Wody toaletowe damskie

Avon Simply Because EDT

Nasi użytkownicy zostawili 40 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 26 września 2016 o 20:44
    Zwyczajny.
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Zapachu tego użyłam kilka razy pożyczając go od znajomej. Nie jest to jednak nic rewelacyjnego. To zwykły, prosty i niewyróżniający się zapach. Jest ładny, ale nudny. Trwałość jest przeciętna, a cena niska. Myślę więc, że można spróbować, ale ja nie kupiłabym go nawet za te kilkanaście złotych, które kosztuje.
  • 11 lipca 2016 o 9:12
    Kolejna słodkość
    Pamiętam, że to były moje drugie perfumy jakie w życiu miałam. Mam do nich ogromny sentyment. Mają one charakterystyczny słodki zapach kwiatowo-waniliowy. Kojarzy mi się z czymś wesołym i przyjemnym w odbiorze. Używałam podczas lata i nie zawiodłam się. Nie były one w jakiś sposób duszące, drażniące albo narzucające się. Niestety ich trwałość pozostawia wiele do życzenia, a szkoda, bo zapach bardzo ładnie odsłania swoje oblicze z każdą minutą przebywania na skórze. Są to perfumy z serii kobiecych słodkości i zawsze będę je wspominać z sentymentem i do nich wracać jeśli tylko mogę.
  • 23 kwietnia 2016 o 18:41
    Waniliowe lody
    ZAPACH jest słodki, przyjemny, radosny, wakacyjny, figlarny, uroczy, dla młodych dziewczyn i kobiet. Zdecydowanie na lato i wiosnę, bo jest lekki i nie ma ciężkich nut, które by przytłaczały i dusiły. Czuję liczi, wanilię i jakieś owoce, kwiatki. Woda pachnie jak waniliowe lody z dodatkiem owoców. Średnio- trwała, trzeba ponawiać aplikację kilka razy przez co szybciej jej ubywa. Flakonik w kolorze różu, wygodny w użyciu, korek nie spada i nie ma problemu ze zdjęciem go. Odejmuję gwiazdkę za nie trwałość i nie wydajność tego produktu. Nie wiem czy wrócę do zapachu bo jest jeszcze wiele innych perfum do przetestowania, ale zapach bardzo mi się podoba. Jest naprawdę śliczny.
    U konsultantki
    crowt23
    6 września 2014 o 13:42
    polecam
    Zapach bardzo świeży,wyczuwam liczi i wanilie,zapach radosny odświeżający idealny na lato,trwałość mała znika po 2 godzinach, niska cena nadaje sę dla nastolatek i dla starszych kobiet,zapach typowo wakacyjny. Używam tego produktu od: kilka mięsięcy Ilość zużytych opakowań: 1 duże
  • 17 lipca 2014 o 14:20
    Uwielbiam i to jak!
    Warto łapać w promocji ok. 20zł/5oml Posiadam już drugą buteleczkę i jestem nadal z niego wielce zadowolona! Słodki, delikatny zapach. Ładnie się rozwija. Do tego utrzymuje się naprawdę długo. Moim zdaniem sprawdzi się u Pani w każdym wieku. Faktycznie ma w sobie coś co nastraja pozytywnie;) Używam tego produktu od: ponad 6 m-cy Ilość zużytych opakowań: w trakcie drugiego