Wody perfumowane damskie

khy
    22 sierpnia 2024 o 13:42
    Noniepodobamisie
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Noniepodobamisie. Porzeczka, bukiet białych kwiatow i bambus na aoudowej kołderce. Powstal zapach owocowo-zielony, w dziwny sposób niepokojący. Ma tez w sobie jakas wodnista, nieprzyjemna nute. Nie jest odrazajacy, wiec jednej gwiazdki mu nie dam - ale ladny, ani ciekawy również nie. Slabiutko i noniepodobamisie.
    w3nus
    8 grudnia 2023 o 13:38
    Porzeczkowo-kwiatowy oud
    Wstęp to fenomenalne połączenie porzeczkowego, gęstego soku z żywicznym i balsamicznym, europejskim oudem. Dokładnie ten sam akord co w tegorocznej nowości od La Vie Est Belle - L'Extrait, Ha! Tylko różnica jest taka, że Calvin Klein zrobił to po prostu lepiej. Brawo! Gdy soczystość lekko opadnie, wówczas bukiet ukazuje orchideę. Jej wyrazisty, orientalno-kwiatowy aromat świetnie współgra z ciepłem oudu oraz słodkimi niuansami owoców. Kwiatowo-porzeczkowa kompozycja My Euphorii jest bogata i esencjonalna, a oud dba o tajemniczy pierwiastek perfum. Szczerze: nie spodziewałam się, tak fajnie skonstruowanego i godnego uwagi flankera. Parametry rewelacyjne! Szkoda, że perfumy przeszły tak bez echa ... .
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie