Mleczka do demakijażu

Eau Thermale Avène Antirougeurs, Anti - Redness Dermo - Cleansing Milky Fluid Dermatologiczne mleczko do oczyszczania skóry naczynkowej

Avene Antirougeursmleczko do twarzy do oczyszczania skóry naczynkowej 300ml

ann58
    1 kwietnia 2023 o 21:50
    Mam zawsze
    Mam skórę dojrzałą, podrażnioną przez kuracje tretynoiną. To mleczko jest dla mnie niezbędne do codziennego zmywania makijażu. Lagodne, bez zapachu, skuteczne. Nie wysusza. Opakowanie to 400ml butelka z pompką. Wart swojej ceny, ponieważ starcza na długo. Polecam
  • 20 kwietnia 2020 o 13:33
    Idealne mleczko do cery naczynkowej
    To moje kolejne opakowanie i bardzo jestem zadowolona. Idealne mleczko do cery naczynkowej. Po zmianie formuły zmienił się również zapach i niestety to jest minus. Zapach raczej nieprzyjemny i ciężko mi się do niego obecnie przyzwyczaić. ZALETY konsystencja niweluje swędzenie skuteczność wydajno
    Zalety:
    • Wymieniłam wyżej
    Wady:
    Ann2207
    16 października 2016 o 8:48
    Kocham i nie przesztanę
    Mleczko zakupiłam i znalazłam dzięki waszym recenzją. W tamtym czasie moja cera była szczególnie wrażliwa i praktycznie wszystko ją podrażniało. Potrzebowałam prawdziwego sos no i znalazłam. Mleczko jest przyjemne w użyciu, zapach i konsystencja mi odpowiada. Jest bardzo wydajne starcza na kilka miesięcy regularnego użycia. Pompka działa bez zarzutu. Czuć wyraźne ukojenie cery i naczynka są widocznie pochowane. Najlepierw spryskuję twarz wodą z Avene a potem mleczko. Dwa naciśnięcia pompki wystarczą. Myłam też twarz rano i też bez zarzutu. Moje wszystkie trzy butelki kupiłam w niemieckiej aptece za około 19 €. W polskiej widziałam za 80 zł. W moim przypadku muszę zamawiać na allegro. Nie przestanę używać. Kocham
  • 1 stycznia 2015 o 18:01
    uwielbiam
    Uwielbiam ten produkt, dziala swietnie na moja wrazliwa mieszana cere. Nie podraznia, a wrecz uspokaja, nie powoduje tworzenia zaskornikow, nie zapycha, jest bardzo delikatne, dobrze zmywa makijaz, przyjemne w uzyciu, wydajne (1 opakowanie mam juz od kilku miesiecy, a plyny micelarne zuzywalam bardzo szybko). Jest to moj hit, spokojnie moge kazdemu polecic. jak zwykle marka avene mnie nie zawiodla. Jedyny minus to cena, mi udalo sie kupic w promocji 40% w superpham. Używam tego produktu od: kilku miesiecy Ilość zużytych opakowań: 1 wciaz w trakcie
    Lui1234
    4 maja 2013 o 21:40
    Wspaniałe!
    Wszystko to co napisały moje poprzedniczki na górze. Nie wiem czy mleczko zmyje makijaż oczu, tusz. Do tego uzywam płynu, ale jesli chodzi o podkłady czy inne "proszki" czy kremu na policzkach i czole to moge polecic w 100%. Dodatkowo łagodzi skórę, jest nawilżona, miękka, naczynka sie chowają. Wmasowywuje w skóre twarzy i delikatnie czyszczę, potem zmywam zwykłą woda z kranu. To mleczko jest dla mnie o tyle dobre ze nie wysusza mojej cery tak jak wszystkie inne mleczka. Do tego jest dobre, wydajne i koi naczynka. Uzywam rownież rano po nocy. Baardzo polecam. Używam tego produktu od: 3 miesiecy Ilość zużytych opakowań: 1,5 duzego