Farby do włosów

L'Oreal Paris Casting Sublime Mousse Haircolor Farba do włosów w postaci musu

Nasi użytkownicy zostawili 183 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 25 kwietnia 2023 o 9:20
    Przeciętna
    Farba charakteryzuje się na pewno duzym wyborem odcienia , gama kolorystyczna jest szeroka. Aplikacja jest łatwa i bez problemu można samemu pofarbować włosy. Jeśli chodzi o zapach jest lekko duszący ale bez tragedii bywają dużo gorsze. Kolor wychodzi bardzo ładny lecz nie jest trwały więc odpowiednią dla kogoś kto nie ma siwych włosów. Odżywka robi wow, po farbowaniu dzięki odżywce włosy są gładkie miękkie i lśniące. Można kupić w promocji.
    Finka2L
    26 grudnia 2018 o 21:31
    Czerwień na tak
    Używałam tej farby w odcieniu 660 Cherry Bikini, który nie był nigdy dostępny w Polsce. Kiedy miałam swoją dłuugą fazę na czerwienie właśnie ten odcień 660 był najlepszy. Farbe przygotowuje się dziecinnie prosto i tak samo banalnie nakłada, no chyba, że ktoś ma długie włosy jak ja wtedy przyda się mała pomoc, ale generalnie to najłatwiejsza farba do nałożenia jakiej używałam. Nie śmierdzi, mnie nie podrażniała ani nie działo mi się z włosami nic złego. Kolor wychodził żywo wiśniowy. Wibrujący i naprawdę ładny. Dostawałam za niego masę komplementów, a kondycja moich włosów w ogóle nie cierpiała, choć farbowałam co 1,5 miesiąca, bo wtedy też pojawiał się widoczny odrost. Farba ta jest obecnie wycofana przynajmniej z Finlandii, ale nie żałuję, bo mimo, że czerwień naprawdę mi pasuje to wolę naturalną henne i jej się trzymam tym bardziej, że nie chcę narażać włosów na chemię. Jednak sam produkt pochwalę, bo dla mnie okazał się bez wad, choć gdyby był produkukowany to nie powróciłabym do niego.
    Zalety:
    • bardzo łatwa aplikacja
    • piękny kolor
    Wady:
    • nic
    raavien
    23 maja 2017 o 15:39
    przeciętna
    Używałam kilkukrotnie koloru 800, jest to bardzo naturalnie wyglądający blond i byłam bardzo zadowolona z tego odcienia. Niestety kolejne aplikacje zaczęły wychodzić coraz bardziej żółte i w końcu przestałam używać tej farby. Włosy nie były po niej mocno zniszczone, jednak skóra głowy za każdym razem okropnie mnie piekła, a opary są wyjątkowo duszące.
  • 24 kwietnia 2016 o 17:29
    Niezbyt trwała.
    Zużyłam kilka opakowań odcienia Mroźny Kasztan. Generalnie paleta kolorów tego produktu jest szeroka i urozmaicona. Jak to u Loreala bywa. Podoba mi się w tej farbie sposób aplikacji, bo jest bardzo wygodny i co za tym idzie można się tym produktem spokojnie farbować samemu. Jak czytam komentarze poprzedniczek, to mam wrażenie, że używały innej farby, bo mnie mus Loreala ani nie uczulił, ani nie przesuszył mi włosów. Nawet zapach mi w nim nie przeszkadzał. Włosy po farbowaniu były ładnie nabłyszczone (plus za odżywkę, ale ta firma generalnie dołącza do farb takie z efektem "wow"), kolor też ok. Minusem natomiast była trwałość. Siwe włosy ta farba pokrywa do drugiego mycia. Jak dla mnie za krótko, więc raczej do niej nie wrócę. Bo taki minus, to dla mnie spory minus.
  • 7 listopada 2015 o 12:10
    Polecam
    Po smutnych przygodach z pianką od schwarzkopf, troszkę się obawiałam. Ale uznałam, że skoro inna firma, to może i będzie inaczej. Jakie było moje zdziwienie, gdy zaczęłam przeglądać recenzje z farbą na głowie i widziałam masę negatywnych komentarzy. Ale wtedy już było za późno... :D Do rzeczy: - okropny zapach (duszący, oczy łzawią strasznie, a gdy nachyliłam głowę, żeby dobrze pofarbować włosy z tyłu to myślałam, że umrę... a co najbardziej mi się nie podoba w zapachu to to, że utrzymuje się na włosach jeszcze kilka dobrych myć) - rzeczywiście chwilami aplikacja jest trudna, bo pianka zasycha i nie wiadomo, gdzie już włosy były farbowane +/- kolor - śliczny, bardzo mi się podobał efekt (i dużo osób chwaliło nowy kolor), jednak nie był to kolor gwarantowany przez producenta. Z "jasnego brązu" wyszedł mi ciemny. Choć tak jak mówię, kolor sam w sobie bardzo, bardzo ładny + łatwość aplikacji (na początku jest trochę dziwnie, ale szybko można załapać o co chodzi) + piękne włosy - i nie mówię tu już o kolorze, ale o ich kondycji. Są miękkie, zdrowe i przede wszystkim nie są wysuszone! + farba nie schodzi z włosów - mam na myśli to, że nie po umyciu włosy nie brudzą farbą ręczników, poduszek czy ubrań. Poza tym podczas mycia też nie widzę, żeby jakoś szczególnie farba się wypłukiwała. Tylko ze względu na okropny zapach nie dam 5 gwiazdek. Jeśli chcesz mieć niespodziankę z kolorem włosów to polecam! Ale farba nie nada się dla osób, które chcą uzyskać konkretny kolor, bo to chyba tutaj niemożliwe :D Ja się pewnie jeszcze skuszę kiedyś, choć lubię testować nowości, więc może to być nie prędko :) Używam tego produktu od: tygodnia Ilość zużytych opakowań: jedno