Serum do twarzy

One.two.free! Hyaluronic Power Serum Serum nawilżające

ewciaax
    15 stycznia 2024 o 11:37
    Serum które działa cuda
    Ostatnio stawiam mocno na nawilżanie, głównie Przez porę roku moja skóra stała się sucha i pozbawiona blasku . Skusiłam się na ten produkt przez pozytywne opinie na jego temat . Już po kilku dniach widać było zmianę . Skóra stala się nawilżona i gładka. Problemy z którymi się borykałam ustąpiły . Serum stosuję regularnie wieczorem . Ma bardzo przyjemna konsystencję
    Zalety:
    • Działanie
    • Nawilżenie
    • Skuteczność
    • Konsystencja
    Jenna__
    13 stycznia 2024 o 13:03
    Codzienny niezbędnik
    Od dawna stawiam przede wszystkim na nawilżenie, mimo że mam cerę mieszaną. Bez tego staje się podrażniona i szybko pojawiaj się stany zapalne. Dlatego to serum bardzo mi odpowiada. Ładnie nawilża skórę, koi zaczerwienienia, pięknie przygotowuje skórę do przyjęcia porcji kremu. Nie wyobrażam sobie codziennej pielęgnacji bez serum. Testowane serum jest leciutkie, wodniste, zamknięte w pięknym opakowaniu z pompką, a nie z pipetą. Dzięki temu stosowanie jest bardzo higieniczne. Cena trochę odstrasza, ale dzięki promocjom będzie do przełknięcia. Plus za krótki, prosty, pełen naturalnych dodatków skład.
  • 9 stycznia 2024 o 19:56
    Delikatne dla skóry
    Serum otrzymałam od wizaż w ramach testów za co bardzo dziękuję. Moja skóra jest mieszana i dobrze przyjęła serum :) Opakowanie - szklana butelka z pompką o pojemności 30 ml. Bardzo dobre wykonanie, wygodna w użyciu, nic się nie zacina. Szata graficzna jest minimalistyczna ale prezentuje się bardzo dobrze. Zapach i konsystencja- zapach bardzo delikatny, praktycznie nie wyczuwalny. Konsystencja jest dość wodnista ale nie spływająca. Działanie - serum wchłania się bardzo szybko wręcz błyskawicznie. Mam wrażenie że słabo nawilża. Liczyłam jednak na mocniejsze nawilżenie. Koi skórę.
    Sizi18
    8 stycznia 2024 o 17:58
    Serum ciekawe
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Serum jest wodniste. Ładnie się wchłania. Świetnie nawilża i pozostawia cerę bardzo miękka. Lubię takie formy kosmetyków bo wchłania się całkowicie. Jest naprawdę super. CO ciekawe mój trądzik się bardzo wyciszył. Co bardzo mnie cieszy
  • 8 stycznia 2024 o 17:46
    Wielkie WOW!
    Naprawdę bardzo przyjemne serum! Świetne dla cery mieszanej, której brakuje rozświetlenia. Intensywnie nawilza, nie zatykając przy tym porów. Lekka formuła, oraz łatwość w stosowaniu jest czymś co uwielbiam.