Cienie do powiek

Eveline Choco Glamour Cień do powiek 3 g
Eveline Choco Glamour Cień do powiek 3g
Eveline
Błyszczący cień-toper do powiek

Nasi użytkownicy zostawili 52 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 6 kwietnia 2025 o 23:24
    Nie wszystko złoto, co się świeci.
    Topper marki Eveline zachwycił mnie swoim pięknym brązowym odcieniem i ciepłymi, złotymi refleksami, jakie nadają mu drobinki. Tak właśnie wyglądał ten topper, gdy testowałam go na dłoni w drogerii. Niestety, moje pierwsze wrażenie zmieniło się, gdy spróbowałam nałożyć go na powieki. Cień okazał się trudny w aplikacji, suchy, a jego drobinki zdecydowanie za duże. Kolejnym minusem jest jego tendencja do osypywania się; niezależnie od sposobu aplikacji, osypuje się bardzo intensywnie, pokrywając całą twarz drobinkami złota. Czy jest trwały? Niekoniecznie. Po kilku godzinach na powiece pozostaje jedynie niewielki połysk, ale za to na twarzy utrzymuje się bardzo mocno, tak mocno, że nawet po dokładnym dwuetapowym oczyszczaniu zauważam pozostałości brokatu. Podsumowując, nie jest to najgorszy produkt; jego blask i sposób odbijania światła nadają mu charakter kosmetyku luksusowego, jednak jego formuła, trudna aplikacja i osypywanie sprawiają, że przypomina raczej kosmetyk budżetowy, podczas gdy jego cena nie jest już tak budżetowa.
    Zalety:
    • Daje piekny blask
    Wady:
    • Trudny w aplikacji
    • Zbyt suchy
    • Osypuje się
    • Wysoka cena nieadekwatna do jakości
  • 4 kwietnia 2025 o 15:32
    Wart uwagi
    Eveline Cosmetics Choco Glamour Eyeshadow to mój absolutny hit wśród błyszczących cieni-topperów! Chętnie po niego sięgam, bo daje piękny, elegancki blask, który świetnie komponuje się z brązowymi oczami, podkreślając ich głębię. Jest idealny zarówno na co dzień, jak i na wielkie wyjścia – można nim delikatnie rozświetlić powiekę lub stworzyć bardziej efektowny makijaż. Do tego jest bardzo wydajny i trwały, więc nie trzeba go co chwilę poprawiać. Małe, poręczne opakowanie sprawia, że zajmuje mało miejsca w kosmetyczce, a przystępna cena to kolejny plus. Naprawdę polecam – warto go mieć w swojej kolekcji!
    Zalety:
    • Ładny odcień błyszczy wydajny dla każdego
  • 4 kwietnia 2025 o 1:42
    Jeśli chcesz zabłysnąć to kup ten cień i shine bright like a diamond !
    Uwielbiam wszystko co się błyszczy! Na ten cień trafiłam przypadkowo - w promocji i nie wyobrażam sobie bez niego makijażu. Jest on bardzo łatwy w aplikacji. Wystarczy mała ilość produktu, aby cały dzień Twoja powieka mieniła się jak milion dolców ???????? Dodatkowo produkt jest bardzo wydajny - przy codziennym użytkowaniu swoje opakowanie mam już kilka miesięcy i na kolejne kilka się zapowiada. Co ważne - nie osypuje się w ciągu dnia i jest bardzo prosty w aplikacji! Serdecznie polecam!
    • Błysk
    • Łatwość aplikacji
  • 30 marca 2025 o 19:48
    Wzbudza zainteresowanie :)
    Jako osoba malująca się codziennie i posiadająca dojrzałą, opadającą powiekę, używam od dłuższego czasu Eveline Choco Glamour i muszę przyznać, to prawdziwy cud wśród drogeryjnych kosmetyków, więc nie dziwi mnie jego sława :). Jest on zamknięty w solidnym, plastikowym opakowaniu z przezroczystym wieczkiem. Jest kompaktowe, nie zajmuje dużo miejsca, więc bez problemu zmieści się w kosmetyczce czy torebce, idealne do zabrania w podróż. Pojedyńczy cień ma przyjemną konsystencję i co ważne nie obciąża mojej powieki, nie zbiera się w załamaniu i nie roluje się w ciągu dnia, pigmentacja jest intensywna, najlepiej prezentują się nałożone palcem i delikatnie wklepane, wówczas efekt jest najpiękniejszy lub syntetycznym pędzelkiem, w moim przypadku to stary wysłużony donegal :). Cienie są naprawdę trwałe, choć w ciągu dnia zauważam bardzo delikatny osyp, to nie jest on na tyle uciążliwy, by dyskwalifikować ten produkt. Efekt na oku pozostaje świeży i elegancki przez wiele godzin. Cień nie kruszy się i nie rozsypuje w opakowaniu, co jest dla mnie ogromnym plusem, nie ma zapachu a szkoda, bo czekoladowa nuta byłaby tutaj cudownym dodatkiem. Kolorystycznie to subtelny złocisty odcień z domieszką brązu, ale to nie barwa gra tutaj pierwsze skrzypce. To ten blask, miliony złotych drobinek tworzą efekt tafli, który wygląda iskrząco i naprawdę przyciąga uwagę. Można stosować go solo albo jako topper, świetnie podbija blask innych cieni. Nałożony pędzlem daje subtelny dzienny efekt, natomiast wklepany palcem zamienia się w prawdziwą bombę świetlną. Blask jest wtedy nieziemski, taki, który dosłownie widać z daleka. I co najważniejsze, zawsze ktoś pyta mnie, co mam na oczach :). Podsumowując to nie mam porównania do słynnego Moonstone, choć też mam na niego ogromną chrapkę, jednak cena poraża. Ale jedno wiem na pewno Choco Glamour to prawdziwa perełka, jeśli kochasz błysk, to jest to cień, który musisz mieć.
    Zalety:
    • spełnione obietnice producenta
    • luksusowy wygląd na oczach :)
    • polska marka
    • dostępność, internetowa i stacjonarna
    • ogromny plus dla Eveline że jest to pojedynczy cień a nie znajduje się w palecie
  • 23 marca 2025 o 14:26
    Bling-Bling na każdą kieszeń
    Wszyscy bardzo zachwalali ten cień ibardzo długo nie można go było dastać w żadnej drogerii. Raz mi się udało go kupić siosrze na święta, a potem dopiero w lutym znalazłam ten cień w Rossmannie. Owszem były takie otwarte i zmacane, ale takiego przecież nie kupię. Na szczęście się udało i jestem chyba ostatnią osobą, która dorwała go w swoje ręce. Ja nie mam go z czym porównać, bo nie miałam przyjemności wypróbować tego drugiego cienia. Jeśli chodzi o opakowanie, to jakoś mnie nie porwało. Owszem jest ładne, znajdziemy na nim nazwę producenta i nazwę produktu. Opakowanie jest przezroczyste, dzięki czemu możemy kontrolować zużycie produktu. Sam produkt jest w takim ciepłym, złotym kolorze. Bardzo ładnie prezentuje się na oku, zwłaszcza w towarzystwie brązowego, matowego cienia. Najlepiej nakładało mi się go po prostu palcem. Produkt można stopniować, a mozno rozblendowany można nałożyć też na dekolt. No wygląda po prostu pięknie. Nakładanie pędzelkiem mi jakoś nie wychodziło. Należy zwrócić też uwagę na doskonałą trwałość tego produktu. Nałożony po południu wytrzymał do końca imprezy bez reaplikacji. Trzeba uważać, bo przy pocieraniu lubi się transferować. No ja jestem sroką i kocham bling bling, ten produkt jest dla mnie idealny. Nie rozumiem w tym produkcie tylko tego Choco w nazwie, bo produkt nie ma żadnego zapachu a już na pewno nie czekoladowego. Produkt jest bardzo wydajny, na pewno wystarczy na bardzo długo. Jeśli chodzi o cenę, to nie była wysoka i myślę, że na każdą kieszeń. Ja jestem bardzo zadowolona z tego produktu. Polecam
    • Ładny kolor
    Wady:
    • Dostępność