Eyelinery

Wibo Boho Woman, White Eyeliner Biały eyeliner

• 15 czerwca 2023 o 16:23
    Mój hit na lato
    Ten produkt to spełnienie moich marzeń! Lubię biały makijaż, zwłaszcza na imprezach ze światłem UV lub festiwalach. Na lato jest idealny! Ja całkowicie nie umiem rysować kresek, ale mam wrażenie, że tym eyelinerem jest łatwiej! Pędzelek jest precyzyjny, dokładny. Kreskę można rysować grubszą i cieńszą oraz dorównać ilość tuszu. Bardzo długo się trzyma i nie rozmazuje. Nie osypuje się.
    Zalety:
    • Prezyzyjność i trwałość
    Wady:
    • Nie mam zastrzeżeń
  • 23 maja 2023 o 11:57
    Tego szukałam!
    Eyeliner dorwałam spontanicznie w rossmanie, gdyż od dłuższego czasu szukałam białego eyelinera. Zaczynajac od opakowania: jest ono bardzo gustowne, ciekawie się prezentuje, lecz zajmuje dużo miejsca i jest niefunkcjonalne. Na domowej toaletce wygląda pięknie, lecz w podróży słabiej się sprawdza. Końcówka nie jest standardowa, więc myśle, że produkt sprawdzi się lepiej u bardziej wyprawionych osób. Konsystencja przypomina mi biały, szkolny korektor. Eyeliner nie pęka, nie robi prześwitów. Trzyma się cały dzień!! A moja skóra ma tendencje do przetłuszczania się, więc tutaj ogromny plus. Nada się świetnie do prostych kresek, jak i bardziej skomplikowanych zdobień. Świetna cena i świetny produkt.
  • 21 maja 2023 o 19:32
    Wprawieni go ogarną
    Zakup białego lajnerka chodził mi po głowie od dłuższego czasu . Nie chodziło nawet o typowo letnie makijaże ale o takie cało roczne - jeśli się sprawdzi oczywiście . Ten od Wibo zaciekawił już w momencie gdy zauważyłam zapowiedzi tej serii na stronie producenta . Ogółem bardzo lubię tą markę a coś ostatnio rzadko dawałam im zarobić ( spore zapasy kosmetyczne do tego doprowadziły ) ale lajnerka postanowiłam nie odpuścić . Dorwałam w Ross ostatnią sztukę . Do teraz nie widzę by coś podokładali także chyba cieszą się sporym zainteresowaniem. Ogółem produkt bardzo fajny ale nie bez wad . O opakowaniu do końca nie wiem co myśleć bo jest bardzo ładne ale mało funkcjonalne . To taki biały kałamarz wykonany z plastiku o bardzo dobrej jakości przyozdobiony estetycznymi napisami . Pióro które stanowi też rączkę produktu jest mega długie przez co produkt zajmuje sporo miejsca ( jeśli nie ma gdzie postawić i trzeba go trzymać w organizatorze jak u mnie ). Do zdjęć to takie opakowanie nadaje się jak najbardziej ale ja go kupiłam do używania a nie do trzaskania mu sesji zdjęciowych więc średnio mnie cieszy . Rączka wymaga też by się do niej przyzwyczaić dodam na marginesie. Eyelinerf jest pozbawiony zapachu i przypomina gęstą białą farbkę . Fajnie , że nie jest za rzadki , jak dla mnie to idealna konsystencja . Aplikator to gąbęczka ostro zakończona i tutaj ja bym wolała klasyczny pędzelek . Aplikator w formie gąbeczki wymaga wprawy co by te kreski wyglądały naprawdę dobrze a pędzelek jest prostszy w obsłudze . Ja tam problemu nie mam bo kreski maluje od lat ale jak ktoś dopiero chce się ich nauczyć albo mu w ogóle nie wychodzą to ciężko to będzie okiełznać i na pierwszy biały eyeliner sugerowałabym jednak coś innego. Maluje się dość wygodnie . Oczywiście aplikator nie pozwala na malowanie ultra cienkiej kreseczki ale wprawiona osoba nie będzie miała problemu by wyrysować sobie proste kreski jednym ruchem , zakończenie kreski czyli klasyczną jaskółkę też bez problemu nim wyrysujemy i wypełnimy. Zastyga dość szybko ale wtedy lekko blaknie więc wymaga szybkiego dołożenia drugiej warstwy - wtedy ta biel jest piękna i głęboka . Jakościowo się nie czepiam bo nie pęka , nie kruszy się i nie rozlewa po powiece - używany solo . Jeśli chodzi o używanie go w duecie z czarnym eyelinerem to już trzeba się nim troszkę pobawić by go okiełznać i by dobrze się prezentował . Jeśli połowę kreski robię białej a połowę czarnej to jest wszystko z trwałością super i zastrzeżeń nie mam , natomiast jeśli chcę zrobić grubszą białą kreskę i nałożyć na nią czarną to koniecznie muszę użyć klasycznego eyelinera w płynie ponieważ te w pisaku się nie sprawdzają - czarny lekko rozlewa się na białym i tworzą się malutkie szare kreseczki i pęknięcia . Dlatego trzeba się troszkę pobawić by sobie znaleźć na niego sposób. Ale jak się go już ogra to wszystko jest ok Jest trwały , nie rozmywa się w ciągu dnia , faktycznie nie rozmazuje się pod wpływem ciepła czy wilgoci i bardzo łatwo go usunąć bez względu na to jakiego typu produkt do demakijażu wybierzemy. Polubiłam efekt jaki daje biały eyeliner - spojrzenie wygląda świeżo i jest bardziej podkreślone . Efekt cudny dlatego taki produkt wprowadzam do makijażu już na stałe i cieszę się , że zdecydowałam się na zakup.
    Zalety:
    • idealna konsystencja gęstej farbki
    • trwały
    • nie kruszy się i nie rozmazuje
    • łatwo go zmyć
    Wady:
    • aplikator gąbeczkowy trzeba ograć
    • opakowanie nie jest funkcjonalne
    • wymaga dwóch warstw dla głębi koloru
    • edycja limitowana i ciężko go dorwać