Dezodoranty i antyperspiranty

Playboy Play It Spicy, Perfumed Deodorant Perfumowany dezodorant

• 23 sierpnia 2021 o 10:44
    Ładny zapach
    Kiedyś używałam tego dezodorantu razem z perfumami z tej samej linii. Uważam że to bardzo dobry produkt. Pamiętam że na dość długo maskował zapach potu. Był bardzo wydajny. Opakowanie poręczne. A zapach podobnie jak perfumy Play It Spicy... bardzo mi się podobał - byłam wtedy młodą kobietą i miałam nieco inny gust zapachowy niż teraz :-) Jest to kompozycja dziewczęca, lekka i przyjemna. Ma słodkie nuty, ale nie zabija słodyczą, nie męczy. Można tego dezodorantu użyć nawet w ciepły dzień, choć na upały odradzam jednak. Zarówno dezodorant jak i perfumy z linii Play It Spicy... to chyba jedyny zapach od Playboya który naprawdę lubiłam i wielokrotnie ponowiłam ich zakup. Polecam szczególnie dla młodych kobiet.
  • 5 stycznia 2020 o 15:25
    Cukier i pieprz :)
    Dezodorant ten ma połączenie mocnego pieprzu z nutka cukru. Ma ciekawy, chociaż w pierwszej chwili dość duszacy zapach. Jak na dezodorant pachnie ładnie i jest dość trwały. Nie zostawia śladów na ubraniach, łatwo mieści się w torebce.
    Zalety:
    • Brak białych śladów na ubraniach
    Wady:
    asia192
    1 lutego 2017 o 21:33
    Fajny ale...
    Mam problem z tym produktem bo to by było naprawdę coś ale niestety. Plusy: - cena, - dostępność, - zapach, - wydajność, - ładny design, - brak podrażnień. Nie wątpliwym minusem u mnie było to, że zapach bardzo szybko się ulatniał i żebym coś czuła musiałam dokładać produktu za każdym razem gdy odwiedzałam toalete.
  • 12 września 2015 o 12:40
    Bardzo fajny dezodorant
    Skusiłam się na zakup tego dezodorantu, gdy woda z tej samej lini zapachowej uwiodła mój nos. Zapach charakterny, zdecydowany lecz ma coś ze słodkości króliczka. Tak mi się spodobał że kupuję następne opakowania, a ostatnio dostałam nawet w prezencie kupiony w Niemczech w fajnym opływowym opakowaniu. Trwałość nie jest powalająca, ale nie oszukujmy się to tylko dezodotant i jest on jako uzupełnienie seri. Używam tego produktu od: Dłużej niż pół roku Ilość zużytych opakowań: 4
  • 23 czerwca 2015 o 20:31
    Ładnie pachnący średniak.
    Przede wszystkim produkt ma bardzo ładny zapach. Słodki, mocno wyczuwalny i długo utrzymujący się na skórze. Kiedy wieczorem zdejmujemy bluzkę/bluzę/sweter zapach czuć na ubraniu w miejscu gdzie materiał zakrywa pachę. Dla mnie osobiście jest to duży minus. Po aplikacji produkt szybko wchłania się w skórę. Niestety w ogóle nie chroni przed potem. Wydajność jak najbardziej na plus. Opakowanie poręczne, aplikator w postaci sprayu. Dostępność raczej łatwa. Cena przyzwoita :) Wydaje mi się, że lepszy będzie jednak na zimę i jesień, ponieważ zapach jest naprawdę intensywny. A na lato proponuję coś delikatniejszego i świeżego. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: 2 całe