Karl Lagerfeld, The Karl Lagerfeld + ModelCo, Luxe Highlight & Glow Cera Bronze (Rozświetlacz)

1 HIT!
100 % kupi ponownie
Zgłoś do moderacjiKARL LAGERFELD + ModelCo prezentują limitowaną edycję kolorowych kosmetyków. LUXE HIGHLIGHT & GLOW rozświetla cerę i daje efekt strobingu. Bardzo delikatny, jedwabisty puder zawiera perłowe drobinki, które odbijają światło i sprawiają, że cera jest naturalnie promienna. Odpowiedni dla wszystkich rodzajów skóry.
Znasz skład tego produktu? Dodaj go do naszej bazy i twórz z nami KWC!
Recenzje 1
5 /5 HIT!
24 marca 2023, o 23:13
Kupi ponownie
Używa produktu od: kilka miesięcy
Wykorzystała: w trakcie pierwszego opakowania
Kupiony w: Inna drogeria
Ocena szczegółowa:
- Wydajność: 5
- Zgodność z opisem producenta: 5
- Trwałość: 5
- Stosunek jakości do ceny: 5
- Opakowanie: 5
Najlepszy!
Rozświetlacz kupiłam w Douglas na jakiejś mega promocji! Pani mnie namówiła, a ja bez większego przekonania kupiłam. Poleżał trochę w szufladzie bo wykańczałam inne róże. Żałuję, że nie zaczęłam używać go od razu. Drobinki delikatnie rozświetlają twarz tworząc efekt bardzo świeżej cery. Nie uczula. Można go używać na co dzień. Jest bardzo wydajny, używam go sporo, a on ciągle wygląda jak nowy. Według mnie jest efekt wow!
ZALETY: - drobinki pięknie rozświetlają,
- wydajny,