Kremy uniwersalne

e-ZikoApteka.pl
Avene Tolerance Hydra 10 krem nawilżający 40 ml

• 8 kwietnia 2025 o 23:43
    Ukojenie dla skóry
    Mam mieszaną, wrażliwą i skłonną do podrażnień cerę a ten krem radzi sobie z nią doskonale. Nie zapycha, super nawilża i koi skórę, łatwo się rozprowadza, ma wygodną pompkę i jest bezzapachowy. Kiedy uczuli mnie jakiś kosmetyk albo mam podrażnioną skórę to ten krem przynosi ulge i szybko doprowadza cerę do normy. Nie używam pod makijaż ponieważ krem nie wchłania się całkowicie więc nie wiem jak współgra z podkładem.
  • 17 marca 2025 o 21:50
    koi nawilża i pielęgnuje
    Eau Thermale Avène Tolerance Hydra-10 to krem, który dosłownie koi skórę od pierwszego użycia. Jeśli masz cerę suchą, wrażliwą albo skłonną do podrażnień, to jest jeden z tych produktów, które zawsze warto mieć pod ręką. Jego największą zaletą jest to, że daje skórze długotrwałe nawilżenie bez obciążenia i bez zbędnych dodatków – skład jest minimalistyczny, nie ma tu zapachów, konserwantów ani niczego, co mogłoby podrażnić. Konsystencja jest lekka, ale odżywcza – idealny balans, który sprawia, że skóra dostaje solidną dawkę nawilżenia, ale nie jest przytłoczona tłustą warstwą. Po nałożeniu od razu czuć ukojenie i komfort, a cera wygląda na bardziej miękką i elastyczną. Krem szybko się wchłania, ale jednocześnie zostawia delikatny, ochronny film, który zapobiega odparowywaniu wilgoci, więc efekt nawilżenia utrzymuje się przez cały dzień. Co ważne – nie zapycha, nie powoduje podrażnień i nie obciąża skóry, nawet jeśli jest bardzo wymagająca. Świetnie sprawdza się też pod makijażem, bo podkład na nim dobrze się rozprowadza i nic się nie roluje. Jeśli szukasz kremu, który naprawdę nawilża, nie podrażnia i nadaje się nawet do najbardziej wrażliwej cery, to Tolerance Hydra-10 to strzał w dziesiątkę. Prosty, skuteczny i niezawodny – taki kosmetyczny ratownik na co dzień.
    lunni
    1 września 2024 o 22:29
    Super nawilżenie ale…
    Mam cerę mieszaną i problem z tym, że policzki dosyć mocno mi sie wysuszaja i przy nieodpowiednim nawilżeniu skóra mnie po prostu ciągnie. Większość kremów/emulsji itp. od Avene super nawilża moją cerę (właściwie jeden nie dał rady), a ten nie odbiega od normy w tym temacie. Nie wiem czy to zasługa wody termalnej czy jakiegoś innego składnika, ale skóra jest naprawdę dobrze nawilżona, miękka i miła. Niestety strefa T przetłuszcza się i to dosyć mocno. I to mnie powstrzyma przed kolejnym zakupem tego fluidu. Odkąd wycofali moje ulubione krem i emulsje Avene Tolerance Extreme poszukuje, który Avene jest w stanie mi je zastąpić..
    klio69
    26 grudnia 2023 o 8:45
    Natychmiastowa ulga dla suchej spierzchniętej skóry
    Jest to mój faworyt wśród kremów, przynosi natychmiastową ulgę. Krem wchłania się błyskawicznie sprawiając, że skóra nie jest ściągnięta lecz odpowiednio nawilżona. Krem zapewnia promienny wygląd, podczas stosowania działa w niezwykły sposób na moją podświadomość, przy każdorazowym zastosowaniu czuję zachwyt nad jego lekkością i efektami, które zapewnia. Pomimo małej pojemności jest bardzo wydajny. Jego konsystencja, jest bardzo lekka, wręcz puszysta, nie klei się. Cena jak na dermokosmetyk, który zapewnia tak spektakularne efekty jak najbardziej adekwatna.
    Zalety:
    • Lekkość podczas stosowania
    • Maksymalne nawilżenie
    • Nie klei się
    • Szybko się wchłania
    Ibonka1
    5 września 2023 o 8:42
    MEGA NAWILŻENIE
    Używa od:próbka
    KREM MEGA NAWILŻAJĄCY. BARDZO PRZYPADŁ MI DO GUSTU I CIĄGLE GO UŻYWAM. BARDZO SUCHE MIEJSCA SMAROWAŁAM U DZIECKA I TEŻ SIĘ SPRAWDZIŁ, NIE UCZULIŁ GO. CIESZE SIĘ ŻE MOGŁAM GO TESTOWAĆ.
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl