Wody toaletowe damskie

Avon Black Suede Touch EDT

Nasi użytkownicy zostawili 21 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 7 października 2015 o 21:23
    Gorąco polecam!
    Bardzo ładny, męski zapach. U mnie zakup na dzień ojca, który bardzo się spodobał. Plusy: - ciekawy flakonik - ładny męski zapach - długotrwały zapach - przystępna cena Używam tego produktu od: czerwca Ilość zużytych opakowań: niecały 1 flakonik
  • 10 maja 2013 o 17:41
    kocham
    Dlaczego, dlaczego Avon nie robi tak cudownych zapachów dla kobiet??? Dla mnie Black Suede Touch to jest absolutny hit, zawsze jak wącham stronę w katalogu czy próbkę w COKu, nie mogę się od niego oderwać, kocham ten zapach po prostu! Podejrzewam, że to ten imbir (który uwielbiam również jako przyprawę) tak na mnie wpływa, ale nie tylko. Jak dla mnie nie jest to typowy męski, agresywny zapach. Prawdę powiedziawszy przymierzam się już od jakiegoś czasu na zakup pełnowymiarowego opakowania, trochę głupio kobiecie używać męskich zapachów, ale jestem od niego uzależniona i żaden kobiecy nigdy mi się tak nie podobał. Może z malutkim wyjątkiem Aliena by Thierry Mugler. Inne wersje Black Suede też są fajne, ale ta jest najlepsza. W promocji można zakupić za niewielkie pieniądze dużą pojemność a jak dla mnie bije na głowę inne, wysokopółkowe perfumy męskie. Edit 28.05.13: nadal bardzo wysoko oceniam ten produkt, aczkolwiek odejmuję pół gwiazdki i KWC, gdyż znalazłam drugie kobiece perfumy (Angel Muglera), które stały się moim number 1, ale ten zapach na pewno pozostanie ulubionym męskim.
  • 1 lutego 2013 o 18:59
    BOSKIE!!!!
    Najlepszy zapach męski Avonu!! Ma również 2 wersje swoje ale 1 jest najlepsza!!! Zalety: -dostępność -cena -trwałość -trochę mocny ,ciepły ,otulający jakby czymś delikatnym ciepłym miłym w dotyku Wady: -brak Używam tego produktu od: dawno Ilość zużytych opakowań: 1szt
  • 13 stycznia 2013 o 14:33
    Ciepłe cudo!
    Black Suede Touch to zapach mojego najlepszego przyjaciela. Używa ich już od początku gimnazjum (jakieś 6 lat) a ja jestem z tego niezmiernie zadowolona :D Ostatnio sprezentowałam go również mojemu chłopakowi. Nie mogłam się powstrzymać ^^ Trwałość bardzo dobra, kilkugodzinna. Zapach nie jest ani świeży ani rześki. Jest cudownie ciepły, otulający, korzenny. Zdecydowanie czuć w nim kardamon i imbir. Black Suede Touch otula, sprawia, że zapominam o rzeczywistości. Poważnie. Nie mam właściwie odpowiednich słów do jego opisania. Mogę jedynie spróbować zobrazować wam jego zapach, klimat. Tak więc wyobraźcie sobie śnieżą, bardzo mroźną, puchatą zimę. Zapadł już zmierzch. Za oknem pełno zasp, śnieżna zawierucha. Siedzicie w domu, na wygodnej, skórzanej kanapie. W dłoniach trzymacie kubek gorącej herbaty z imbirem i miodem (no, chyba że ktoś nie lubi herbaty z miodem :D). Obok was siedzi wasz ukochany, ubrany w najlepszej jakości, ciepły, kaszmirowy sweter. Obejmuje was swoimi silnymi ramionami. Siedzicie przytuleni, opatuleni miękkim, ciepłym kocem, wpatrując się w ogień w kominku. I ten zapach. JEGO zapach. Idealnie ciepły, otulający. Tworzy jedną całość z kaszmirowym swetrem i jego ramionami. Sprawia, że czujesz się bezpieczna, odprężona. Zamykasz oczy. Nie liczy się nic, tylko wy dwoje. Tak właśnie pachnie Black Suede Touch. Upajający, ciepły, słodki, narkotyczny. Niesamowity. Tak swoja drogą to dziwne, że tak mi się podoba ten zapach, bo na ogół nie przepadam za avonowskimi pachnidłami- dla mnie są za płytkie, zbyt nietrwałe... Używam tego produktu od: ok. 6 lat na moim przyjacielu (teraz także i na chłopaku ^^) Ilość zużytych opakowań: osobiście ani jednego
  • 23 lutego 2012 o 14:35
    Wspaniały
    Mega męski, zmysłowy, korzenny, upajający. To jest zapach gorących nocy, zapach erotyzmu, hormonów, pocałunków. Warto go kupić ze względu na silne emocje jakie wywołuje, jest oryginalny i tajemniczy. Dla amatorek/ów zapachów korzennych, ciepłych, zmysłowych i niecodziennych. Mega wydajny Używam tego produktu od: cztery lata Ilość zużytych opakowań: jedno pełne