Kremy z filtrem do ciała

Zenova Suncare Sunspray SPF 50 Spray do opalania SPF 50

Sana50
    31 lipca 2024 o 11:57
    I tak i nie
    Produkt zakupiony przez przypadek - potrzebowałam spf 50. Produkt jest dość wydajny i ma wygodne opakowanie (spray). Spray jest dość precyzyjny przez co mamy spsikane to co chcemy a nie wszystko dookoła. Kolor oczywiście lekko żółtawy. Konsystencja lekka, lejąca się. Dobrze się sprawdza na słońcu - spełnia swoją funkcję. Jednak mam jedno duże ALE- produkt brudzi ubrania. Chciałam go zastosować na rękach i nawet po wyschnięciu ubrudził mi ubrania.
    Zalety:
    • wygodne opakowanie z zabezpieczeniem
    • przyjemny zapach
    Wady:
    • brudzi ubrania
  • 4 lipca 2023 o 13:26
    Sprawdził się
    Produkt do opalania za niewielką cenę okazał się bardzo skuteczny do używania nawet w gorącej Turcji. Opakowanie jest wygodne w użytkowaniu zamknięcie, dzięki czemu produkt się nie wylewa. Formula rzadkiego mleczka pozwala na dobre rozprowadzenie produktu na skórze. Dobrze chroni i zabezpiecza skórę. Ładnie pachnie, jest wydajny i niedrogi.
    AnaSky
    2 lipca 2023 o 18:01
    Skuteczny i wygodny w użytkowaniu
    Produkt zakupiłam w Action po bardzo atrakcyjnej cenie i od razu przetestowałam go na słonecznych wakacjach nad morzem. Wygodna forma sprayu i przekręcany dozownik (pozycja on i off) bardzo mi odpowiadają. Do tego poręczna butelka, pod światło widać też zużycie. produkt bardzo wydajny - przy aplikowaniu na całe ciało kilka razy dziennie starczył na cały wyjazd. Ma postać lekkiego mleczka, które łatwo się rozprowadza po ciele i dość szybko wchłania. Nie lepi się, nie bieli, nie pozostawia skóry świecącej - wchłania się jak dobry balsam. Ma przyjemny, delikatny zapach. A co najważniejsze jest bardzo skuteczny. Mogę to stwierdzić przez moje gapiostwo, bo nie wiedzieć czemu zapominam o smarowaniu spfem wierzchu stóp. Te spiekły mi się boleśnie na czerwono, natomiast reszta ciała wystawiona na działanie promieni słonecznych, a zabezpieczona tym spfem łapała zdrowy, delikatny brązowy kolor, bez podrażnień, bólu czy dyskomfortu. Jestem bardzo zadowolona, mam jeszcze inny spf z tej firmy, na pewno zagoszczą one u mnie na dłużej. Polecam wypróbować.