Kredki do oczu

Kryolan Dermatograf Kredka do oczu i konturówka do ust 2 w 1

mandy9
    6 stycznia 2014 o 20:34
    nie nadaje się praktycznie do niczego
    Kupiłam za 19zł odcień biały chciałam stosować do lini wodnej oka ale: - nie jest miękka, nawet do ust nie bardzo się nadaje - nietrwała i ogólnie nie sprawdza się w roli kredki do powiek Używam tego produktu od: 5 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 niecałe
  • 16 grudnia 2013 o 13:16
    są o wieeele lepsze produkty
    Kupiłam ten produkt ze względu na dobrą opinię firmy. Ale się ogromnie zawiodłam. Moja kredka była grafitowa. Na początku moja reakcja była wooow cudo! Świetnie się nakłada i super pracuje kredką i fajny kolorek i krycie. Ale nie trzeba było długo czekać aż się rozczarowałam, już po ok 30 minutach kredka straciła kolor, to tak jak bym jej wcale nie nakładała. Ktoś jak lubi baaardzo naturalny efekt bez podkreślenia oka to polecam. Ale jeśli ktoś woli naturalność to po co wogóle używać kredki. Użyłam dwa razy i zrezygnowałam z używania bo to bubelek.... Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: napoczęte pierwsze
  • 28 listopada 2013 o 10:29
    i tak i nie wady kontra zalety
    dlugasna kredka dobrej firmy wiec mialam duze oczekiwania ale na wstepnie gdy dalam ja na linie wodna podraznia moje oczy mam molor czarny czarny nie jest gleboko czarny zwykly kredka jest twarda jak do oczu powinna byc mieksza jest trwala !!!!!! to jej najwieksza zaleta roztarta na oku jest nieco zielonkowata bardzo nie lubie tego efektu w kredka czern ma byc czarna ! jest bardzo dluga i bardzo wydajna maluje sie nia srednio trudno poprzez ze jest twarda i aby nie przycoskac jej na oku trzema maziac pare razy mysle ze wybrala bym inna z powodu podraznienia oko lzawi i jest po niej czerwone to nie jest oczekiwany efekt Używam tego produktu od: 1 roku Ilość zużytych opakowań: ciut
    katia81
    15 stycznia 2013 o 18:07
    mogła być lepsza
    Posiadam 3 kolory ;czarny,biały i brązowy. Jeżeli chodzi o kolor,trwałość to nie mam zastrzeżeń. jedyne ,co mi przeszkadza to ,że są troche za twarde.nie wiem ,może mi sie tak trafiło.trzeba mocno dociskać,aby narysować kreske.myślę ,że chyba to związane jest z tym ,że dzięki temu można z każdą kolejną warstwą nasycać intensywność koloru. poza tym fajny produkt,dobra trwałość;srebrna "obudowa",z zatyczką.troche przeszkadza w kosmetycznym rozgardiaszu rozpoznać kolory,ponieważ wszystkie kredki wyglądają identycznie z wyjątkiem kolorowego paska. cena także bardzo przystępna,biorąc pod uwage kredki innych firm ,które oprocz kolorowego opakowania niczym nie zachwycają,to kryolan na prawde jest super! Z żalem, ale odejmuje o,5 gwiazdki za tą twardość oraz wybaczam od razu, gdyż uwielbiam kosmetyki kryolan!!!
  • 10 kwietnia 2012 o 7:00
    bardzo wysoka jakość
    moja powieka jest tłusta, wymagająca, bez bazy wszystko szybko znika nie mam wrażliwych oczu moje oczekiwania: kredka do użytku kilka razy w tygodniu w przystępnej cenie, łatwa w obyciu, dość trwała (nie poprawiam makijażu w ciągu dnia poza przypudrowaniem nosa) - ma wytrzymywać 8-10 godzin oczekiwania spełnia trwałość: na bazie 8-10 godzin w stanie nietkniętym (dłuższych testów nie przeszła), nie rozmazuje się na deszczu czy w saunie kolory bardzo ładne, nasycone, nietandetne, bez błysku, choć to nie jest totalnie kredkowy mat; śliwka ładnie podbija niebieską tęczówkę; efekty określiłabym jako naturalny, dzienny konsystencja: zbita, określiłabym ją jako średnio twardą w stronę miękkiej (jeśli momentami jest za twarda wystarczy rozpisać na dłoni albo ogrzać palcem w chusteczkę) - łatwo maksymalnie naostrzyć wydajność: po 4 miesiącach używania niewielki ubytek, bardzo łatwo ją zatemperować, nie łamie się w trakcie temperowania dzięki czemu nie marnujemy produktu cena: biorąc pod uwagę wydajność płacimy tyle, co za 2-3 krotne zakupienie essence czy basic, a jakość nieporównywalna aplikacja: dzięki łatwości naostrzenia stosunkowo łatwo o precyzyjną kreskę (a do wirtuozów kresek kredką nie należę), ładnie się rozciera - można nią zarówno narysować zarówno cieniutką kreskę jak i zrobić miękkie przejście w cienie; momentami odczuwam leciutkie drapanie, bo kredka wymaga dociśnięcia - z wrażliwymi oczami może być różnie, ale nie spisywałabym na straty zastosowanie: na górną powiekę bardzo dobra, na linię wodną trzeba się namachać i dla nie wrażliwych oczu, jako baza od biedy (lepszy kajal tej samej firmy), nie próbowałam jako konturówkę kiepska dostępność podsumowując: wybaczam mankamenty za cena/jakość+wydajność

Zobacz także inne Kredki do oczu