Maseczki w płachcie

Clavier Kwas Hialuronowy, Wygładzenie & Nawilżenie, Maska nawilżająca w płachcie

• 7 marca 2025 o 17:10
    Porządny produkt
    Maseczka została kupiona w Dino za kilka złotych. Do wyboru było kilka wariantów. Ten recenzowany ma właściwości nawilżające. Ja jestem posiadaczka skóry suchej, dojrzałej więc takie produkty lubię bez wyjątku. Od strony technicznej * opakowanie Zwykłą kwadratowa saszetka w błękitnym kolorze. Grafika to tylko kroplę wody które mają nas informować ze jest to produkt nawilżający. * Skład Substancje nawilżające: betaina, maltitol, kwas hialuronowy Ekstrakt z pasiflory o właściwościach antyoksydacyjnych, przeciwzapalnych, regenerujących Niacynamid- jego nikomu nie trzeba przedstawiać Ekstrakt z portulaki - tonizuje, łagodzi, goi, działa przeciwzapalnie Lactobacillus/ solanium lycopersicum fruit extract- produkt fermentacji pomidora z użyciem bakterii - działa odżywczo, Kolagen-poprawia strukture skóry * zapach jest taki zwyczajny, kosmetyczny. * płachta cienka , dobrze wycięta i ładnie przylegająca do skóry Efekty Maska dobrze nawilża skore ,wygładza i sprawia że skóra jest bardziej napiętą a zmarszczki wizualnie zmniejszone. Cera zyskuje zdrowy blask. Świetny produkt za niewielkie pieniądze
  • 21 grudnia 2024 o 22:00
    Bardzo skuteczna
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Robię bardzo często zakupy w Dino i równie często kupuje produkty kosmetyczne oraz do pielęgnacji ciała a moja miłość do maseczek w płachcie zaczęła się nie tak dawno temu i trwa do dziś bo lubię jak można dzięki nim dodać skórze witalności oraz zdrowego wyglądu i świeżości więc stosuję je regularnie, nawet trzy razy w tygodniu aby doświadczać przyjemności i łagodzenia podrażnień oraz suchości skóry a skład tej maski to esencja dobra wyciągniętego wprost z natury bo naturalne fermenty roślinne oraz wyciągi które wchłaniane wraz z zawartą w masce substancją działają rewelacyjnie dla poprawy jakości i witalności skóry a kwas hialuronowy dodatkowo napina skórę i ujędrnia do pewnego stopnia ale oczywiście po okresie regularnego stosowania dlatego należy uzbroić się w cierpliwość ale uzyskać zaskakujące efekty w postaci zdrowszej i dogłębnie nawilżonej skóry twarzy i za naprawdę niewielkie pieniądze dlatego polecam ją zakupić oraz inne maski Clavier dostępne w Dino aby doświadczyć przyjemności z takich zabiegów.
    Zalety:
    • Bardzo dobra jakościowo maska w korzystnej cenie, działa dla poprawy jakości skóry twarzy i ma bogaty skład
    Wady:
    • Nie wymienię
  • 13 września 2024 o 16:58
    Maska jak najbardziej udana
    Używa od:próbka
    Moja cera jest mieszana z niedoskonałościami oraz jest to cera, którą bardzo łatwo i szybko można przesuszyć, więc od takiej maski oczekuje naprawdę dużych efektów. Jeżeli natomiast chodzi o opakowanie to jest to papierowy kartonik w pięknym odcieniu błękitu, który nie ukrywam że skusił mnie do zakupu. Wewnątrz saszetki znajduje się bardzo dobrze nasączona płachta, która bez problemu możemy rozłożyć, choć sam materiał jest dość cienki to jest również i mocny. Zapachu brak. Tak jak wspomniałam maskę nałożyłam bez większych problemów, musiałam tylko nieco powiększyć otwory na oczy. W opakowaniu pozostaje jeszcze ciut esencji/serum i jest ona bezbarwna. Ogólnie maska o dziwo dość dobrze trzymała się na twarzy, chociaż wiadomo - najlepiej z takimi maskami sobie poleżeć. Absolutnie nic mnie nie piekło, nie podrażniło, nawet w okolicy pod oczami a o to u mnie bardzo łatwo, także super! Po 20 minutach wmasowałam pozostałości tej esencji, która w sumie nawet szybko się wchłonęła nie pozostawiając nieprzyjemnie lepkiej warstwy. Efekty oceniam jak najbardziej na plus. Moja skóra przed użyciem maski była bardzo przesuszona, a po użyciu jest ona wygładzona, nawilżona, nawodniona, ukojona, bez zaczerwienień, dopełniłam pielęgnację tylko nawilżającym kremem i ten efekt naprawdę utrzymuje się bardzo długo. Cera jest również pełna blasku. Produkt uważam za udany, maska jest delikatna, ale robi ogromną robotę na skórze. Nie wiem czy kupię ponownie ponieważ widzę że dostępność jej pozostawia wiele do życzenia.
    Inne
  • 17 maja 2024 o 19:48
    Genialna i tania maska
    Maskę kupiłam w jednym z sklepów spożywczych za 3,99zł i jakie było moje zdziwinie, gdy po całym dniu na świeżym powietrzu w słoneczny dzień nałożyłam ją na twarz i poczułam przyjemny chłód i mega ukojenie. Maska jest bardzo mocno nasączona esencja, trzymam ją 20 minut, po czym daje esencji całkowicie wchłonąć się w skórę. Moja skóra te esencje dosłownie pochłania. Maska bardzo mocno nawadnia i nawilża czyli to co, ma robić.
  • 30 marca 2024 o 18:18
    Świetna maseczka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Maseczka jest mocno nasączona esencją,od razu po nałożeniu koi skórę. Maska wygładza, nawilża, odżywia i zmiękcza skórę. Skóra jest bardziej elastyczna,wypoczęta,ma zdrowy,promienny wygląd. Bardzo podoba mi się efekt,który pozostawia na skórze,do tego przyjemnie ją się używa,bo jest w płachcie,a to jest bardzo wygodne-potem tylko ściągasz maskę i skóra jest gładka, nawilżona i miła w dotyku. Bardzo fajna maska, z dobrym efektem na skórze i do tego jest tania.
    Zalety:
    • wygładza
    • nawilża
    • odżywia

Zobacz także inne Maseczki w płachcie