Wody perfumowane damskie

Adidas Born Original for Her EDP

Nasi użytkownicy zostawili 33 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 3 marca 2025 o 12:02
    bardzo ładny zapach
    Aż trudno uwierzyć, że marka Adidas wykonała tak elegancki flakon. Więc tak flakon 10/10 atomizer działa 10/10 zapach 10/10 trwałość 9/10. Zapach owocowo - cytrusowy bo wyczuwam w nim zarówno pomarańczę z jabłkiem jak i jaśmin i to zapewne jaśmin powoduje, że jest dość trwały. Jeżeli chodzi o cenę to flakon 30 ml kosztuje jak dobrze pamiętam w Rossmann płaciłam cos koło 120 złotych.
    Zalety:
    • piękny flakon, piękny zapach - trwały
    Wady:
    • trochę drogawy
  • 14 grudnia 2024 o 12:33
    Zostałam ztiktokowana ????
    Jak sam tytuł wskazuje, skusiłam się na zakup perfum po tym jak zobaczyłam je na tiktoku u kobiety, która opowiadała, że pobiegła za inną aby zapytać czym pachnie. Pomyślałam sobie, że muszą być całkiem wyczuwalne. Niestety w tej kwestii się nie zgodzę, w ciągu dnia ich nie wyczuwam, nie wyczuwają ich też inni. Zapach ulatnia się nawet z ubrań:( aczkolwiek za taką cenę uważam, że warto wrzucić go do torebki i od czasu do czasu dopiskac się w ciągu dnia, bo uważam, że zapach jest obłędny. Zupełnie inny niz go sobie wyobrażałam myśląc o perfumach adidasa! Raczej nie jestem fanką słodkich zapachów, ale uważam, że te są wyjątkowo udane - mogłabym je nazwać lekkim, dziennym przyjemniaczkiem. Pierwszego dnia po spsikaniu nadgarstka naprawdę co chwilę je wąchałam i bardzo mi się spodobały. Cena (oczywiście internetowa) jest bardzo przystępna, rzekłabym że są tanie. Co innego w drogeriach stacjonarnych, musimy tam za nie zapłacić sporo więcej więc nie polecam tam kupować. Flakon bardzo ładnie prezentuje się na toaletce.
    masia84
    24 lutego 2024 o 0:44
    Marshmallow
    Jak w opise, zapach pianek JOJO (to subiektywna ocena). To co mnie zaskoczyło to to, że na skórze czy ubraniu pachną inaczej niż "wąchnięte" prosto z flakonika. Tak jak niektóre produkty do makijażu oksydują, tak ta woda perfumowana zmienia swój zapach. Nie piszę o intensywności, a o zupełnie innym zapachu. We flakoniku są raczej mało atrakcyjne zapachowo, natomiast w "akcji" mogą i przekonują do ich użycia. Co prawda oddałam je mamie - dla mnie są zbyt cukrowe, ale rozumiem też osoby, które je lubią.
    Zalety:
    Wady:
    • Zapach jak w sklepie z cukierkami co możebyć i wadą i zaletą
    • Korek- nie korek
    W strefie wolnocłowej
  • 22 lipca 2023 o 12:02
    Lekki zapach na co dzień
    Bardzo ładny zapach na dzień. Trochę słodki ale nie przytłaczający. Troche taka basic koszulka wśród perfum. Myślę, że spodoba się wielu osobom, jeżeli więc, ktoś wpadł na szalony pomysł kupić komuś zapach w prezencie nie znając upodobań tej osoby to jest spore prawdopodobieństwo, że się spodoba:)
    W perfumerii
  • 14 października 2022 o 9:13
    Piękne i nie sportowe
    Zapach poczułam pierwszy raz kiedy korzystała z niego moja przyjaciółka i postanowiłam sama się na niego skusić. Perfumy są piękne, wyczuwam w nich owocowe i kwiatowe nuty zapachowe z lekką domieszką pudrowości. Na pewno pasują na co dzień i raczej ich uniwersalność pozwoli na stosowanie przez kobiety nieograniczone wiekowo. Z powodzeniem również można kupić młodym osobom. Ja uwielbiam, często po nie sięgam. Do tego przepiękna, nietuzinkowa buteleczka pięknie prezentuje się na toaletce. Utrzymują się całkiem długo jak na takie "drogeryjne" perfumy.
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie