Cienie do powiek

Eveline Cosmetics Choco Glamour
Eveline Choco Glamour Cień-Toper do Powiek 01 Moon Sparkle

• 29 sierpnia 2024 o 14:57
    Fajna błyskotka
    Cień Eveline z serii Choco Glamour kupiłam po namowie youtuberek. Miałam wobec niego dość duże oczekiwania i się nie zawiodłam. Fakt, używam go raczej na większe wyjścia niż na co dzień ale nie zmienia to faktu, że robi on poprostu efekt WOW. Jest to cień którym można uzyskać i mocno tafle blasku, jak również fajny drobinkowy, iskrzący efekt. Aczkolwiek drobinki moim zdaniem są dość duże, dlatego wolę go na większe wyjścia niż idąc po bułki do sklepu. Osobiście raczej nakładam go właśnie lekko, dla iskierek niż dla tafli, aczkolwiek i tak też do nakładałam. Kolor moim zdaniem jest złotawy. Nie jest to żółte złoto, ale ma w sobie ciepły złotawy blask. Jest naprawdę twarzowy. Chodziły słuchy, że to zamiennik Bobby Brown... Bie mam orginału, ale widziałam wiele porównań i no nie... Zamiennik to to nie jest, ale jest naprawdę ładny i wart zakupu.
    Zalety:
    • Piękny blask
    • Różne efekty zależnie od metody aplikacji
    • Duża wydajność
    • Niska cena
  • 21 sierpnia 2024 o 0:03
    Na każdą okazję!!!
    Świetny produkt! Idealny na oficjalne wyjścia jak i na co dzień. Można stopniowo dodawać. Nie da się z nim przesadzić. Osypuje się bardzo lekko lecz takie produkty mają do tego skłonność. Produkt kupiłam poniżej 20 zł na promocji i nie żałuję. Jeśli się skończy kupię ponownie! Dzięki temu produktowi nie czuję potrzeby kupienia paletki cieni bo spełnia moje oczekiwania w 100%.
    Zalety:
    • Łatwość w użytkowaniu
    • Dostępność
    • Efekt wow
  • 28 lipca 2024 o 21:41
    Błysk na oku gwarantowany
    Choco Glamour Eyeshadow od Eveline Cosmetics to prawdziwy klejnot na runku makijażowym. Ten błyszczący cień do powiek to absolutny must-have dla miłośniczek delikatnego ale również mocnego makijażu. Mimo że sama nie jestem najlepsza w makijażu powiek, stwierdziłam że na swojej studniówce użyje właśnie go. Dostałam kilka pytań co mam na powiekach, a sama czułam się w nim bardzo dobrze. Co do opakowania, Eveline Cosmetics zawsze ma je bardzo dobre (przynajmniej mi żadne się jeszcze nie zepsuło).Opakowanie tego cienia jest eleganckie i praktyczne. Plusem jest kompaktowy rozmiar, który sprawia, że można go z łatwością zabrać ze sobą wszędzie. To zdecydowanie produkt, który warto mieć w swojej kosmetyczce.
    Zalety:
    • dobra cena
    • kompaktowość produktu
    • duże drobinki
    Wady:
    • cień może się osypywać
  • 1 lipca 2024 o 18:52
    REWELACJA
    Błyszczący cień-toper do powiek marki Eveline Cosmetics to świetny wybór głównie na większe wyjścia, bo daje na prawdę efekt wow! Opakowanie trochę "luksusowe", wygodne, praktyczne. Cień jest świetnie napigmentowany, kolorem wpada trochę w złoto. Trzyma się na powiecie przez wiele godzin, nic się nie osypuje. Chyba najlepszy toper na jaki trafiłam. Polecam szczególnie do mocniejszych makijaży, bo wtedy robi konkretną robotę. W codziennym, lekkim makijażu nie testowałam, ale również może rozświetlić oko.
    • Dobrze napigmentowany
    • Nie osypuje się
    Drogeria Cocolita.pl
  • 1 lipca 2024 o 11:58
    Jak mogłam bez niego żyć? Błyszczące cudo na oku
    Formuły błyszczące to moje ulubione, w których wyglądam najlepiej. Brakowało mi trochę do zamówienia w Hebe i przypadkiem zdecydowałam się na ten cień. Żałuję, że tak późno. Jest przepiękny i daje genialny efekt. Trzyma się zarówno na sam korektor, jak i na bazę lub cień. Podbija kolor każdego odcienia cieni do powiek. Jest trwały. Jest mocno sprasowany, przez co ubywa go naprawdę wolno zapłaciłam za niego mniej niż 16 zł w promocji i to jest genialna cena za tak wspaniały produkt, cieszę się z tego zakupu i zdecydowanie polecam i zaawansowanym użytkowniczką jak i tym początkującym
    Zalety:
    • cudowny efekt
    • bardzo wysoka wydajność
    • łatwość aplikacji

Zobacz także inne Cienie do powiek