WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Cienie do powiek

Daso Beauty by Kobo Professional Naturalnie rozświetlona, Paleta cieni do powiek

• 22 listopada 2024 o 10:14
    Najlepsza Paleta Nude jaką mam
    Kiedy dowiedziałam się, że Daniel Sobieśniewski stworzył własną Markę- śledziłam wszystko co było z nią związane- oglądałam głównie tutoriale makijazowe właśnie z wersją z błyskami... I potem na urodziny dostałam ją w prezencie od mojej koleżanki LukAnn - Kobiety którą uwielbiam jeśli chodzi o recenzje makijazowych ciekawostek - poziom radości znacznie wtedy przekroczył wszelkie normy . Maty mają idealny pigment , nie osypują się, cudownie się rozcierają do chmurki, a BŁYSKI - jako zatwardziała Sroka - byłam zachwycona . Mając pomarszczonej już powieki , dojrzałą skórę- szukam takich błysków które nie będą podkreślały struktury skóry i nie będą tworzyć tzw "skorupki" Te z palety Daniela - lśnią perfekcyjnie , nawet nie potrzebują bazy , by wzmocnić ich blask - same przyklejają się do powieki , nawet na warstwę suchego cienia pod spodem . Trzymam tą paletę na jakieś wyjątkowe okazje, gdyż makijaż wykonany właśnie Naturalnie Rozświetloną jest elegancki, czysty , PIĘKNY !!! Mam kilka innych palet w brązach , z błyszczącymi cieniami jak choćby Bohema od Glam Shopu, czy Matową od Affect , lecz to właśnie DASO jest tą Jedyną , którą pracuje się jak MARZENIE
    Zalety:
    • Nic się nie osypuje, cienie blendują się jak przysłowiowe MARZENIE , błyski piękne i wyważone, idealne dla dojrzałych powiek I nie wymagające stosowania żadnej bazy
    Wady:
    • Delikatność błysków- trzeba uważać aby się nie rozkruszały , z paletą jak z jajkiem
  • 20 marca 2024 o 8:09
    Cudowna paletka!
    Paleta cieni Daso Beauty o nazwie naturalnie rozświetlona jest świetną paletką w całkiem fajnej cenie. Dziewczyny kupujcie tę paletkę, a nie pożałujecie. Paletka posiada 12 użytkowych cieni. Cienie posiadają jak najbardziej użytkowe kolory, które głównie są wybierane przez Panie na makijażach czy też na co dzień. Dzięki tym cieniom bez problemu wykonamy makijaż dzienny, ślubny czy też mocniejszy wieczorowy look. Paletka posiada piękne błyski, które łatwo się aplikuje na powiekę oraz piękne gładkie maty o jedwabistej formule. Maty są bardzo trwałe. bez problemu utrzymują się na powiece. Są ładnie napigmentowane. Cienie świetnie się blendują. Polecam te paletkę osobom niedoświadczonym jak i zdolnym wizażystkom.
    Zalety:
    • kolory
    • łatwo się blendują