Schwarzkopf Gliss Color Shine & Protect, Ekspresowa odżywka regeneracyjna do włosów farbowanych i z pasemkami (nowa wersja)

• 31 sierpnia 2015 o 12:29
    Cudowna! :)
    Po rozjaśnianiu włosów zakupiłam tę odżywkę w sklepie. Potrzebowałam czegoś dobrego do włosów farbowanych. No i oczywiście się nie zawiodłam. Odżywka jest na prawdę dobra. :) Plusy: + zapach (jest przepiękny) i długo się utrzymuje + pomaga w rozczesywaniu + odżywia włosy + wydajność + cena + dostępność Minusy: - kiedy przestałam jej używać, włosy powróciły do poprzedniego stanu Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
    gabi97
    30 sierpnia 2015 o 0:28
    Ratunek dla popalonych wlosow
    Ostatnio miałam wypadek z fatalnym przyciemnianem blondu, ktory stał się ciemnym brązem, wiec rozjasniacz dwa razy poszedł w ruch na już rozjasnianych wcześniej nieraz wlosach - efektem były koszmarnie zniszczone, skoltUIONe włosy. No makabra :) Wdrozajac akcje nawilżanie, siegnelam w sklepie po tę odzywke. Uratowała mnie do tego stopnia, że nasluchalam się komplementow apropo błysku i gładkości kosmykow! Z tego okropnego siana uczynia teraz dzień w dzień taflę włosów :) Oczywiście i tak nożyczki stopniowo będą szly w ruch, ale ta odzywka uchroniła mnie przed skróceniem włosów o co najmniej 15cm naraz. Jestem zachwycona. + śliczny zapach + tania + wydajna + wygładza, nawilza, sprawia że włosy są sypkie i błyszczące, no czyni cuda! + łatwo dostępna Nie zrezygnuje z niej nigdy! :) Używam tego produktu od: Miesiaca Ilość zużytych opakowań: Jedno
  • 22 czerwca 2014 o 16:52
    bardzo dobra
    Nie mam farbowanych włosów,ale lubię kosmetyki do włosów farbowanych,bo moim zdaniem lepiej wygładzają i nabłyszczają. Odżywkę zakupiłam w ciemno w Rossmanie za 9,99zł:) Ogółem jestem pozytywnie nastawiona do odżywek w spray z Gliss Kur,oprócz jednej,która była niewypałem. +odżywka ma ładny,delikatny zapach +nie pryska na wszystko dookoła +świetnie wygładza włosy,moje włosy nie są suche,ale zawsze po myciu się bardzo plączą i nie jestem w stanie ich rozczesać,po użyciu tej odżywki nie mam z tym problemu +włosy są po niej bardziej błyszczące i śliskie +nie obciąża włosów +nie skleja ich Używam tego produktu od: 3 tyg. Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 19 listopada 2013 o 23:43
    Bardzo dobra odżywka
    Jest to odżywka dla osób nie mających większych problemów z włosami; dla osób chcących odświeżyć fryzurę w ciągu dnia, mających problemy z rozczesywaniem lub tych, którzy chcą stosować jakąś dodatkową odżywkę dla większej ochrony. Zalety: - ułatwia rozczesywanie - nie przetłuszcza, nawet jak więcej jej nałożę - ma ładny zapach, który utrzymuje się przez długi czas - lekka formuła - wygładza - włosy są miękkie, błyszczące, puszyste, uniesione - bardzo dobra do odświeżenia fryzury w ciągu dnia - wydajność - raczej nawilża i chroni przed wyblaknięciem koloru - odżywkę stosowałam latem, nawet podczas upałów włosy były świeże, nie przesuszały się, ani nie rozdwajały Wady: - nie nadaje się do włosów zniszczonych
  • 25 grudnia 2012 o 13:37
    koszmar
    Zdziwiona jestem tyloma pozytywnymi opiniami na temat tej odżywki. Pierwszy raz zawiodłam się na Schwarzkopfie , mam nadzieje że ostani :P \\n \\nJedyne co robi ona zmoimi włosami to "siano" . \\n