Balsamy do ciała

Peggy Sage Hand and Body Cream Macaroon Krem do rąk i ciała

5 na 51 opinię

• 24 grudnia 2023 o 12:28
    Kosmetyk od marki Peggy Sage zakupiłam głównie dlatego, że bardzo chciałam uzyskać w swoich produktach pielęgnacyjnych jak najwięcej propozycji kojarzących się ze Świętami. Do tej pory nie miałam wcześniej do czynienia z żadnymi kosmetykami od tego producenta i byłam bardzo ciekawa jak może się on sprawdzić, ponieważ ich cena jest naprawdę bardzo atrakcyjna. Spośród kilku dostępnych opcji wybrałam akurat krem przeznaczony do pielęgnacji dłoni i całego ciała. Udało mi się zakupić go na stronie jednej z drogerii internetowych. Produkt został zamknięty w opakowaniu o formie tuby o pojemności 125 ml. Design kosmetyku jest naprawdę bardzo ładny, utrzymanych w odcieniach brązu. Na opakowaniu umieszczone zostały wszelkie, najważniejsze informacje na temat produktu, takie jak jego nazwa, logo producenta, skład, opis czy zalecany sposób użytku. Cena regularna propozycji wynosi około dziesięciu złotych. Kosmetyk posiada kremową, lekko gęściejszą formułę i jasnobrązową barwę. Przepięknie pachnie, moim zdaniem jest to połączenie ciasteczek i czekolady które naprawdę długo utrzymuje się na skórze co jest ogromnym plusem. Dodatkowo kosmetyk bardzo szybko się wchłania i absolutnie nie bieli skóry. Kremik posiada intensywne działanie nawilżające oraz zmiękczające. Bardzo przyjemnie koi oraz wygładza, ale także regeneruje i nadaje skórze elastyczności. Krem do marki Peggy Sage posiada przecudowny zapach i jeszcze lepsze działanie pielęgnacyjne. Zaskoczył mnie bardzo pozytywnie i sprawił, że mam ochotę dalej testować kosmetyki od tego producenta. Zdecydowanie polecam, bardzo dobry produkt.
    Zalety:
    • Konsystencja