Wody perfumowane męskie

Lattafa Khamrah woda perfumowana unisex 100 ml
Lattafa Khamrah woda perfumowana unisex 100 ml
Lattafa Khamrah Woda perfumowana uniseks 100 ml
Lattafa Khamra

Nasi użytkownicy zostawili 20 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Miziagi
    2 kwietnia 2025 o 22:14
    Pierwszy arab
    Perfumy piękne, przyprawowe-korzenne-cynamonowe, ale w słodkim znaczeniu a nie jakiegoś smrodka. Jest to ciepły, słodki zapach, choć ja tej szarlotki nie czuję, to i tak jest ekstra - bardziej taka herbata zimowa z ogromem przypraw chai. Rzeczywiście widzę, czemu oznaczony jako unisex, choć według mnie skłania się bardziej ku perfumom damskim przez swoją słodycz. Perfumy typowo na jesień, wiosną i latem mogą być za ciężkie. Tak ciężkie jak sam flakon, bo jest masywny i ciężki w ręku, czasami ciężko mi go trzymać pod odpowiednim kątem, ale za taki zapach to nie narzekam :) Perfumy kupiłam za ok 125 zł/100ml i uważam to za dobrą cenę. Jeśli chodzi o trwałość to są dosyć trwałe, choć nie wiem czemu niektórzy mówią o miesiącu trwałości - u mnie przytrzymają cały dzień, pod koniec już bardziej bliskoskórne, na ciuchach zostają kilka dni albo do prania, ale trzeba się wwąchać żeby wyczuć, a nie że ogon. Ale i tak polecam :) No i opakowanie - ale klasa!
    Jusbo
    28 marca 2025 o 20:13
    Nie spodziewałam się takiej trwałości!
    Najtrwalszy zapach jaki kiedykolwiek spotkałam. Zapach jest wiadomo kwestia gustu, ale ta trwałość to hit. Na płaszczu trzymał mi się z miesiąc, a i po tym czasie po przyłożeniu nosa dalej go czuć. Flakon jest piękny. Za tą cenę naprawdę super.
    W perfumerii
  • 26 marca 2025 o 11:24
    Zapach który krzyczy
    Krzyczy żeby go wąchać! Dopóki nie zaczęłam się rozglądać za perfumami arabskimi nie wiedziałam, że perfumy mogą być aż tak dobrze wyczuwalne. Tym bardziej za taką cenę. Flakonik jak na arabskie perfumy wydaje się być aż za spokojny, nie wieje takim kiczem jak pozostałe, dlatego nie ma wstydu kiedy chcemy postawić go na półce. Zapach dla mnie obłędny! Delikatnie orientalny, ale słodki i waniliowo-czekoladowy. Delikatnie wybija się w nich też cynamon. Mówiąc szczerze, dawno nie dostałam tak wiele pochwał dotyczących zapachu jakim się psikałam. Te perfumy bardzo kojarzą mi się z ciepłem i słodyczą i dla mnie są idealnym wyborem na jesień, zimę i wczesną wiosnę. Z ilością jaką aplikujemy trzeba uważać, bo są naprawdę intensywne i trwałe, a nie chcemy przecież żeby zapach był duszący. Ja jestem zdecydowanie na tak i nie mogę się doczekać testowania ich kolejnych zapachów!
    • Intensywność
  • 22 marca 2025 o 1:06
    Najlepszy blind buy w historii
    Czego ja się nasłuchałam o tych perfumach... że złe, że ciężkie, że tylko zimowe, że ulep, za mocne, przytłaczające, zabijające daktyle, mordercza wanilia, nie takie. Zachęciła mnie piramida zapachów i piękne opakowanie. Lattafę znam od znajomych i sama mam już Eclaire. Prawdę mówiąc nadal staram się przyzwyczaić do słodyczy tych perfum, a słyszałam opinie, że Khamrah jest cięższa, słodsza i mocniejsza. No pięknie. Gdy perfumy pojawiły się w jednych ze sklepów online z arabskimi zapachami, kupiłam od razu. W UK mamy straszny boom na Lattafę. Czekałam na listonosza ponad tydzień. I w końcu jest. Otwieram, a w środku małe arcydzieło. Przepiękne, luksusowo wyglądające opakowanie, małe lusterko w środku. Niesamowity flakon przypominający szklaneczkę do whisky, w środku płyn w kolorze whisky. Wzięłam głęboki wdech dla odwagi, psikam... A tam, matko boska, NIEBO. Nigdy nie wąchałam niczego podobnego, nigdy nie spodziewałabym się, że legendarna Khamrah z tych wszystkich opinii to będzie właśnie to. Jesień? Daktyle? Przesłodzone, wielkie nic? Gdzie? Zapach jest cudownie ciepły, jest w nim orient. Mamy przyprawy, powiew czegoś innego. Nie jest przytłaczający, duszący, przesłodzony - tę słodkość ledwie czuję. Jest bardzo specyficzna, taka świeżutka, ale i rześka szarlotka z błyszczących, czerwonych jabłek, przełamana czymś musującym i szafranem/gałką muszkatołową. Zapach jest po prostu zniewalający. Od razu na dzień dobry włączyłam go do moich ulubionych perfum na co dzień. I nie, nie zamierzam się ograniczać i używać ich tylko w zimie. Zapach pozostawia przepiękny ogon, powtarzam - nie duszący. Intrygujący, delikatny, jabłkowy choć jabłka w nutach nie ma. Zapach zostaje na skórze nawet po prysznicu, na ubraniach nawet do trzech dni. Już dawno nie byłam tak okropnie szczęśliwa z kupienia czegoś na ślepo. Powiedzieć, że trafiłam w dziesiątkę byłoby eufemizmem. Trafiłam w milion!!! Zobaczymy co będzie, gdy trochę postoi, ale nie boję się, wręcz przeciwnie. To jest tak unikatowy, niesamowity zapach... i tak długo trzyma - będzie mi się powoli zużywał. Coś pięknego, polecam, BARDZO.
    Zalety:
    • ZAPACH!
    • Wygląd flakonu i opakowania
    • Moc (BESTIA)
    • Bardzo interesujący zapach, nie znam niczego podobnego
  • 17 marca 2025 o 14:33
    (za) mocny zapach
    Lattafa Khamrah EDP zrobił na mnie ogromne wrażenie – od samego początku otulił mnie ciepłym, słodko-przyprawowym aromatem. Cynamon, wanilia i drzewne akordy tworzą naprawdę intensywną kompozycję, która świetnie sprawdza się w chłodniejsze dni. Zapach jest bardzo trwały – na mojej skórze utrzymywał się bez problemu przez cały dzień, a na ubraniach nawet do następnego. Na początku byłam nim zachwycona, ale z czasem zaczęłam czuć, że jest dla mnie trochę za ciężki. Cynamon, który tak mi się podobał na początku, po dłuższym czasie stał się dla mnie zbyt intensywny i momentami męczący. Dlatego postanowiłam zrobić sobie przerwę i sięgnąć po coś lżejszego – teraz częściej wybieram zapachy z nutami czekolady, które są łagodniejsze dla mojego nosa, ale wciąż mają tę słodką, otulającą aurę, którą tak lubię. Mimo to nie wykluczam, że kiedyś wrócę do Khamrah – to zapach, który zostaje w pamięci, i jestem pewna, że jeszcze przyjdzie na niego odpowiedni moment.
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane męskie