Kremy uniwersalne

Yope Skinimally, AM:PM Cream, Nawilżający krem barierowy

• 18 kwietnia 2025 o 17:48
    Komfort dla każdego
    Stosuję produkt od około miesiąca, początkowo głównie jako łagodzenie podrażnień po goleniu. Pierwsze wrażenie było lekko nieprzyjemne, drażniące skórę, ale dosłownie po kilku chwilach poczułem ulgę i jak do tej pory niemal po każdym goleniu dochodziło do powstania wyprysków, tak teraz nie zauważyłem od dawna żadnego Jego niewątpliwą zaletą jest także wydajność - nawet mała porcja po jednym naciśnięciu pompki wystarcza na nawilżenie całej twarzy Niewątpliwie polecam go wszystkim, którzy szukają czegoś delikatnego a jednocześnie wydajnego i skutecznego
    Zalety:
    • Nawilżenie
    Wady:
    • Początkowo łagodne pieczenie
    • Dość tłusta konsystencja
  • 13 lutego 2025 o 19:43
    Komfort i nawilżenie przez cały dzień
    Krem ma lekką, ale odżywczą konsystencję, która szybko się wchłania, nie pozostawiając tłustej warstwy. Już po pierwszym użyciu skóra jest wyraźnie nawilżona, miękka i przyjemnie wygładzona. Regularne stosowanie wzmacnia barierę ochronną skóry, sprawiając, że staje się bardziej odporna na przesuszenie i czynniki zewnętrzne. Krem świetnie sprawdza się zarówno rano, pod makijaż, jak i wieczorem, jako regeneracja po całym dniu. Nie zapycha porów, nie powoduje podrażnień i daje uczucie komfortu przez wiele godzin. Idealny dla osób poszukujących uniwersalnego produktu, który skutecznie nawilża i dba o skórę bez zbędnego obciążenia.
  • 5 lutego 2025 o 17:35
    Kupię ponownie bo warto!!!
    Krem który działa cuda. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona kremem od Yope. Uwielbiam za super nawilżenie mojej problematycznej skóry. Opakowanie idealnie wydajne oraz bardzo poręczne. Uwielbiam ????
  • 13 stycznia 2025 o 0:57
    Uniwersalny krem dla wymagającej skóry
    Yope Skinimally AM:PM Cream to uniwersalny krem stworzony z myślą o całodobowej pielęgnacji skóry. Jego zadaniem jest nie tylko zapewnienie odpowiedniego nawilżenia, ale także wzmocnienie naturalnej bariery ochronnej skóry. Marka Yope, pozostając wierna swojej filozofii minimalizmu, oferuje produkt o prostym składzie, ale maksymalnej skuteczności. Poniżej szczegółowo omawiam jego działanie, właściwości i efekty na mojej skórze. Charakterystyka produktu Konsystencja Krem ma aksamitną, średnio gęstą konsystencję, która łatwo się rozprowadza i szybko wchłania. Na skórze pozostawia delikatny, ochronny film, który nie jest tłusty ani lepki. Formuła idealnie sprawdzi się zarówno jako baza pod makijaż w ciągu dnia, jak i regenerujący krem na noc. Zapach Produkt ma bardzo delikatny, subtelny zapach, który praktycznie znika po aplikacji. Jest to ogromna zaleta dla osób preferujących kosmetyki bezzapachowe lub o neutralnym aromacie. Opakowanie Krem znajduje się w poręcznej tubce o minimalistycznym designie, charakterystycznym dla serii Skinimally. Tubka jest wygodna w użytkowaniu i pozwala na higieniczne dozowanie produktu. Jej kompaktowy rozmiar sprawia, że idealnie nadaje się również do zabrania w podróż. Działanie i efekty AM:PM Cream to produkt, który łączy w sobie funkcję intensywnego nawilżenia i odbudowy bariery hydrolipidowej skóry. Zawarte w nim ceramidy i kwasy tłuszczowe wspierają regenerację, a dodatek skwalanu zapewnia miękkość i elastyczność skóry. Już po pierwszym użyciu czuć wyraźne nawilżenie, które utrzymuje się przez wiele godzin. Regularne stosowanie kremu sprawia, że skóra staje się bardziej sprężysta i odporna na działanie czynników zewnętrznych, takich jak wiatr czy zmiany temperatury. Produkt nie zapycha porów ani nie obciąża skóry, co czyni go odpowiednim dla różnych typów cery. Typ mojej skóry Mam cerę mieszaną, z tendencją do przesuszania w okolicy policzków i przetłuszczania w strefie T. Krem doskonale poradził sobie z nawilżeniem mojej skóry, jednocześnie nie powodując nadmiernego świecenia w strefie T. Szczególnie doceniłam jego działanie w chłodniejsze dni, kiedy moja skóra wymagała dodatkowej ochrony przed przesuszeniem. Podsumowanie Yope Skinimally AM:PM Cream to wszechstronny krem, który sprawdzi się w codziennej pielęgnacji niezależnie od pory dnia. Jego delikatna formuła, skuteczne składniki i wygodne opakowanie czynią go kosmetykiem, który warto mieć na swojej półce.
  • 9 stycznia 2025 o 18:47
    Bomba nawilżająca
    Używa od:próbka
    Krem jest świetny! Fajnie nawilża, nie zostawia lepkiej warstwy. Z połączeniem z serum działa cuda. Fajnie że jest to krem który możemy stosować na noc i rankiem. Zapach jest specyficzny, trochę w przypomina mi zapach leku ale nie jestem sobie w stanie przypomnieć którego, jest specyficzny ale znośny. Uwielbiam pudełka w których są te produkty. Będę go Ze sobą zabierać na wyjazdy