Wody toaletowe damskie

Salvatore Ferragamo Incanto Bloom EDT

Salvatore Ferragamo Incanto Bloom Woman Woda toaletowa 50ml spray

• 29 marca 2018 o 23:22
    Moja mała kraina
    Czarujący, nietuzinkowy, niebanalny, choć świeży i w wydaniu raczej na słodko. Od pierwszego momentu gdy poczułam go na kolezance zapragnelam go miec. Wcale nie razi intensywnoscia, nie dusi, ulatnia sie w sposób łagodny. Dla mnie na każdą porę roku i na zawsze, nie rozstane sie z tymi perfumami, bo bez wątpienia są dla mnie synonimem kobiecej klasy i powabu.
    Keara
    5 lutego 2015 o 1:10
    Wiosna, wiosna...
    Zapach jest czarujący, bardzo kobiecy. Ubierając się w niego, od razu czułam się lepiej. Odprężał, relaksował. Nie często zostawiam flakonik po perfumach, ale w tym przypadku tak zrobiłam. Świetnie się czułam w tych perfumach, otoczenie również bardzo pozytywnie na nie reagowało. Incanto Bloom można używać cały rok, w czasie wiosny by być częścią niej i w zimie kiedy się tęskni za wiosną. Flakonik jest uroczy. Trwałość całkiem dobra. Używam tego produktu od: pięciu lat Ilość zużytych opakowań: jedno 100 ml
    k_o_l_a
    3 marca 2013 o 21:02
    jakie mango?
    Kupiłam je w ciemno po przeczytaniu poniższych opisów. Spodziewałam się czegoś niezwykłego, pociągającego a dostałam prościznę. Kojarzy mi się z jakimś dezodorantem z kiosku. Bardzo nietrwały, a to, co jest w nim interesującego, ulatnia się najszybciej. Niemniej jednak coś miłego dla nosa w Incanto jest.Czuję w nim grapefruit i róże, jednak mango tu chyba nie ma... Osoby które prosiłam o opinię polubiły ten zapach, ale ja się chyba nie przyzwyczaję i będziemy musieli się rozstać ;) Używam tego produktu od: 1 miesiąc Ilość zużytych opakowań: 10 ml
  • 24 października 2012 o 23:47
    Znalazłam nowy zapach dla siebie !
    Wczoraj dostałam jego próbke, pierwsze wrażenie było neutralne i raczej objawiało się zaciekawieniem ale kiedy się nim spsikałam i trochę pochodziłam to poczułam, że jest genialny i bardzo mi pasuje. Świerzy, owocowo kwiatowy ale i tez piepszny, kojaży mi sie z letnim porankiem w toskani, wolnościa, zmysłowościa, kobiecoscią i wiatrem we włosach :) Zamówiłam już przez internet 100 ml buteleczkę, trzy razy taniej niż w Sephora ;) hmm ciekawe, że akutat w Polsce na perfumach mają takie przebicie .... W każdynm razie jestem teraz zakochana w tym zapachu :D Używam tego produktu od: kilku dni Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 19 września 2012 o 17:44
    Mango i Różyczka
    Na początek napiszę, że buteleczka jest bardzo ładna, choć na żywo troszkę traci ze swojego uroku. Co do zapachu... No cóż, typowe owocowo-kwiatowe perfumy. Właściwie to bardziej owocowe niż kwiatowe. Od samego początku daje o sobie znać mix egzotycznych owoców, z mocno wybijającą się nutą mango. Jest ono tak wyraźne, że aż dziw bierze, że nie widnieje w spisie nut. Następnie pojawia się delikatna, herbaciana różyczka, taka świeża, ogrodowa. Pozostaje ona jednak w cieniu mango i tak sobie te nuty trwają do końca, kiedy to powoli, w tle tego mixu zaczyna pobrzmiewać delikatne, czyściutkie piżmo, a raczej "piżemko". To prosta kompozycja, która może podobać się wielu kobietom. Do mnie nie przemawia, bo zapach egzotycznych owoców to nie moja perfumowa bajka. Liczyłam też na pojawienie się frezji, ale niestety nie było mi dane jej poczuć. Używam tego produktu od: próba Ilość zużytych opakowań: zero