Wody perfumowane męskie

Tom Ford Tuscan Leather EDP

Sephora
Tom Ford - Tuscan Leather - Woda Perfumowana - Atomizer 100 Ml - Dla Kobiet

• 21 października 2018 o 20:37
    KOCHAM DRAPIEZNY NAUGHTY BOY :)
    Kocham I ubustwiam ,piekny skorzano malinowy zapach ,zarowno dla kobiety jak I mezczyzny .Bardzo dlugo sie utrzymuja na ciele .Dla mnie ....niegrzeczny perwersyjny facet w skorzanych porteczkach:)Dla osob zdecydowanych I pewnych siebie .Ciezkowaty ,nie kazdemu moze sie spodobac .Doatalam je od meza na urodziny .Jestem farmaceutka ,owy piekny flakonik elegancki prosty z klasa przypomina mi flakony ze starej apteki ,stojace na drenianych debowych polkach .Zdecydowanie moj faworyt nie zamienie na nic innego .
    Zalety:
    • Dlugo sie utrzymuje na ciele
    • Duzy flakon
    Wady:
    • Flakon
    W strefie wolnocłowej
    Ola-zz
    28 grudnia 2016 o 14:30
    Zapach samca lub samicy w skórze :)
    Czas się w końcu przyznać do Toma Forda. Perfumy te dostałam od męża, ogólnie uważa, że zna mój gust. Gdy je dostałam do dłoni to się strasznie ucieszyłam. Gdy spojrzałam na flakonik 50ml, zachwycałam się nim. Jaki piękny prosty, trochę retro, przypomina mi dawne flakoniki na leki. I w tym zachwycie użyłam go. Pierwsze wrażenia co do zapachu? O Boże co to jest???? Tak dokładnie tak, nie podobał mi się. Oczywiście udałam, że zapach mi się bardzo podoba więc później dostałam kolejny, na szczęście inny, w którym od razu się zakochałam. Wracając do Tuscan Lether Pierwsze wrażenia? Skóra, zamsz, kadzidło, szafran i ekskluzywne ciemne drewno. A i ja tam czuję cygara, dużo dymu. Trochę wyobrażenie ;) iii jaśmin, szafran…. Kolejne wyobrażenie: sklep z futrami lub płaszczami z skóry i znaleźć jakiś też zakurzony płaszcz plus musi tam być jeszcze mężczyzna palący cygaro. I mamy mocny wyrazisty zapach ala Tuscan Lether, który to gwałci wręcz nasze zmysły, nasz węch. Dokładnie to miałam przed oczami po pierwszym użyciu. Lecz po pewnym czasie zapach ten uzależnia nas ujawnia słodycz z jakąś z nutą czegoś ostrego. Niewątpliwie jest to korzenny, szyprowy trochę dymny zapach. I w tej fazie zapachu wynalazłam coś dla siebie, zrozumiałam, że on mi się podoba. Radzę z nim uważać, bo jest to trudny zapach nie koniecznie może od razu się spodobać. Choćby tak jak mi. Najpierw byłam wręcz przerażona a później zakochana. Jednak wiemy dobrze, że od nienawiści do miłości jeden krok. Na koniec dodam, że zapach jest wyrazisty, długo utrzymuje się na ciele, niewątpliwie jest bardzo trwały. Zdecydowanie polecam odważnym kobietą, które nie boją się zwracać na siebie uwagę. Z pewnością spodobają się miłośniczką YSL Opium ale dodam też na np. na moim mężu TF Tuscan Leather też cudnie pachniał ale nie dostanie go ode mnie bo ja go używam. Polecam spróbować zapachu, nawet pomimo wysokiej ceny. Niewątpliwie są to unikatowe perfumy, nie dla każdego a dla wybranej osoby. Nie wiem czy zaznaczyłam ale dodam Ps. zapach ten można używać w dzień jak i wieczorem ale zdecydowanie w chłodniejsze dni a nie w upał, co to to nie.
    • Flakon
    W perfumerii
  • 31 lipca 2014 o 14:30
    Zadziorna skóra !
    Zapach pomimo tego, że jest unisexem uważam że jest typowo samczy :) Zapach tej drzewnej-skóry jest bardzo gorący, wyrazisty, intensywny. Ja niestety nie czułam tutaj w ogóle np. malin, które są w nucie głowy. Te perfumy są ciężkie, ale bardzo intrygujące, nie są męczące. Jakiś czas temu testowałam Amouage Intrelude Man - i muszę przyznać, że te dwa zapachy są prawie identyczne ! Ciekawe, kto komu podwędził recepturę :)) Co do Tuscan Leather osobiście wolę Forda Tabacco Wanille, używam swojej 50tki z ogromną przyjemnością. Tuscan Leather zapach wart poznania, ale nie będzie stał na mojej półce. Jeżeli już to szybciej zagości na półeczce mojego męża ;) Używam tego produktu od: kilka dni Ilość zużytych opakowań: odlewka
  • 17 czerwca 2014 o 11:35
    Piękna dymna skóra
    Nie lubię nut dymnych, ale dymna skóra jest cudna, a wykonanie TL czy bliźniaczego Aoud Leather Montale to moje ulubione :) Odjęłam 1 gwiazdkę, bo nie wiem, czy globalnie bym potrafiła nosić, ale ogólnie cudo :) Używam tego produktu od: poznałam kilka mies temu Ilość zużytych opakowań: samplerek
  • 2 kwietnia 2014 o 18:01
    Kuzyn Montale Aoud Leather
    Na chwilę obecną to mój ulubiony z serii Private Blend. Kompozycja nie jest może jakoś bardzo złożona, ale mi to nie przeszkadza. Skóra jest oczywiście najwyrazniejszą nutą, ale czuję tu też lekkie kadzidło, jakieś drewna i szafran. Doskonale znam tą przyprawę i tutaj rozpoznałem ją od razu. Przyznam, że dostrzegam zbieżność tych perfum z Montale Aoud Leather, z tym, że mimo wszystko tam skóra jest jakby bardziej "surowa". Obydwa piękne - zapach Forda potraktowałbym jako wiosenno-jesienny, zaś Montale wg mnie idealne jest na zimę. Trwałość jest bardzo dobra, przy 3 psikach z flakonu - ok. 10 h, projekcja świetna przez pierwsze 4 h, potem nieznacznie słabnie. Na chwilę obecną jeden z dwóch zapachów Toma Forda (jedyny z Private Blend), który absolutnie muszę mieć w kolekcji.

Zobacz także inne Wody perfumowane męskie