę świetne, przyjemne i łatwe w stosowaniu lakiery.
    Zalety:
    • Aplikator