Mleczka do demakijażu

Mixa Hyalurogel, Mleczko micelarne do demakijażu skóra wrażliwa i odwodniona

Mixa Hyalurogel mleczko Micelarne Do Demakijażu Skóra Wrażliwa I Odwodniona 400ml

• 21 lutego 2025 o 23:44
    Dobrze oczyszcza skórę
    Ten produkt, wywarł na mnie pozytywne wrażenie. Mleczko Mixa wspaniale uczyszcza skórę z makijażu i wszelkich zanieczyszczeń. Nie straszny mu wodoodporny tusz czy coś w tym rodzaju. Z wszystkim radzi sobie bez problemu. Skóra jest oczyszczona i gotowa na dalsze etapy oczyszczania i pielęgnowania. Produkt ma plastikowe ale solidne opakowanie, a samo mleczko jest w kolorze "mlecznym" właśnie :)) Pachnie delikatnie i przyjemnie dla nosa. Polecam serdecznie.
    Zalety:
    • Oczyszcza skórę
    • Wygładza
    • Zmiękcza
    • Świetna jakość
    Jwieche
    27 maja 2023 o 17:45
    dobry produkt
    Mleczko pachnie bardzo przyjemnie. Usuwa makijaż w ciągu jednej chwili, bez bolesnego tarcia po skórze. Nie podrażnia skóry, ładnie ją nawilża, nie wysusza, nie zapycha porów. Mleczko zostawia na twarzy warstwę, która momentalnie wchłania się, pozostawiając wyraźne uczucie nawilżenia i gładkiej skóry niczym po użyciu dodatkowego kremu nawilżającego. Skóra jest odprężona, czysta i elastyczna, nie ma uczucia ściągnięcia
  • 17 kwietnia 2022 o 21:59
    Dobre mleczko do wrażliwej skóry
    Jako osoba z skóra mieszana czasem że skłonnością do AZS .szukam od lat idealnych kosmetyków do zmywania kosmetyków . Mleczko jest bardzo wydajne ,można zmyć makijaż bez użycia wody . Mleczkiem można dobrze zmyć makijaż i oczyścić skórę twarzy z całego dnia . Mleczko nie podrażnia ,nie uczula . Skóra po nim jest gładka ,nawilżona i dobrze oczyszczona.
    Zalety:
    • Zapach delikatny
    • Nie uczula
    • Nie podrażnia
    • Dobrze oczyszcza
    • Można bez wody
    • Zmywa makijaż
    • Nawilża
    Wady:
  • 17 kwietnia 2022 o 21:52
    Doskonałe!
    Moja przygoda z tym mleczkiem zaczęła się od sorezentowania go Mamie. Jej zachwyt i kilka moich użyć podczas pobytu w domu rodzinnym, sprawiły, że musiałam mieć to w swojej łazience. Standardowa butla, zamknięcie na pstryk, dziurka dozownika odpowiednia. Zapach cudowny, kojarzy mi się z dobrą pielęgnacją. Delikatny, subtelny, niezwykle uprzyjemnia stosowanie. Formuła lejącego mleczka, lotionu. Wyciskam na dłoń, rozcieram i wmasowuję w skórę. Kocham ten moment! Pięknie sunie po twarzy, rozpuszcza wszystko dokładnie. Masaż świadomie wydłużam, ponieważ zachwycam się tą czynnością. Bez problemu masuję nim również oczy, zero podrażnienia. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Całość zmywam ciepłą wodą. Nie czuję potrzeby domywania twarzy. Skóra jest miękka, gładka - coś niesamowitego! Doskonały produkt marki. Na uwagę zasługuje również wydajność. Ta jest świetna! Serdecznie polecam.
  • 7 lutego 2022 o 21:28
    Zrehabilitował brata od niedoskonałości
    Kupiony razem z mleczkiem do demakijażu dla cer problematycznych, który to okazał się bublem. Marki Mixa wcześniej nie znałam, wiedziałam, że istnieje ale nie miałam z nią do czynienia więc po bardzo średnim a wręcz rozczarowującym doświadczeniu z jednym kosmetykiem do demakijażu prawdopodobieństwo, że sięgnę po nią ponownie było małe. Kruczek polegał na tym, że kupując produkty do demakijażu od razu wzięłam 2,bubla do cer z niedoskonałościami i znacznie większe mleczko Hyalurogel. Hyalurogel konsystencję ma podobną do mleczka numer 1,ale mimo wszystko jest odrobinę gęstsze. Jego prawdziwą zaletą jest jednak fakt, że działa i to całkiem przyzwoicie. W przeciwieństwie do wspomnianego już nieudanego brata, nie potrzebuję 3 wacików, osobnego produktu do demakijazu oczu oraz żelu do mycia twarzy aby oczyścić ją z makijażu. Produkt radzi sobie bardzo dobrze, jedna aplikacja wystarczy. Dodatkowo nie podrażnia (brat szczypie mnie w delikatną skórę pod oczami), wręcz delikatnie nawilża. Uczciwie jest to bardzo fajny produkt. Szkoda tylko, że nie ma pompki do aplikacji jak jego brat. Nie jest to produkt tak dobry jak mój Grall Biologique Recherche, ale w tej cenie zdecydowanie zasługuje na 5 i na pewno do niego wrócę :)
    Zalety:
    • Działa i nawilża
    Drogeria Super-Pharm