Wody perfumowane męskie

Serge Lutens Nuit de Cellophane EDP

Serge Lutens Nuit De Cellophane Woda perfumowana Spray 50ml

• 26 maja 2024 o 11:06
    Czystość kwiatów
    Nie rozumiem tych negatywnych opinii dla mnie to przepiękny zapach dający vibe luksusowego szamponu do włosów. Osmantys w połączeniu z nutami miodowymi i owocami przepięknie się przeplata i zapach jest miękki słodki przyjemny. Idealny za równo na dzień jak i na wieczór do tego na każdą porę roku.
    W perfumerii
    Arizona
    4 listopada 2014 o 14:26
    Elegancja w słońcu
    Nie mam pojęcia skąd tak kąśliwe opinie o tym zapachu. Na mnie perfumy układają się spokjnie z egzotycznym osmantusem i owocami. Podczas noszenia wyczówam też ciepłą nutę drzewną. Zapach na każdą porę roku. Bardzo spokojny , zrównoważony, wesoły z czystą nutą. Napewno kupować będę następne flakony , a zapachy Lutensa coraz częściej się u mnie pojawiają :) Używam tego produktu od: 6 m Ilość zużytych opakowań: 50 ml
  • 13 stycznia 2014 o 10:27
    celafon
    Na początku razi swoją sztucznością. Pachnie jak guma, lakier do włosów, rajstopy z lycrą. Przypomina trochę My Dame. Później łagodnieje i delikatnieje, robi się kwiatowy i coś w sobie ma. Może kiedyś się skuszę na zakup? Używam tego produktu od: testy Ilość zużytych opakowań: próbka
  • 15 lutego 2013 o 13:12
    luksus dla ubogich
    Zapach kojarzy mi się z taką chamską damulką, która udaje damę, ale nią tak naprawdę nie jest. Z taką dziewczyną ze skrzywionym charakterem, udającą że pod nim kryje się jakaś troska. Pseudoeleganckie kwiatki, dosyć poważne, niby z pazurem, ale praktycznię tępawe i duszne. Taka pseudo-elita. Jestem zaskoczona tym lutensem, chyba ktoś miał gorszy dzień przy jego tworzeniu. Używam tego produktu od: test Ilość zużytych opakowań: test
    yerena
    28 października 2011 o 12:25
    Biale kwiaty jakich wiele
    Poczatek jest dosc obiecujacy- bo wyraznie mandarynkowy. Dalej jest tylko gorzej- bo zapach staje sie podobny do tych wszystkich kwiatowych z Douglas i Sephory. Cenowo i jakosciowo to ma byc cos na poziomie, a nie klon Calvin Klein Eternity Summer 2008 czy 2009- ozonowe nuty, ktore dopelniaja biale kwiaty. Lilia sie wypycha na pierwszy plan i nie daje miodowi, migdalom i nutom drzewnym dojsc do slowa. Trwa taka biala podslodzona dusznosc kilka godzin i dosc szybko milknie. Nareszcie!!! Nie przepadam za liliami w zadnej postaci, wiec flakonu nie bedzie, ale jak sie ktoras uprze- radze testowac i szukac tanszych odpowiednikow w Sephorze. Używam tego produktu od: 2011 lipiec Ilość zużytych opakowań: 1 ml probka

Zobacz także inne Wody perfumowane męskie