Wody toaletowe damskie

Naomi Campbell Naomi EDT

Naomi Campbell by Naomi Campbell Woda perfumowana 30ml

• 28 lutego 2015 o 18:59
    zdecydowanie "mój" :)
    Używam na co dzień różnych zapachów i często lubię je zmieniać, by się nie znudzić. Ten konkretny jednak urzeka mnie za każdym razem. To jeden z zapachów, których zużyłam aż 2 flakony. Kocham waniliowo-pudrowe nuty. Dla mnie ideał. Obecnie trudno dostępny w Rossmanach nie wiedzieć czemu :P ale będę na niego polować, bo go wprost uwielbiam, najlepszy zapach od Naomi :) trwałość średnia, ale za tę cenę może być ;) Używam tego produktu od: 3 lat Ilość zużytych opakowań: 2 butelki 50 ml
  • 26 lutego 2015 o 23:26
    Zwyczajna
    I tu znów zawiodłam się na Naomi Campbell. Zapach dość mocno owocowy, choć ma też nutę elegancką i lekko kwiatową. Niestety nie trzyma się długo na skórze. Bardzo szybko perfumy wietrzeją. I ten zapach mimo, że nie jest zły,nie zaskakuje. Cena nieadekwatna do jakości. Stanowczo za drogie. Używam tego produktu od: miałam około 2 lat temu Ilość zużytych opakowań: 1 flakon
  • 23 lipca 2014 o 19:06
    IDEAŁ
    +piękny zapach, idealnie trafiający w mój gust- świeży, umiarkowanie słodki; +uniwersalny- nadaje się na każdą porę dnia i roku; +bardzo ładny, elegancki flakonik; -krótko się trzymają na skórze, na ubraniach trochę dłużej; Dostałam go w prezencie, zresztą bardzo udanym. Kończę pierwsze moje opakowanie i już czaję się na zakup kolejnego. Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: 50ml
    Twitter
    2 grudnia 2012 o 23:19
    Róża i płyn do mycia szyb
    Zapach z różanej kategorii, ale róża jest tu potraktowana bardzo nietuzinkowo. Róża idzie tu w akompaniamencie delikatnego płynu do mycia szyb. Można powiedzieć, że jest to płyn dosyć elegancki (jak na płyn do mycia szyb ;) ), nadający róży akcentów niejednoznacznej świeżości. Zapach płynu nie jest irytujący, jest nawet miły. Dlaczego więc tak mało gwizdek? Pomimo tego, że róża została przedstawiona w oryginalny sposób, to nie przemawia do mnie tak, jakbym chciała, aby perfumy mówiły. Zapach od początku do końca pachnie mniej więcej tak samo, nie ma podziału na role, nie ma wstępu ani zakończenia. Zapach jest miły, nie męczy, ale to za mało, ja chciałabym magii. Czarów nie ma, zapach sprawdził się jako codzienne psikadełko, bardzo miłe, ale ja nie mam chęci na powtórkę. Trwałość ma bardzo dobrą, flakonik mało urodziwy. Używam tego produktu od: jakiegoś czasu Ilość zużytych opakowań: 30 ml
  • 20 kwietnia 2012 o 6:56
    Oryginalny
    PLUSY: - cena - trwałość - zapach jest egzotyczny, oryginalny, niespotykany - z pewnością te perfumy się wyróżniają - ładny flakon MINUSY: - w zasadzie brak Używam tego produktu od: niedawna Ilość zużytych opakowań: kilka próbek