Serum do twarzy

Soraya Skin Boost
Pachnidelko
Soraya Skin Boost Serum przebarwienia 30ml

• 11 marca 2025 o 12:21
    Nie tego się spodziewałam!
    Zachęcona opiniami postanowiłam zakupić serum od Soraya - rozjaśniająco-wygładzające. Serum ma lekką konsystencję, skóra po użyciu jest rozświetlona i nawilżona. Produkt szybko się wchłania. Jednak nie radzi sobie z przebarwieniami… niestety. Kupując ten produkt, liczyłam na to! Po zużyciu całego opakowania nie zauważyłam żadnej zmiany w swojej cerze. Przebarwienia jak były tak są. Jeśli poszukujecie produktu na przebarwienia to niestety, ale to serum się raczej nie sprawdzi.
    Zalety:
    • Nawilża
    • Rozświetla cerę
    • Ładne opakowanie
    • Nie klei sie
    Wady:
    • Nie działa na przebarwienia
    Kxi2222
    6 marca 2025 o 12:07
    Dobre ale nie dla wymagających
    Serum ma lekką, przyjemną konsystencję i dobrze nawilża skórę. Po użyciu twarz wygląda na bardziej promienną i rozświetloną, skóra jest jaśniejsza i wygładzona. Niestety, jeśli chodzi o redukcję przebarwień, nie zauważyłam większej różnicy. Mimo to, produkt jest w dobrej cenie i sprawdza się w codziennej pielęgnacji.
  • 21 lutego 2025 o 12:42
    Poprawne serum w dobrej cenie
    Rozjaśniające Serum Wygładzające Skin Boost to obiecujący produkt, jednak w moim przypadku, pomimo zużycia całego opakowania, nie zauważyłam znaczącej poprawy w kwestii przebarwień i kolorytu skóry. Serum ma lekką konsystencję, szybko się wchłania i nie powoduje uczucia lepkości, co jest niewątpliwym plusem. Być może potrzebowałam dłuższego czasu, aby zobaczyć efekty, a może po prostu moja skóra nie zareagowała na ten konkretny skład. Niemniej jednak, uważam, że warto spróbować tego serum, szczególnie jeśli szuka się produktu z dobrym składem i lekką formułą.
    Zalety:
    • Lekka konsystencja
    • Szybko się wchłania
    • Dobry stosunek jakości do ceny
    • Wydajne
    Wady:
    • Nie rozjaśnia wszystkiego
  • 1 listopada 2024 o 7:49
    Bardzo tanie i niepozorne serum o działaniu, którego nie powstydziłyby się droższe specyfiki
    Kupiłam troszkę bez przekonania bo nigdy z firmą Soraya nie było mi po drodze, nic od nich specjalnie mi się nie sprawdzało. Szukałam jednak serum rozjaśniającego przebarwienia po krostkach, które nie zawierałoby witaminy C, bo mam dużo peptydów w pielęgnacji a nie zawsze mam czas na czekanie po 15 minut pomiędzy warstwami kosmetyków, żeby się ze sobą nie kłóciły i nie neutralizowały. W każdym razie, na promocji serum kosztowało jakieś śmieszne pieniądze, chyba coś w okolicach 10zl? Nie pamiętam już dokładnie. Moje pierwsze wrażenie po wyjęciu z kartonika to był zawód, że jest małe i zużyję je w 2 tygodnie, aż sprawdzałam pojemność zapisaną na kartoniku - ale potem zdałam sobie sprawę, że buteleczka jest plastikowa, a nie wykonana z pogrubianego szkła. I tu mam mieszane uczucia, bo z jednej strony jest to super na podróż (a ja często podróżuję), można wrzucić w kosmetyczkę i nic się nie pobije, ale z drugiej strony jak niedbale wrzucimy pipetę na szybko do stojącego serum to przeważa ona buteleczkę i się wszystko wywraca. Także teraz mam to juz na uwadze i albo ostrożnie wsuwam pipetę i po aplikacji na twarz zakręcam buteleczkę, albo od razu zakręcam. Ja tego serum używam rano, super się wchłania i o dziwo zostawia lekko nawilżającą warstewkę, co bardzo mi się podoba. Praktycznie od razu można nakładać krem, nic się na nim nie roluje. Mam skórę normalną i w ciągu dnia nie czuję ani nadmiernego przetłuszczenia ani ściągnięcia kiedy używam tego serum. Do tego ten niepozorny tani maluch robi to, co powinien - mam tendencję do rozdrapywania i wyciskania krostek czy zaskórników, w związku z tym często mam czerwone kropeczki na twarzy. Po aplikacji tego kosmetyku wszystkie zmiany są ukojone, do tego szybko znikają. Radzi sobie też ze starszymi pozostałościami powysypowymi. Skóra jest rozpromieniona i wygładzona (to chyba zasługa niacynamidu w składzie), do tego mam wrażenie, że mniej pojawia się wyprysków. Jestem do tego stopnia zadowolona z działania, że już w zapasie mam kolejną buteleczkę.
  • 22 sierpnia 2024 o 12:34
    Rewolucja w Nawilżaniu: Soraya Skin Booster - Moje Doświadczenie
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Serum kupiłam w drogerii Rossmann na sporej przecenie zapłaciłam ok 14 zł. Szukałam czegoś na przebarwienia, ale równocześnie nic mocno ingerującego, mogącego powodować ściągnięcie skóry, czy ewentualne silne przesuszanie. Nie spodziewałam się, że produkt z tej półki cenowej tak świetnie wpasuje się w moje potrzeby. Serum jest w szklanej buteleczce z pipetką, która ułatwia dozowanie odpowiedniej ilości produktu. Sam produkt jest bardzo wydajny, łatwo się rozprowadza, szybko się wchłania i nie pozostawia klejącej powłoczki. Po stosowaniu serum od 4 tygodni nie zużyłam nawet połowy buteleczki. Serum skutecznie poprawia koloryt cery, nadając jej świeży i promienny wygląd, zauważyłam znaczną poprawę kolorytu, a mam spore problemy z przebarwieniami pozostałymi po wypryskach, które gdzieś tam były przeze mnie mechanicznie usuwane. Regularne stosowanie sprawiło, że skóra stała się bardziej miękka i wygładzona. Naprawdę czuję i widzę ogromną różnicę!
    Zalety:
    • Widoczne rozjaśnienie skóry
    • Gładka tekstura skóry
    • Lekka konsystencja
    • Działanie nawilżające
    • Przyjemny zapach
    • Przystępna cena
    • Łatwość aplikacji